What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

OUTDOOR 2017

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@dolo: Ehe, dolo, io am vaga impresie ca nu ai vazut omizi in actiune. In cateva zile mananca alea toata iarba lu' Magu daca le scapa!

@Mago: magule, is si ele niste biete fiinte fomiste, nu lacome ca noi oamenii. Io zic sa nu le chinui: da-le la gaini :)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
greu sa intre suficiente omizi cat sa rada tot in spatiul ala, chiar daca nu e inchis total. Dar na, mult mai bine ar fi sa fie filtre pe orice gaurica (aerisiri, etc) si macar o plasa de tantari adaugata la usa de acces.

Mago

Member
2 capatani de usturoi si un ardei iute date prin blender amestecate in 2 litri de apa...si am scapat de omizi...

au facut destule ravagi,la cea din ghiveci au perforat cel putin 30% din frunze in doar 3 zile...zic 3 zile ca atunci le-am obsevat si atunci am zarit o frunza mancata.

de cateva zile tot le controlez si nu am mai obsevat nimic...sa speram ca ramane asa...am luat si ceva insecticid chimical de am stropit in jurul lor ( pereti si pamantul de jos) nu unde au ele radacina

jtm

Some kind of shaman
Veteran
greu sa intre suficiente omizi cat sa rada tot in spatiul ala, chiar daca nu e inchis total. Dar na, mult mai bine ar fi sa fie filtre pe orice gaurica (aerisiri, etc) si macar o plasa de tantari adaugata la usa de acces.
Mai ales pe caldura asta, mi-or jumulit citiva copacei cat iarba lu' Mago. Primul meu contact cu ele fu acum cativa ani, cand nu ma prindeam unde dispar frunzele de la coacazi. Da' nu asa, nu, TOATE! Pana m-am prins, find verzi, a durat oleaca...

@magu: buna treaba cu zeama, pregatesc si eu, ca raman fara cele 5 mere din mar!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu am avut invazie de omizi o singura data, la harvest era plin de ele, a trebuit sa scutur fiecare top de ele. Dar nici nu apucasera sa dea gauri in fan leaves, mugurii au fost neatinsi.

iceiceice

Member
Nu am udat planta asta deloc tot sezonu si e afara de la inceputul lui mai.

picture.php

picture.php

Mago

Member

Am observat ca frunzele de jos au inceput sa ingalbeneasca...este din cauza la lumina ca nu prea mai ajunge la ele, sau ca ramane solul fara N ??

Fertilizant ii dau ca pana acum Natura Agro 15ml/litru si de azi am inceput sa ii dau si cu bio bloom de la biobizz 3ml/litru.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
sunt multe motive pt care frunzele de la baza plantei se ingalbenesc si cad. un motiv e lipsa de lumina. un alt motiv e varsta. tu stai linistit ca daca mor cateva frunze de la baza nu e nici o problema.

Bio Bloom - ala de zice intre 2 si 5 la litru? La cat de mari sunt cred ca ai putea sa le dai doza mai mare fara probleme... dar hai sa nu ne grabim. Vezi intai cum reactioneaza la 3.

plm

Member
Tot cam in acelasi stadiu de inflorescenta sunt si ale mele, si scot cam in fiecare zi cate 1 pumn de frunze galbene, ideea e ca nu mai pot ajunge lumina la ele, si e vorba si de varsta, plus ca se stie ca frunzele practic sunt "panourile solare" ale plantei, care unul dinte roluri este si inmagazinarea de energie, iar daca lumina nu mai patrunde, se foloseste energia inmagazinata iar dupa un timp daca planta decide ca nu mai are nevoie de ele, se usuca si cad singure, eu sunt mai meticulos de fel si prefer sa umblu eu, sa le scot, sa-mi tin locul curat.

Astfel planta isi va redirectiona energia si o va prioritiza in locurile unde este cu adevarat nevoie, si anume spre canopie / varf, unde lumina ajunge cel mai bine, si se vor forma cei mai densi si mai calitativi muguri.

dolo

Member
prea mult galben :(

prea mult galben :(

....

Attachments

• IMG_0223.jpg
    IMG_0223.jpg
    148.8 KB · Views: 35
  • IMG_0224.jpg
    IMG_0224.jpg
    122.3 KB · Views: 36
  • IMG_0225.jpg
    IMG_0225.jpg
    154.1 KB · Views: 32
  • IMG_0226.jpg
    IMG_0226.jpg
    161.9 KB · Views: 33

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Da, ii mai trebe niste azot, daca a mai fost si seceta, ce sa ii mai zici...

plm

Member
E posibil sa fie si o deficienta de K cum am eu, ca apar des in flower, tot cam asa, decolorare la frunze si arse la varf si margini.