What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

OUTDOOR 2017

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Dá aici ai dreptate grantz ! Dar eu așa mult timp nu am avut dimineața așa că am fost acum după amiază pe la 5 și că nebunu am umplut 3 sticle cu apă și le-am udat, spre norocul meu nici una nu sa veștejit dar un pic lăsate frunzele da au fost iar una care a fost cea mai mare e indoiata rău dar își revin ele !!! Și după ce am udat a venit și ploaia:))) a ținut vremea cu mine! Aici și poze.
picture.php
picture.php
picture.php
Ultima e cea care are vreo 5 sau 6 zile afara!

iceiceice

Member
O sa ajungi sa uzi zilnic cu galetile alea. Eu m-as orienta sa sap cateva gropi si sa le dau drumul in ele. Macar poti sa iti iei si tu un weekend liber de la udat plantele daca sunt in pamant..

Ma eu am 5 clone deja in gropi ,unde sa mai pun ca le-am scos si pe mamele lor afara. astea din galeti le tin in ideea in care daca vreuna de la Soma se doveste a fi mascul il tai si pun una din galeata in loc , sti?.Nu o sa ma strofoc prea tare cu udatu ca am destule fete.

Si man, aia din galeata alba zici ca e Frisian Duck. Oarecum. Ciudata frunza...

E de la reveg , in mod normal nu are frunzele asa

Last edited:

iceiceice

Member
Asta e una din mame pe la jumatatea lui mai , la vreo 2 saptamani dupa ce a fost scoasa afara cred
picture.php
picture.php

Last edited:

iceiceice

Member
pai nu chiar ca asta inseamna sa mai fac alte gropi si sa mai iau pamant si nu se merita ca oricum am destule, prea multe chiar , astea 2 clone au fost in plus cum ar fi si am zis decat sa le omor mai bine le pun in niste galeti si aia e

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai ai pamant deja in galeti.. si 2 gropi cat o galeata le sapi in 10 minute. Si scapi si de udatul des si e si riscul mai mic daca trece cineva pe acolo. Nici o pierdere.. numa beneficii.

aldo1

Member
Salut la toata lumea, si bine v-am regasit sanatosi!

Salut la toata lumea, si bine v-am regasit sanatosi!

:d

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Problema Nr1 , mi se rupe inima cand vad ca le apar "coitze"..

Se vede diferenta, intre femeie si mascul , nu? (vedeti poze)

Vreau doar sa ma asigur, si nu inteleg dc au inceput sa faca deja saculetii cu polen ,pentru ca sunt seminte gasite prin muguri :-??:dance013:

Nu inteleg care e problema.. semintele gasite pein muguri nu au voie sa fie masculi, sau ce?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai, daca nu mai avanseaza is doar preflowers. Desi nu m-ar mira, precum exista groweri lenesi si grabiti care folosesc seminte auto, sa existe si dealari care le folosesc.
Oricum, nu poti avea pretentii de la bagseeds. Ce o fi o fi. Daca voiai sa ai pretentii luai ceva seeds bune.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu neaparat, dar poate avea astfel de tendinte. Si o parte din offspring poate fi autoflower. Desi, experienta imi spune ca un cross cu canepa e mai sigur in a fi autoflower decat un cross cu ceva autoflower de pe piata. Genele sunt mai dominante la canepa. Asa ca nu e neaparat motiv de bucurie daca dai de ceva bagseed autoflower. Poate fi mugure de outdoor, polenizat cu canepa.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Tocmai de aia nu se folosesc seminte din bud. Pentru ca nu stii cum au ajuns sa fie acolo, si poti creste cateva luni o planta ca sa Afli ca nu ii ce trebuie. Si am intalnit plante polenizate cu canepa ce aratau genial si ai fii zis ca is super genetica dupa aspect, dar high era mai deloc, doar un buzz ca la canepa.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Atunci ori vorbim de hermies ori de polenizare cu canepa. Ce-i asa decent aici?

Latest posts

Latest posts