What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

OUTDOOR 2016

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Petele acelea lucioase ar putea fi de la insecticid. Frunzele inconvoiate pot fi de la vpd scazut. Le dai apa suficienta?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu ma mir ca nu stie lumea sa tina cont de VPD, ca se tot vorbeste despre el de ceva ani pe aici pe forum. Poate acum, ca am gasit threadul asta unde e simplificata definitia o sa fie lumea curioasa..

iceiceice

Member
@sandel cam 8 saptamani de flower zic baietii, probabil undeva in noiembrie o sa am si eu ce fuma

@explo 8g uscate

Ah am uitat sa va zic, alea 8g le-am bagat la water curing in apa distilata 2 zile rezultatul fiind cel mai finut fum pe care l-am gustat pana acum, cred ca am sa repet procesul si cu harvestu de la astea mari

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Vezi sa nu faca mold, ca noiembrie e cam tarziu. Daca au mold si le mai bagi si la watercuring.. iese urat.

sandel

Member
Azi au 2 saptamani indoor si 2 saptamani outdoor,nu am mai fost atacat sau dezvoltat binisor.

Last edited:

sandel

Member
Pai ale tale nu au fost puse afara cand era 14 ore de lumina si noaptea temperaturi sub 10 grade,auvfost si 6 grade.
Is regulare.

sandel

Member
stiu ca e cam tarziu, poate totusi :-??

insa ma rog forta pe cele mari :)) acolo vreau sa vad randament maxim, pe 15 iulie au scos capu, si acum au cam 40cm

(sandele, contiuna sa te rogi, ca poate poate ..)
Pai Stai man Asa ca tie ti-au scos capul pe 15 iulie si mie pe 3 august.

Latest posts

Latest posts