What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

OUTDOOR 2016

sandel

Member
Daca te uiti la baza is 4 frunze noi, alea au maxim 2 zile.
M-am gandit sa pun un gardulet dar nu stiu cat de safe e pentru mine,mai bine nu..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu nu ziceam ca nu ai frunze noi, dar allele nu-s sigur. "An alternative form of a gene at the same chromosomal locus."

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ma mir cum de mai e potabila apa la robinete.
In putine localitati mai e potabila, in general mai pe la munte. In rest e doar "potabila". Oricum, aproape peste tot e tratata, nu cred ca exista vreo localitate cu retea publica in care apa sa nu fie tratata. Trebuie minim tratata ca sa nu isi buleasca regiile de apa conductele :D In rest, cate dejectii se ... trateaza, ehe, nu stiu oamenii. Tre'sa imi fie sete rau sa beau apa de la robinet! RO ne-asteapta, si chiar si alea sunt cu treaba, caci alea personale (mici) nu elimina nitritii si nitratii (care teoreftic, in apa de la robinet sunt ok. Teoretic).

Mde oamenii se invata. Mi-amintesc pe timpul lui Nea Ala, copil fiind mersei intr-o tabara, intr-o anumita localitate. Io fiind dintr-o localitate cu apa foarte putin clorinata, a fost un soc sa beau din apa cealalta, foarte clorinata. M-am invatat. Ma tineam de nas. Mda, oamenii se obisnuiesc cu raul. Ca magarul care a invatat sa manance lemne. Dupa care a murit.