What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

OUTDOOR 2016

L

lumion

2g maxim cu tot cu frunza. In 3 sapt ma mane nici o sansa. La 1g ai nevoie de 2 muguri maricei ...la 10g 20 de buc. Mai bine roaga-te la cea mare si ai grija sa nu-i lipseasca nimic

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu-i chiar asa, la out un singur mugure poate sa aiba peste 10 gr. Mult peste 10g. Si in 2 saptamani cu conditii bune se pot intampla multe. Nu stiu cum e la plante auto, dar la regulare, pai in 2 sapt cu vreme buna n-o mai recunosti..

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai atunci tinem pumni. La o adica, daca ne dai coordonatele de gps, mergem si o si udam.

Si da, e posibil, canepele mele au crescut in doua saptamani ca nebunele. Dupa fiecare ploaie, au explodat.

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Succes cu grow-ul mane. Sa stii ca n-arata rau plantele, insa nu te grabi sa le tai deja, mai au 2 luni pana sa le vina timpu, ma refer la cele regular.

E, daca n-ar fi oamenii din tara noastra draga asa de panicati, ai putea sa faci lst la toate plantele; cum vad planta, cum le bubuie inima; ca doar gaborii nu stau prin tufisuri la panda, ei stau la birou si ne-asculta telefoanele si ne citesc mesajele, hehe.

Bafta in continuare si noroc cu vremea :) si daca viitoare amesteca florasolul cu perlit si niste cacat de gaina (minim 1 an vechime) si o sa ai monstri ;)

iceiceice

Member
mersi fenomeno :thank you: Ma gandeam sa pun si ceva perlit dar zicea explo pe undeva ca dupa cateva udari se ridica la suprafata si n-am mai luat pana la urma.La anu , daca mai am timp de outdoor ma gandeam sa fac un amestec de florasol , perlit si vermiculit si sa cresc direct in selfwatering pots.Cat despre gainat, numa daca bat la oameni la usa si la cer ha? ca pe net nu am gasit.
Pana una alta ia cine se ascunde la umbra plantei mele:

Am pus ceva bere in sticle de 2l taiate sa ii ademenesc dar tot se mai strecoara vreunu dinasta mai siret,eh lasa ca nu-i bai.

iceiceice

Member
Cheese - 10 saptamani. Dintre cele 3 regular asta cred ca o duce cel mai bine, imi ajunge putin peste genunchi si are deja unele frunze cat palma.Am gasit-o putin insetata azi,se si vede ca unele frunze sunt intoarse dar nu-i bai, primeste cam 10L la 4 zile.

Am gasit acum cateva saptamani niste frunze cu PM dar le-am indepartat rapid, in schimb azi am gasit niste leaf septoria.

Asta a ramas putin in urma fata de celelalte doua fiindca am incercat sa ii fac un lst si am sfarsit prin a nenorocii planta. Cred ca v-a trebui sa leg tulpina cu o sfoara acolo unde am nenorocit-o.

iceiceice

Member
La asta la care i-am facut lst am gasit-o cu o gramada de PM pe frunze pe care le-am indepartat cat am putut,daca v-a continua sa apara PM cred ca am sa ma opresc din a-i rupe frunzele ca nu stiu cat de sanatos e sa o chelesc. In caz ca apare PM pe muguri , am sa folosesc o metoda de am vazut-o la Jorge Cervantes ala , punea muguri in apa oxigenata si ii spala de PM

Supercrop

Si o auto plina de leaf septoria

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Musai legata repede. Merge cu apa oxigenata, dar cu grija. Nu stiu daca mai trebuie diluata sau nu, aia de 3% din magazin. Eu am incercat, dar cred ca am scapat-o mai concentrata de 3% (am facut-o din perhidrol) si nu prea le-a placut. In fapt, nu le-a placut de loc. Bine, frunzele mele erau mancate rau de tripsi...

CarpatinZ

Member
Hai salut. Am sa documentez aici growul meu, daca mai sunteti care face-ti ceva outdoor anu asta (desi din cate vad cam bate vantul) simtiti-va liberi sa postati aici.
Image[/URL][/URL]
Salut,postez si eu aici un experiment daca tot ai facut invitatie,succes cu growul.
Am 3 Guatemala regulare(sativa100%) una e handicapata dar e ratusca mea si nu o las,una se dezvolta incet si am si una normala care sper sa fie femela.
Ii zic experiment pentru ca astazi 3august au 11 zile iar pe luni le scot afara sa vedem cum se dezvolta si cat o duc niste sative in Romania plantate in perioada asta din an.
Revin cu update la transplantul in Natura.

Attachments

• DSC_0021.jpg
    DSC_0021.jpg
    51.2 KB · Views: 24

iceiceice

Member
@jtm Cred ca merge si apa cu lapte pentru PM , cred ca o sa incerc , decat sa le supar cu apa oxigenata mai bine asa

@CarpatinZ Fain experiment faci acolo m-a gandeam sa incerc si eu sa fac asta fiindca personal imi plac mai mult sativele dar n-am fost asa curajos.Dar te-ai trezit cam tarziu , e deja august.In orice caz is curios ce iti iese sau mai bine zis cat.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Iti dai seama ca tre sa stai cu apa pe ele doua saptamani, pe caldurile astea...

sandel

Member
In partea asta de Romanie nu-i stres cu ploile in perioada asta de an,mie mi-e sa nu le calce cu bmw-u,macar de o salata sa o pun.

Latest posts

Latest posts