What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

OUTDOOR 2016

sandel

Member
Mai eu v-am spus, nu ma astept la vreo recolta,is curios cat o duce. E un experiment si totusi Inca nu e 12/12afara.

iceiceice

Member
Cred ca cu astea auto la outdoor la noi e cel mai bine sa le pui dupa sezonul ploios , undeva prin iulie, eu le-am pus la inceputul lui iunie si m-au prins furtunile si odata cu ele si noptile reci.Acum astept floweru la astea regular, probabil undeva la sfarsitu lu august,inceputul lu septembrie.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
app( am mai pus inca vreo 2 regulare, care au scos capu acum vreo 5 zile) am sanse sa le vad inflorind ?

Ai. Doar ca prinzi putin veg. Da na, mai bine decat nimic. Ai grija la udeala ca e putina in august si n-or sa aiba cum sa se dezvolte daca nu le uzi. Bine, stiu ca e evident...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Vinovatul a fost probabil ghinionul. Sau poate nu ai tasat bine solul si cand a venit ploaia sa lasat.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nope. Yeti lasa urme adanci. Gnomi. Nu vor sa fumezi iarba cu mult THC. Au auzit si ei de CBD pare-se... :D