What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2012

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
o piatra si ceva sfoara si ai sa faci din ea planta taratoare...

Pai nu vreau sa o arunc in lac sa o innec :laughing: Ce sa mai ma complic cu piatra si sfoara : un carlig de sarma si o tintuiesc la pamant.

Dar vorba lui Mj, mai bine le elimin pe restul si continui observatia asupra triploidei. Sau sa zic mai bine "triploidului" ? Hmmm....

MJgrow

Active member
Mai bine le elimini cand deja discutiile incep sa devina aprinse rau de tot.

Poti folosi carlige ca alea de fixezi cortul de pamant.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
costa mai putin sfoara si pietre gasesti peste tot :p

O sa razi dar chiar zilele trecute am cautat niste sfoara sa leg ceva si n-am gasit nici macar un crampei in toata casa, nu stiu unde s-a evaporat.

Carligele de cort sunt un lux pentru ce-mi trebuie mie. La o adica pot sa le proptesc si cu un carlig facut dintr-o crenguta uscata. Plantuta e tanara, moale, nu opune deloc rezistenta deci se modeleaza usor.

Mai stiti ce ziceam acum ceva timp de modelarea in spirala pe o teava de plastic ? Daca nu apar alte discutii in familie poate o sa incerc si asta.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
o varianta low cost pentru carligele de cort sunt electrozii de sudat, indoiti la capat si cu invelisul indepartat. nu neaparat pentru hempfield zic, poate ajuta pe cineva.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
In gradina ...

In gradina ...

Inca nu am apucat sa priponesc plantutele cu carlige, dar dupa ce le-am indoit la pamant si-au revenit spectaculos.

Intradevar triploida are doua ramuri unite (asa au crescut din nod) insa s-au desprins in doua varfuri de crestere apropiate.

In curand triploida va ramane singurul subiect al 'experimentului'.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si la ramificatia ramurerelor acelea nu a aparut nici un nou mugure sau frunza, nu?

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
In gradina ...

In gradina ...

Dupa cum ziceam, triploida a ramas (aproapse) singurul subiect al experimentului :

Se poate observa ca cele doua ramuri "siameze" s-au desprins intr-un mod foarte ciudat.

benq

Member
Acum am pus si eu semintele pentru sezonul asta la germinat.
Anul asta am cautat niste strainuri cu high mai vesel si m-am hotarit sa pun
2 x automaria 2 , 2 x ultraviolet , 1 x auto ak , 1 x auto assasian si pentru la toamna 1 x easy sativa si 1 x double dutch.

Vreau sa le tin 3-4saptamani indoor sub 250w mh si apoi direct pe camp.
La cele autoflower este mai ok daca le pun direct in ghivece de 5 litri fara sa pierd timpul in pahare ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
in ghivecele de 5 l vor fi mai greu de transportat. in afara de asta nu vad alte probleme.
eu le-as pune in niste recipiente de 500ml, max 1 l, si le-as da afara dupa 2-3 saptamani.
hps-ul tau nu va face in nici un caz ce poate face soarele, asa ca in cazul unui auto, vrei sa stea cat mai mult sub soare.
iar restul de pamant, l-as adauga la transplantul out.

benq

Member
Daca nu e nici o problema le pun direct in ghivece pentru ca le-am cumparat deja.Anul trecut plantele care le-am tinut sub mh erau duble fata de cele care le-am tinut la soare si de asta vreau sa le tin cat mai mult indoor . E mai ok daca le tin 24/24 sub bec decat 18/6?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
e cam tot aia. dar la 24/24 ai sansa sa vezi mai din timp sexul, cand le scoti afara.

se pare ca ai un mh magic, mai bun ca soarele. :D

MJgrow

Active member
Cam intr-o saptamana fetele astea mici vor vedea cerul instelat.

DSCF7610.jpg

Latest posts

Latest posts