What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2012

Faza e ca au 8 zile si s'a lungit tulpina iar frunzilitele nu au crescut , iar strainurile sunt sour d , critical + (varianta neauto :p) bubble g, si trainwreck , deci sunt hibrizi ce au si sativa , stiu ca e firesc sa se lungeasca , dar nu cand sunt micute.
Le tin si out , ca in e mai dificil , iar in N nu prea avem parte de soare.
M'am uitat pe accuweather iar din 21 de zile pana la sf lunii doar 10 am soare.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pentru cine isi face probleme ca plantele nu au destul lumina cand e innorat, ar fi bine sa stiti ca nici un bec nu ofera cantitatea de lumina pe care o primeste planta de la soare intr-o zi innorata. Si din cate am observat eu, plantele cresc mult mai bine cand e inourat si ploios decat in zilele cu soare.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pai din ce zici tu inteleg ca le ti indoor si e normal sa se lungeasca (am avut anul trecut unele care dupa 5 zile aveau cotiledoanele la peste 20cm inaltime, iar frunzulitele abia se formau; a trebuit sa le sprijin cu proptele din sarma pentru ca nu isi puteau sustine greutatea)

In schimb cele germinate outdoor au ramas intotdeauna scurte.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca le plimbi de la out la in, asta s-ar putea sa fie problema. pierzi timp util de vegetatie atat cand le bagi sub becuri, cat si cand le transferi afara. alege un loc si lasa-le acolo.
iar daca au lumina suficienta si ceva apa, ar trebui sa se descurce de minune. iar mai tarziu, cand vei adauga nutrienti se vor descurca si mai bine.

succes.

Stau doar out , si au cam 4-5 cm cotiledoanele , in functie de specie...Dar le mai tin si la umbra , intr-un loc mai stealth ca vin vecini si isi baga nasu si de asta cred ca se inalta , dupa cum am zis au 8 zile.Sa auzim numai de bine

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pai si de ce ti se pare ca sunt prea lungi ? 4-5 cm e o lungime ok. Fiind destinate unei culturi outdoor nu ai de ce sa iti face probleme din cauza lungimii lor, pentru ca se vor intarii de la vant si vor deveni rezistente, chiar daca sunt inalte.

Dar cred ca te-ai grabit sa afirmi ca se lungesc ca p**a, cand ele abia au o saptamana. Nu ai mai vazut niciodata o plantuta crescand ca sa vezi prin ce stadii trece ? Daca alungirea din primele zile te sperie, atunci ce sa mai spunem de stretchingul din primele saptamani de floare la sativele crescute indoor. Sa vezi acolo intindere ! :)

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
In gradina ...

In gradina ...

Looking good :

Desi planta nu s-a mai lungit din cauza ca am tintuit-o la pamant cu niste carlige de sarma, tulpina ei s-a ingrosat considerabil (dupa cum se vede si in imagini) cu toate ca ramurile sunt inca firave. In weekend intentionez sa-i fac topping la varfurile de crestere si sa o mai antrenez un pic (nu vreau sa se ridice mai mul de 10-15cm de la sol - si tin tot timpul cont ca mama ei avea peste 2m inaltime).

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Este cu siguranta o salbatica, cel putin dupa miros. Nu aduce deloc cu strainurile crescute de mine. As putea spune ca nu are deloc mirosul caracteristic de cannabis ci emana mai degraba o aroma pamantie.

Am fumat un joint din mama ei si in afara de o semi paralizie la nivelul genunchilor si o fierbinteala in urechi urmata de o considerabila stare de lene nu am simtit alt efect.

Mugurii, desi multi la numar, erau foarte aerisiti , dar calixurile erau toate umflate si pline cu seminte. Culoarea mugurilor era un verde inchis (mult mai inchis decat frunzele). Cu toate astea mugurii erau plini de tricomi micuti, asta fiind de fapt si motivul care m-a determinat sa iau o culeg si sa vad ce-i de capul ei.

booboo1

Member
salutare vi se pare normal sa fie asa inalte si deja sa dea pistili ???

Attachments

• 11052012569.jpg
    11052012569.jpg
    66.9 KB · Views: 27
  • 11052012570.jpg
    11052012570.jpg
    162 KB · Views: 18
  • 11052012574.jpg
    11052012574.jpg
    62.2 KB · Views: 24
  • 11052012577.jpg
    11052012577.jpg
    63.2 KB · Views: 25
  • 11052012575.jpg
    11052012575.jpg
    147.3 KB · Views: 21

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Ce strainuri sunt ? Poate e un hibrid mai spre sativa si de aia sunt asa inalte, de ce nu le-ai facut training ? Cat despre pistili, cumva plantele tale sunt clone ? Poate ca nu le-ai redus treptat orele de lumina si de aia au inceput sa infloreasca devreme, altfel nu-mi explic. Cand le-ai pus afara ?

sznake

jarhead
sunt lungite pt ca ori nu au suficiente ore de lumina directa, ori le este foarte cald. Daca au inceput sa infloreasca imi miroase a stres de caldura. Deci inclin sa cred ca le-a fost prea cald.

Acu, e posibil sa fie ceva autoflower? Le-ai plantat din bagseed corcit cu rudy?
Acopera calumea gropile si uda-le mai des.

@ hempfield: E interesant ca zici ca nu prea miroase decat "pamantiu". Din experienta, mie toate rudy-urile imi miros a ceva gen "dulceag-ierbos, faneatza tamaioasa, ocazional cu accente de mango sau petrol/chimicale si cateodata cu supra-tonuri skunky", dar e numaidecat un miros "canabic" prezent. In schimb am gasit industriale gen "haldan" care nu miroaseau a nimic decat gazon proaspat. Deci inclin sa cred ca ai o industriala acolo, mai ales ca la rudy frunzele is mai inchise la culoare si buzii is mai vernil. :) ....da, stiu, is bolnav mintal cu detaliile astea... :)

Last edited:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
In gradina ...

In gradina ...

In decursul weekendului vegetatia din jurul triploidei a fost defrisata fara stirea mea, asa ca acum a ramas singura, expusa. Va trebui sa plantez ceva flori in jurul ei, altfel experimentul de observatie va fi compromis :

Este interesant faptul ca tulpina principala s-a ingrosat foarte mult dupa ce i-am facut topping si am proptit-o la pamant. Ramurile in schimb desi multe la numar sunt destul de firave. Ieri am mai proptit la pamant vreo doua varfuri de crestere si am constatat ca in mai putin de o ora dupa ce le-am fixat orizontal ele se isi intorsesera deja capul catre soare.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
grija man la padurari! poate te trezesti si cu tufisul defrisat mai tarziu. :D

arata foarte bine, pacat ca nu exista si altii care sa updateze in continuare pe acest thread, in afara de tine! :wave: