What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2012

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Stiam de Catnip a.k.a. Iarba Matzei, dar nu stiam ca se dau si la marii. De prind pe una pe langa planta mea o tai imprejur. Totusi, ceva metode sa le tin la distanta ?

MJgrow

Active member
Outdoorul se apropie cu pasi repezi...

DSCF7374.jpg

DSCF7376.jpg

deci baetziiiiiiii mei !!!!!

Spre dezamagirea unora de p`aici inca is liber :))

1 Am de gand sa inchiriez o garsoniera cu ditamai balconu inchis.. .sa`i scot geamurile..
sa pun o perdea si sa`i dau drumu

2 niste prieteni au facut aasta anu trecut si in floare s-au uscat toate ... care ar fi problema , care sunt problemele care le intalnesti in balcon ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
in balcon de obicei lipseste lumina intensa. cu atat mai mult ca planuiesti sa pui si perdele.
si apoi, in chirie e bine sa faci modificari care nu se observa, ca na mai sunt vecini care l-ar putea anunta pe proprietar ca ii darami balconul.

as zice sa mergi pe out, sau vreo 1000-2000w direct in sufrageria garsonierei si dupa ce iti termini treaba te tirezi repede. sa inchiriezi o garsoniera pt. a tine niste plante la soarele de pe balcon mi se pare inutil si chiar mai mult de atat..

cat despre prietenii tai, cel mai probabil au uitat sa le ude, sau le-au udat prea mult.

pagabboy

Active member
deci baetziiiiiiii mei !!!!!

Spre dezamagirea unora de p`aici inca is liber :))

1 Am de gand sa inchiriez o garsoniera cu ditamai balconu inchis.. .sa`i scot geamurile..
sa pun o perdea si sa`i dau drumu

2 niste prieteni au facut aasta anu trecut si in floare s-au uscat toate ... care ar fi problema , care sunt problemele care le intalnesti in balcon ?

1.ar fi vecinii ,asta ar fi problema cea mai importanta,locatia trebuie sa fie izolata fara blocuri mai inalte ca al tau fara vizibilitate directa spre balconul tau, ideal ar fi sa fie la ultimul etaj pentru un exhaust in siguranta
2. ar fi problema controlului temperaturii
3. ar fi exact ideea ta de a pune perdea plantele nu ar mai beneficia de lumina necesara pentru o dezvoltare normala ........
and the list goes on...:tiphat:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
In gradina ...

In gradina ...

Ploua, ploua si iar ploua. Dar cineva nu se supara deloc din cauza asta

Tot stand cu ochii pe rudy-ul din gradina am uitat de clonele pentru outdoor-ul de anul asta. Cand m-am dus la ele am constatat cu regret ca aproape jumatate erau uscate, iar restul sunt pline de PM. Cred ca si pamantul in care le-am pus nu a fost o alegere prea fericita intrucat nu s-au dezvoltat deloc.

Daca timpul imi va permite poate o sa germinez niste seminte vechi de vreo 3 ani de Skunk#1, uitate intr-un sertar (langa un calofifer). Daca germineaza le pun pe toate la un loc (masculi si femele, cum or fi), poate poate iese vreun pumn de seminte viabile pentru anul viitor (intrucat anul asta doar o sa observ).

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
In gradina ...

In gradina ...

Zilele trecute spuneam ca nu-s adeptul hranirii foliare, intrucat mama natura nu uda plantele decat cu apa chioara. Ei bine, se pare ca se adevereste inca o data zicala "omul cat traieste invata", intrucat din cand in cand se mai intampla sa ploua si cu noroi, nu numai cu apa :

pagabboy

Active member

poi se intampla din cauza poluarii , dar din totdeauna au existat microparticule in aer iti dai seama ca atunci cand ploua se mai curata si aerul un pic .Vezi ca nu intodeauna ploaia aia e benefica de multe ori e acida si am vazut asta de fiecare data la maicamea la curte, mai intai se pateaza frunzele dar daca se intampla mai des pur si simplu sunt arse :(

RupMufe

New member
Zilele trecute spuneam ca nu-s adeptul hranirii foliare, intrucat mama natura nu uda plantele decat cu apa chioara. Ei bine, se pare ca se adevereste inca o data zicala "omul cat traieste invata", intrucat din cand in cand se mai intampla sa ploua si cu noroi, nu numai cu apa :
Nu e noroi, e nisip din Sahara :tumbleweed:
Uita-te pe toate frunzele din gradina chiar si pe masini e praful ala usor colorat.

Praf de nisip din Sahara, deasupra Romaniei
O cantitate de praf provenind din doua furtuni produse recent in Peninsula Arabica si Sahara a ajuns deasupra Romaniei si apoi la sol. Adusa de ploaia din ultimele zile, singura consecinta pentru populatie a fost, potrivit meteorologilor, "putina murdarie pe masini", transmite Mediafax.
link

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Care sun sansele ca nisipul ala sa fi venit de prin Maroc ? M-as putea lauda si eu acum ca rudy-ul meu are ceva 'marocan' in el :joint:

Stiu ca praful asta a venit din Sahara, dar la mine in curte si pe masina a ajuns sub forma de noroi, nicidecum de praf (dovada ca s-a si lipit).

Insa nu cred ca e vorba de silicati. E foarte posibil sa ma insel insa acest praf nu e cuartzos, ci e sol erodat de vant si temperaturi. Dar e foarte posibil sa gresesc.

MJgrow

Active member
La triploida ii dispare cate un deget din frunza in fiecare seara? :)

Apropo... la cat a plouat primavara asta... cred ca o sa fie invazie de melci.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Deja e invazie de melci. Azi de dimineata cand imi plimbam cainele pe afara in vreo 15 minute am vazut sute de melci (daca aveam o galeata cu mine adunam 10kg fara sa obosesc).

Triploida nu mai este triploida, e doar o planta normala care si-a inceput viata intr-un mod mai ciudat. Ce pot insa sa va spun e ca desi au germinat foarte multe seminte, doar 5 dintre ele au crescut asa de mult, ceea ce ma face sa cred ca sunt masculi. Celelalte abia daca isi dezvolta primul se de frunze, desi cresc la cativa centimetri departare.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
In gradina ...

In gradina ...

Se pare insa ca proiectul meu de observare a dezvoltarii acestor plante deranjeaza destul de multe persoane si era sa ma trezesc cu ele smulse (nici macar lamuririle cum ca e canepa salbatica nu au ajutat prea mult).

Asa ca plantele mele au facut cunostinta cu foarfeca, insa un mod mai bland : le-am facut tuturor topping (sau fimming - vedem ce-o iesi).

Sa vedem cum raspunde o rudy (ma rog, vreo 5) la toping (avand in vedere ca mama lor era o planta lunga , foarte inalta, cu ramuri putine si destul de mici ).

MJgrow

Active member
La felum cum le-ai luat capetele, o sa iasa un FIM de toata frumusetea :)

Ce grelut se dezvlolta perioada asta a anului... insa nu as spune acelasi lucru si despre luna iunie-iulie

Latest posts

Latest posts