What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2012

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
In gradina ...

In gradina ...

Cateva imagini cu rasadurile de Rudy rasarite spontan in gradina :

Dupa cum se poate vedea in prima poza, triploida incepe sa nu mai fie triploida (eu cel putin asa vad)

marian123

Member
10L/planta de la ce varsta?

Ma gandeam sa le dau 1L/planta la 2 zile si sa cresc treptat cu cate jumate de litru pe saptamana pana ajung la 10l/planta

Gresesc undeva?:D

La 70 de zile asa

@ MJgrow Da nu ai mai reusit sa recoltezi ?
Cum adica nu stii ? Nu erau plantele tale ?

Am zis si eu la caterinca , am reusit sa le recoltez si erau plantele mele . Lumina ajungea pana jos si buzii erau bine formati .

MJgrow

Active member
Pana la urma triploida este triploida in continuare? Observ ca incepe sa isi ascuta bine frunzele, adica sa le lungeasca si subtieze in acelasi timp.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Din cate se vede cu ochiul liber, urmatorul set de frunze este normal, dar o sa vedem cu siguranta saptamana viitoare.

La ce vreme e afara zilele astea (in sudul tarii) e cam greu sa te apuci de outdoor , acu 5 zile a nins ca in povesti :p
As incerca cu domuri de la peturile de 5L sa se creeze efectul de sera pana se mai incalzeste , dar nu sunt sigur ca merge , astept niste sfaturi.Seara temperatura ajunge si 3-4 grade

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Nici la mine inca nu e posibil outdoorul, nu din cauza ninsorii sau a temperaturilor prea scazute, ci din cauza apei, pur si simplu din 2, 3 ploi se face mocirla si nu poti nici sa mergi pe el ca lumea, dapoi sa sapi si sa plantezi. La mine, noaptea nu scade sub 6-7 grade dar e vant destul de puternic. Daca nu poti sa incepi mariile indoor, cel mai bun lucru ce poti sa-l faci este sa astepti si eventual sa pregatesti solul, daca se poate...

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Ma gandesc sa incerc o plantare outdoor dupa Paste, direct din samanta. In felul asta vor germina atunci cand conditiile vor fi prielnice (iar dupa cum se vede rudy are deja un avans de 2-3 saptamani).

Nici niste seedbombs nu ar strica pentru urmatoarea ploaie.

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
pai daca ploua , cum sa mai pregatesc solul?
Pai am zis daca se poate. Poti de exemplu sa-ti pregatesti de acasa mixul de pamant care il vei folosi, pentru ca e mai bine sa-l pregatesti din inainte cu eventualele amendamente ca sa stea asa o perioada. Stai linistit, chiar daca plantezi in gropi din iunie poti avea niste plante babane...

booboo1

Member
eu le`am plantat de pe 11 luna asta sper sa nu am prob, temperatura ajunge pe undeva pe la 5-6 grade noaptea. o sa revin cu poze dupa pasti le`am tinut indoor 3 sapt. PASTE FERICIT tuturor cultivatorilor de lalele :plant grow:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
In gradina ...

In gradina ...

La Multi Ani si Paste Fericit tuturor.

Plimbarea zilnica prin gradina :

Sunt un pic blegite dupa ploile din ultimile zile, dar pe ansamblu o duc foarte bine. Triploida a crescut cu cel putin 5 cm si a inceput sa se lungeasca (e semn oare ca e mascul?) desi o pisica sau alt vreun alt animal s-a infruptat dintr-o frunze de-a ei; celelalte o prind din urma.

Latest posts

Latest posts