What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2012

MJgrow

Active member
Eh... multi dintre noi au gradini...dar si mai multi isi arunca nu doar ochii peste gard, ci si capul.

Mai ajungi sa fii santajat de niste "2 la leu"(pierde vara, terchea berchea)... nu prea se merita.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
plante pe care sa poti experimenta... metode, proceduri, substante... :D

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Imagini din gradina

Imagini din gradina

Ce inseamna o ploicica matinala si apoi soare toata ziua pentru plantele din gradina !

Triploida a luat avand, ceea ce ma face din ce in ce mai mult sa cred ca este mascul.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
arata bine prietene succes cu ele

Sunt rasaduri de Rudy, le tin doar pentru observatie. Nu o sa ajunga decat eventual mancare pentru melci si rame.

Sau mai stii, poate ca incerc sa fac un pic de suc din ele, daca ajung destul de mari.

MJgrow

Active member
incet incet se misca treaba... cu pasi repezi chiar si spre outdoor, dupa cateva clone.

Daca ieri era mai incruntata(frunzulitele ridicate) azi e ceva mai obosita...

06_04_2.jpg

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Deja au inflorit capusunii ? Foarte frumoase specii de lalele ai acolo.

M-am mirat si eu ca au inflorit, avand in vedere ca mugurii au aparut imediat dupa ce s-a topit zapada.

Lalelele sunt luate din Amsterdam acum vreo 3 ani, la saculet. Nu au supravietuit toate dupa prima iarna, insa cele care au razbit incanta ochiul cu niste culori foarte frumoase. Printre ele sunt si unele batute, dar acelea infloresc mult mai tarziu, cam pe la sfarsitul lui Aprilie.

LE: Am uitat sa zic ca in dimineata asta au inflorit si narcisele batute (ca doar sunt Floriile, nu ? )

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
In gradina ...

In gradina ...

Cu toate ca temperaturile au mai scazut si ploaia din timpul noptii a fost si ea rece , plantutele o duc bine :

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Public enemy !

Public enemy !

In timp ce priveam dezvoltarea plantelor de prin gradina mi-a cazut ochii pe ei :

Latest posts

Latest posts