What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2010 + multe nelamuriri

Status
Not open for further replies.

talache

Member
M-am gandit sa mut ghivecele cu semintele afara , pt ca acuma le tineam sub pat si vad ca o sa apara cotiledoanele dar am auzit ca MAINE v-a fi ploaie ! E ceva rau daca e ploaie ? Sau e prea putina lumina si se lungeste tulpina ?

tricky1

Member
...sau e prea slaba tulpina si se rupe de la picuri
...sau bate vantul si ea fiind proaspata nu are rezistenta si se rupe
...sau e diferenta prea mare de temp. si moare

La orice planta se recomanda ca inainte sa scoti rasadurile afara, trebuie sa fie destul de puternice ca sa supravietuiasca.
Scoate un copil de cateva zile afara si vezi ce se intampla.:wallbash:
Incercati si ganditi si voi un pic inainte sa puneti asemenea intrebari.

Ca si idee, scoate-le si vezi cu ce ramai.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai data viitoare cand te apuci de germinat ai putea sa fi pregatit sa le si gazduiesti...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ai putea incerca sa scoti foarte multe ca sa ai sansa sa iti supravietuiasca suficiente, sa le scoti mai tarziu, sa faci rost de loc sa le gazduiesti sau sa renunti si sa duci o viata linistita. dar pun pariu ca stiai si tu toate variantele astea..

talache

Member
Ce sa fac daca nu pot sa le tine in casa :( parintii intelegi tu ! O sa duc acuma la locul de outdoor si merg pe risc ! Daca imi mor o sa germinez maine pe restul de 3 si incerc si cu ele ! Din toate 5 , UNA macar sa iasa ! Alta solutie n-am .

talache

Member
Mama face curat peste TOT ! Si oricum acuma le-a pus afara , le-am mai bagat pamant sa nu aiba cum sa se rupa(acuma se vede doar samanta) ! Le-am dat apa , oricum maine va ploua si va mai avea ! Cred ca ma duc peste 5 zile sa vad ce mai fac ! Imi urez bafta :jump:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca mama face curat peste tot probabil ca inca esti minor, sau foarte imatur pentru a creste iarba, nu crezi?
sub pat nu face?

talache

Member
Sunt minor :woohoo:. Dar mama chiar face curat peste tot si nu as vrea sa dea peste ele . Stie ca am mai avut si ar iesii urat . Asta e situatia, ce sa fac ! Merg pe RISC n-am de ales :dunno:.

talache

Member
2 sunt 5 seminte sunt puse outdoor (le-am tinut 2-3 zile in casa ) ! Acuma ca am incuput cu treaba asta o so termin ! Sper sa reziste si sa iasa ceva ! Acum tare sunt curios cum erati voi la 15 ani ai mei ! Puteti sa radeti si sa zice-ti ce vreti ! Treaba o sa mearga in continuare , pana la sfarsit

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu va mai se umflati in pene ca sunteti minori.
nu de alta, dar eu sunt obligat sa propun banarea voastra.

talache

Member
Nu stiu ce are toata lumea cu minorii , asa ati fost si voi minorii acum "cativa ani" si cred ca ati fost la fel ca mine (fara resurse prea mari financiare , fara casa voastra sa cresteti , cu parintii comunistii) ! De ce trebuie sa fim asa discriminati ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ok frate daca o tii pe a ta o sa respect procedurile normale si ii poti intreba pe admini de ce nu ai voie aici ca minor.

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts