wouldubreakfree
user b4nn3d
Dupa 20 de ore de stat intr-un pahar de apa , am pus semintele la germinat intre 4 servetele (2 sus , 2 jos) , pe o farfurie care este acoperita cu alta farfurie ca sa fie intuneric si sa mentina umiditate !
Am udat bine servetele ca sa nu vin din 6-12 ore sa le ud pentru ca maine va fi si mama si tata acasa si mie foarte aiurea sa ma vada .
1. E ceva rau daca am udat mai bine pentru a tine servetele ude pentru mai mult timp (nu va inchipuiti ca sunt inundate ) ? Sper , daca se poate sa tina acolo apa pana germineaza semintele fara sa mai fie nevoie sa ud
frate.. din ce vad ti-e mare panica de ai tai.. eu cred ca exagerezi mega mult.. ori ti-e frica de ei de nu mai poti si mai esti si minor(sau ai sub 18 ani) nu cred ca e asa panica ma nene.. si eu stau cu parintii in aceasi casa, pe acelasi palier, si ?
mama vine mereu in camera la mine si plantele sunt si la geam uneori... si ghici ce, mama e cu biserica, pocaita, iti dai seama ca n-ar fii de acord cu asta. toata lumea din casa stie ca alea "4 plante mai speciale" de fapt sunt pepeni verzi, cum asa? pentru ca de ceva timp incoa' am inceput sa cresc si legume si flori.
e greu? un fel de diversiune... du-te la hipermarket cumpara-ti un bulb de crin si niste seminte, de ardei iute de ex. le zici hai ca mi-am luat si eu sa vad de curiozitate cum e.. ardei iute, tare nu?
si astfel o sa strecori si niste seminte mai "speciale", crezi ca le pasa lor de amaratii tai de ardei sa ii controleze zilnic?
nu e asa greu...
crezi ca o sa fie impotriva acestui lucru? eu de cand iti urmaresc threadul vad doar "NU POT!" "IN NICIUN CAZ!!!!!" "MI-E FRICA DE AI MEI"... frate... desigur, parintilor trebuie sa le oferi maxim de respect, dar eu unu cred ca exagerezi mega mult, plm..
eu in momentu asta tin cele 4 plante la ei in balcon pt ca acolo e soare pana pe la vreo ora 4 jumate, 5. si asta pt ca mi-a fost lene sa le cobor in curte sa aiba toata ziua
hai ca o dam in balarii... plm, sfat: nu te mai panica atat frate... in tot timpu asta de cand ai facut threadul puteai sa-ti pui capu la contributie sa faci un plan in aceasta privinta..
poti sa-mi urmezi sfatul sau nu, dar eu te sfatuiesc sa ai mai mult curaj..
inca ceva, eu unul, le tin pana incep sa capete frunza forma aceea inconfundabila de MJ si mirosul..