wouldubreakfree
user b4nn3d
in primul rand, ca esti minor nu e o mandrie. mai ales pe forumuri de genul unde iti este scris clar, cei sunt 18 ani nu au voie.
nush dc va dati cu pumnii in piept..
in al doilea rand, ma seaca deja threadu asta ca ai repetat in nenumarate randuri NU MA LASA PARINTII, SUNT COMUNISTI..
ok frate.. noi ti-am dat variantele pe care le-ai putea pune in aplicatie... dar ce sa vezi, din nou replica "PLS AJUTATI-MA, UNDE SA LE GERMINEZ CA MI-E FRICA DE PARINTI"
puuuuuula mea frate.. ti s-au zis aici la variante de innebunesti...
ce plm ? e greu sa iei 2 FARFURIUTE/caserola, servetele si sa pui semintele acolo? SUB PAT? intre HAINE? in GHIOZDAN(daca tot esti minor)????DUPA TV ? SI ETC ETC ETC...
lasa resursele financiare, soarele e moca si pamantul la 3L e 2lei...
chiar asa frate..??
nush dc va dati cu pumnii in piept..
in al doilea rand, ma seaca deja threadu asta ca ai repetat in nenumarate randuri NU MA LASA PARINTII, SUNT COMUNISTI..
ok frate.. noi ti-am dat variantele pe care le-ai putea pune in aplicatie... dar ce sa vezi, din nou replica "PLS AJUTATI-MA, UNDE SA LE GERMINEZ CA MI-E FRICA DE PARINTI"
puuuuuula mea frate.. ti s-au zis aici la variante de innebunesti...
ce plm ? e greu sa iei 2 FARFURIUTE/caserola, servetele si sa pui semintele acolo? SUB PAT? intre HAINE? in GHIOZDAN(daca tot esti minor)????DUPA TV ? SI ETC ETC ETC...
lasa resursele financiare, soarele e moca si pamantul la 3L e 2lei...
chiar asa frate..??