MJgrow
Active member
stiu parinti care ar fi in stare sa isi reclame copii, considerand ca aia le va fi invatatura in viata. orice e posibil!
da clar, nu e exclus. La mine in familie nu s-a facut asa ceva niciodata.
stiu parinti care ar fi in stare sa isi reclame copii, considerand ca aia le va fi invatatura in viata. orice e posibil!
Sa vad ce fac ca mama si tata pleaca 1 saptamana (8 mai-16mai) si poate imi fac ceva mic pt vegetatie si apoi le scot pana sa vina ei ! Acum sa vad , daca ies cotiledoane inainte sa plece sunt nevoit sa le scot afara pt a nu se lungii tulpinile !
Si apropo , care e problema daca se lungesc tulpinile ? Se dezvolta greu sau ce ?
De ce sa moara?Daca se lungesc sunt sanse mari sa se rupa. Dupa ce le muti monitoriseaza zona sa nu creasca iarba buruieni(langa plante ) prea mari care sa le "absoarba" lumina . Odata ce cresc buruieri , ierburi prea mari se lungesca pana mor .
1) Voi ati avut probleme de genu "nu a iesit samanta din pamant dupa ce ati germinat-o " ? Eu am pus-o la 1-2 cm cred !
Asta se intampla din cauza ca ai udat peste samanta dupa ce ai pus-o in pamant. Nu se face asa. Pamantul se uda innainte sa bagi samanta. Samanta o bagi la 1-2 cm si o acoperi usor cu pamant, nu indesi pamantul. Apoi, ca sa nu se usuce prea repede pamantul, acoperi paharelul (sau ghiveciul) cu folie alimentara pana scoate puietul capul.
talache said:Mie asa frica ca nu o sa iasa .