hihi credeam ca jtm e singur ,acum o sa aiba cu cine spiritualiza si pe icmag.
Pentru cei care se îndoiesc de biserica, treaba e reală, Facebook ne-a aprobat inclusiv un sponsored ads , pentru cannabis nu poți face niciun fel de ad, însă la contestație am primit aprobarea datorită cauzei pe care o susținem și a faptul că suntem dintr-o țară excomunista unde până în 2001 încă îi mai băgau la închisoare persoanele LGBT, comunitatea internațională ne susține de asemenea, este chiar o biserică din Florida și în Europa avem susținerea unei biserici din Franța care de asemenea are statut legal, la fel mai sunt și frații noștrii din Berlin . Țara noastră a fost dezbinată prea mult timp iar persoanele de o alta convingere religioasă vor putea să își manifeste colectiv conștiința religioasă, este visul nostru al tuturor românilor la unire, sa stai ascuns ca un infractor deși nu ești unul, sa nu ai cu cine vorbi că poate fi un gabor, poate spune la un gabor ceva , e o mentalitate rămasă încă de pe vremea securității iar această teama nu naște decât izolare de societate așa cum a pățit recent un mare cercetător în genetica cannabisului, este strigător la cer ce s-a întâmplat în România, cerul nostru al fiecăruia indiferent din ce religie ne tragem ne-a ascultat și ReligiaNoastra așa cum e și username pe FB va deveni realitate
(19:51:11) ChatBot: exploziv se alătură canalului.
(19:51:14) exploziv: salut
(19:51:28) ChatBot: iceiceice părăseşte canalul.
Tu nici macar n-ai dat un link de facebook sau numele bisericilor din Florida, Franta sau Berlin.
Visul meu, cel putin, e sa fumez iarba pe domeniul public si sa ma doara la pedala. Visul tau e sa ai o biserica cu enoriasi carora sa le vinzi iarba.
Ba fix asta ar trebui sa faci daca chiar ai recunoasterea oameni sau institutii mai de success in domeniu. Unii platesc pentru a putea spune ca sunt afiliati unor entitati ce le ofera credibilitate. Tu spui ca nu vrei sa te folosesti de acest atuu. Mi se pare putin ciudat.Poți vedea în like-urile de pe fotografiile noastre numele unora dintre biserici, nu are rost sa invoc numele celor care sunt alături de noi, că sunt mai multi care știu de cererea noastră către zei, că urmează să fie ascultată.
Unde e biserica in chat bro? Macar zi-ne si noua, te-a convertit?
Uite ce am gasit eu in chat: