What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Stii cumva daca exista in UE vre-un precedent de aceasta natura?
Succes, insa cred ca mai e ceva de lucru pana ajungeti in legalitate. Pana atunci vedeti cum faceti sa nu se infiltreze vre-un infidel si sa va toarne.

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
am găsit comunitatea voastră online la o căutare pe Google, sunteți singura care nu are Facebook, de ce ? Suntem în anul 2018, cu tupeu va rog .

======================

De ce nu avem facebook? Pentru ca nu vrem sa fim arestati si torturati pe degeaba de politia romana cu care te identific pentru ca nu-s nebun sa chiar cred ca vrei sa infiintezi o Biserica pe baza de iarba, in 2018, in Romania. Ce plm de legale fumezi ?

Pentru restu care chiar credeti fantezia asta, cu tupeu va rog. Si'apoi va vedem la stiri... :D

kil

Member
Man baiatul cu religia. Ce secta sunteti ? Credeti in Dumnezeu? Daca credeti nu va prevad un viitor bun cu babele care o sa zica. "droguri si Dumnezeu? Astia sunt posedati maica" Daca nu sunteti crestini s-ar putea sa aveti o sansa. Cat despre facebook eu sunt consumator si iti zic sincer ca-s paranoic mai ales aici in Moldova ca s-au dat pedepse destul de mari si daca nu ai bani Putin te baga la parnaie una 2 de asta si astept sa ma duc inapoi in Romania cand termina tata munca aici cu ferma asta improvizata si toate cacaturile fasciste.

plm

Member
Asta e sifonex ma c-aveti, vine pastele si cauta si el sa faca un bust ceva, o marire, o avansare, duce si el nevasta printr-o vacanta ceva:))

kil

Member
Baieti voi aveti sotii? Stiu ca fumati ? Eu nu am nici iubita si nici sotie dar vreau sa stiu la ce sa ma astept cand o sa imi fac una. Si cum au aflat ca fumati ? Dar copii aveti ? Si daca aveti copii cum ascundeti iarba de ei ? Mai ales daca sunt mari.

Pentru cei care se îndoiesc de biserica, treaba e reală, Facebook ne-a aprobat inclusiv un sponsored ads , pentru cannabis nu poți face niciun fel de ad, însă la contestație am primit aprobarea datorită cauzei pe care o susținem și a faptul că suntem dintr-o țară excomunista unde până în 2001 încă îi mai băgau la închisoare persoanele LGBT, comunitatea internațională ne susține de asemenea, este chiar o biserică din Florida și în Europa avem susținerea unei biserici din Franța care de asemenea are statut legal, la fel mai sunt și frații noștrii din Berlin . Țara noastră a fost dezbinată prea mult timp iar persoanele de o alta convingere religioasă vor putea să își manifeste colectiv conștiința religioasă, este visul nostru al tuturor românilor la unire, sa stai ascuns ca un infractor deși nu ești unul, sa nu ai cu cine vorbi că poate fi un gabor, poate spune la un gabor ceva , e o mentalitate rămasă încă de pe vremea securității iar această teama nu naște decât izolare de societate așa cum a pățit recent un mare cercetător în genetica cannabisului, este strigător la cer ce s-a întâmplat în România, cerul nostru al fiecăruia indiferent din ce religie ne tragem ne-a ascultat și ReligiaNoastra așa cum e și username pe FB va deveni realitate

kil

Member
Ba man. voi sunteti aia de va numiti canabiteri ? Lollllll si credeam ca eu ma sparg calumea frate. Ba eu sunt de acord pun toata familia sa semneze petitia aia. Dar sa fie legala in toata tara sa crestem sa fumam. Altfel neaa. M-am saturat sa stau in umbra sa fumez un joint. Nu ma intereseaza ce religie sunteti nu ma intereseaza nimic sa fie legala in toata tara altfel pa. Ai dreptate 100% in e zici ca suntem o tara comunista. Vorbesti adevararui man. Apropo ai grija ce vorbesti public ca sistemu vechi al securitatii inca functioneaza si suntem urmariti la orice pas chiar daca nu stiai asta. Oricum tot nu am inteles voi ati venit aici pentru a cere ajutor sau pentru a ne impartasi planurile. Zi si mie. Si daca cu ajutor cum ai vrea sa semnam o petitie ? Sau ceva ? Fara cel putin 30.000 de oameni nu cred ca rezolvi ceva la 5000 de oameni nici nu se uita astia. Si vorbeai tu ceva de LGBT pe facebook ca nu vreti sa fiti ca ei si sa fiti in pace. Nu te compara cu LGTB alta e sa te f**i pe strada alta e sa fumezi un joint.

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Pentru cei care se îndoiesc de biserica, treaba e reală, Facebook ne-a aprobat inclusiv un sponsored ads , pentru cannabis nu poți face niciun fel de ad, însă la contestație am primit aprobarea datorită cauzei pe care o susținem și a faptul că suntem dintr-o țară excomunista unde până în 2001 încă îi mai băgau la închisoare persoanele LGBT, comunitatea internațională ne susține de asemenea, este chiar o biserică din Florida și în Europa avem susținerea unei biserici din Franța care de asemenea are statut legal, la fel mai sunt și frații noștrii din Berlin . Țara noastră a fost dezbinată prea mult timp iar persoanele de o alta convingere religioasă vor putea să își manifeste colectiv conștiința religioasă, este visul nostru al tuturor românilor la unire, sa stai ascuns ca un infractor deși nu ești unul, sa nu ai cu cine vorbi că poate fi un gabor, poate spune la un gabor ceva , e o mentalitate rămasă încă de pe vremea securității iar această teama nu naște decât izolare de societate așa cum a pățit recent un mare cercetător în genetica cannabisului, este strigător la cer ce s-a întâmplat în România, cerul nostru al fiecăruia indiferent din ce religie ne tragem ne-a ascultat și ReligiaNoastra așa cum e și username pe FB va deveni realitate

Tu nici macar n-ai dat un link de facebook sau numele bisericilor din Florida, Franta sau Berlin. Normal ca ma indoiesc "ca e reala treaba". E dubios al dracu, mai ales pentru ca tu vrei sa faci asta "pentru tara". lol :biggrin: Decebal, tu esti ? Acum, serios, pe cine incerci sa manipulezi aici ? Chiar nu vreau sa cred ca sunt oameni pe-aici care chiar o sa-si divulge numele si prenumele, poate si adresa "pentru semnatura si pentru tara"

Apropo, ce pula mea "s-a intamplat in Romania" ? Nu s-a intamplat nimic. Suntem o tara din lumea a treia cu oameni din lumea a 3a, cu impresii de oameni civilizati. Si vom fi asa mult si bine.

Visul meu, cel putin, e sa fumez iarba pe domeniul public si sa ma doara la pedala. Visul tau e sa ai o biserica cu enoriasi carora sa le vinzi iarba. :2cents:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Unde e biserica in chat bro? Macar zi-ne si noua, te-a convertit?

Uite ce am gasit eu in chat:
(19:51:11) ChatBot: exploziv se alătură canalului.
(19:51:14) exploziv: salut
(19:51:28) ChatBot: iceiceice părăseşte canalul.

Tu nici macar n-ai dat un link de facebook sau numele bisericilor din Florida, Franta sau Berlin.

Visul meu, cel putin, e sa fumez iarba pe domeniul public si sa ma doara la pedala. Visul tau e sa ai o biserica cu enoriasi carora sa le vinzi iarba. :2cents:

Poți vedea în like-urile de pe fotografiile noastre numele unora dintre biserici, nu are rost sa invoc numele celor care sunt alături de noi, că sunt mai multi care știu de cererea noastră către zei, că urmează să fie ascultată.
Suntem conștienți în ce țară trăim , o iubim nespus și nu dorim să o părăsim, chiar daca avem suportul străinilor, este doar în cazul în care guvernul va refuza cererea noastră legală, indiferent că suntem 30.000 sau minimul cerut de lege, 300, putem să strângem și 100.000 de semnături tot nu vom face nimic, oamenii aceia nu au credință în cannabis, nu folosesc acea planta in comuniunea cu zeul lor, semnăturile pe care le strângem vor fi reale, ale unor oameni care cred în asta nu doar o fac de fațadă "ca să fumeze și ei ceva și să se distreze ei puțin cu putina iarbă și să fie cool".
Unora dintre voi poate că li se pare egoistă aceasta mișcare, pentru că nu cerem legalizarea sau alte tipuri de acțiuni care se fac in alte țări, la noi e pur adevăr, pura religie, noi suntem oameni credincioși, fiecare în religia lui, inclusiv religia ateilor, noi nu putem milita pentru așa ceva atât timp cât societatea civilă din România nu o cere și nu o poate accepta am dat fix exemplul comunității LGBT care are drepturi pentru că le-a cerut.
Daca străinii ne dau like-uri pe poze, in România situația stă fix opus mai ales când vine vorba "daca te vede cineva", mulți nu dau like sau chiar mesaje datorită fricii instaurate de oamenii legii, e ceva normal, e o frică pe care cei cu har vi-o înțeleg și de aceea suntem alaturi și de comunitatea voastră de groweri profesionali.
Întradevăr am făcut username aici deoarece cu voi se mai poate și discuta, ceilalți sunt foarte speriați "ca nu cumva să vadă șeful, șefa, soția, prietenul, ".
Cannabis-ul nu îl vindem, noi nu suntem dealeri, cannabisul este o plantă dată de zeul nostru, este o planta gratuită, nu ai voie nici să obții beneficii materiale de pe urma acesteia, aia nu mai e religie, cred că tu nu citit nimic de la noi de pe FB nu mai credeți că toate bisericile care se fac au scopuri murdare , pentru că bisericile de genul acesta sunt chiar un beneficiu pentru societate, acțiunile prietenilor noștri străini sunt mărturie a faptelor benefice pe care le realizează comunitatea . Toată lumea e fericită, primește ceea ce cere, este și o vorbă în cartea sfântă.
"Cere și ți se va da ! "Am văzut că administratorul site-ului mi-a specificat încă de la primul post că nu am voie cu cereri așa că nu va pot spune de ce am făcut acest username dar ma simt bine că am vorbit cu voi sper într-o bună zi sa reușiți să găsiți calea mântuirii asta desigur dacă credeți și doar daca vă doriți asta din tot sufletul, noi suntem genul de comunitate pe care prietenul de care spuneați JTM sigur ne-ar aprecia că existăm. Suntem mulți, foarte mulți, au venit și persoane de peste 60 ani, e incredibil cât de speriați au stat, credeau că au rămas singuri în această țară.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Poți vedea în like-urile de pe fotografiile noastre numele unora dintre biserici, nu are rost sa invoc numele celor care sunt alături de noi, că sunt mai multi care știu de cererea noastră către zei, că urmează să fie ascultată.
Ba fix asta ar trebui sa faci daca chiar ai recunoasterea oameni sau institutii mai de success in domeniu. Unii platesc pentru a putea spune ca sunt afiliati unor entitati ce le ofera credibilitate. Tu spui ca nu vrei sa te folosesti de acest atuu. Mi se pare putin ciudat.
Cat despre minimul acela, poate s-a mai micsorat, cand am cochetat cu ideea asta, prin 2010, un jurist a studiat legea de atunci, si pentru infiintarea unui cult religios trebuiau semnaturi de la 0.5% din populatia tarii. La 20 mil (estimat) locuitori, asta ar venit undeva la 100.000 oameni. Eu cand am auzit asta am renuntat. Tu spui ca sunteti multi. Sunteti macar 10.000 oameni care sa sustina asta? Altfel, cu toate reclamele de pe facebook va vor trebui ani de zile ca sa ajungeti la 100.000 oameni dispusi sa semneze.
Si te mai intreb ceva, poti sa raspunzi sau poti sa nu raspunzi. Cum selectezi oamenii care intra in secta, atat timp cat e ilegal? Adica cum faci sa nu te trezesti ca atunci cand puneti iarba pe masa la "slujba" vine garda peste voi? Mai precis, cum iti protejezi membrii pe care deja ii ai de potentialele pericole de natura legala?

iceiceice

Member
apropo de asta cu facebooku , am auzit ca astia de la comunitatea ***** au grup de fb unde posteaza poze cu ce cresc :))) ce sa zic , n-are rost