What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

camelzzz

New member
Ceva sfaturi de unde pot procura seminte ? Credeti ca mai am vreo sansa outdoor? Daca da care ar fii termenul limita?
P.s am citit tot threadul asta-seara :)))

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@Mago: Mai bine nu. Cactusi otravitori sunt putini, unii sunt doar plante care seamana cu cactusii, dar deh... mai bine nu te risti daca nu stii sigur ce si cum. Plus ca ii mananci degeaba, exceptand faptul ca n-ai nici apa nici vin, nici bere, nici cola in casa, esti in mijlocul desertului, etc...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Din ce stiu, o sa se c#ce pe el. Exista doar cativa cactusi care sunt buni de mancat, si de obicei sunt folositi pentru hidratare. Marea majoritate iti intorc stomacul pe dos, mai ales daca sunt acrii/amari.

plm

Member
@caramel In niciun caz din ro, dpdv al sigurantei cat si al calitatii care lasa de dorit, cea mai buna sansa o ai la un seed bank pe care poti conta cu review-uri si reputatie, unde au se cu genetica in spate, search pe google "european seed banks" click pe primul rezultat, si alege-ti din lista aia, eu am mers pe RQS.

Cat despre plantare outdoor, cam tarziu, desi ar merge daca bagi un autoflower cu o perioada de inflorescenta rapida, un fast finisher, dar si cu un yield si potenta mai scazuta, nu te astepta sa scoti o iarba d-aia de te arunca pe orbita... dar acum ce sa faci, e tarziu, nu e loc de pretentii, treaba asta cere rabdare si fara asta nu poti sa faci nimic calitativ daca te grabesti.

Iti recomand Quick One de la RQS, are in spate genetica de lowryder (este cunoscut ca unul dintre cele mai rapide soiuri) contine 13 % THC, nu e rau, va fi un smoke decent daca stii ce faci, si e gata dupa 8-9 saptamani dupa ce isi scoate capul din pamant, adica destul de repede, dar trebuie sa actionezi acum!

Luand in calcul ca ai deja locul pregatit si planul, dureaza cam 1-2 sapt maxim pana vin se, pana germineaza pana etc, si sa zicem ca nu ai parte de probleme, desi treaba asta e imprevizibila, nu poti sa-ti faci plamu la liniuta si sa te bazezi ca totul va fi bine, pentru ca poti intampina anumite obstacole, mai ales outdoor.

Ar fi gata de harvest undeva pe la sfarsitul lui octombrie, adica esti cam la limita, depinde oricum si de climatul zonei unde esti, ca la munte toamna vine mai repede... se raceste mai repede, desi acest soi prefera un climat mai mild, adica mai bland, acum tu decizi.

Bineinteles, ai oricand optiunea sa faci un setup indoor, si cresti cand vrei indiferent de anotimp. Mult noroc.

Last edited:

camelzzz

New member
Ai dreptate, e cam riscant, ce parere ai, aveti despre auto indoor? Cum a spus si @plm ceva rapid de maxim 10 saptamani si cu niste leduri dintr-alea auto, banda de led credeti ca reusesc ceva sau e munca inutila ?

camelzzz

New member
@plm tin sa iti spun ca poate ma consideri nebun dar ca un fumator lenes de indica imputita de la tot felul de dealeri autohtoni, mi am comandat seminte de pe #### seed :)) o prastie de site, ce i drept am comandat pe numele uneo foste care locuia in alt oras

Last edited by a moderator:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ti-ai cam luat teapa cu site-ul ala. Si nu poti zice ca nu ti-au zis baietii sa nu iei din ro.

plm

Member
Daca nu ai mai crescut pana acum niciun fel de planta, si pana la urma te decizi ca vrei sa cresti indoor, ia-ti feminizate care depind de fotoperioada, alea cresc mai incet, in ritmul lor, si cu ocazia asta ai sansa sa inveti cum se creste o planta cap-coada, basic, ca daca te bagi direct pe auto, aia creste in ritmu ei, si de regula mai repede, si daca ai gresit si ii merge rau, nu o sa stii unde ai gresit si ce i-ai facut de i-a mers prost, pentru ca nu te asteapta pe tine, trebuie sa actionezi pe moment conform problemei intampinate , la auto daca nu esti experimentat cat de cat sa stii sa identifici o deficienta, sa reglezi un vpd rapid si etc, te-a taxat imediat.

Si inca ceva, daca nu esti o fire rabdatoare si incepi sa te futi cu ea sa-i aplici tot felul de tehnici, sau sa-i grabesti procesu de inflorire ca ai auzit tu de niste metode "super smechere" la nu stiu ce "baietas" din spatele blocului de la care iei tu iarba crescuta pe calea ferata sau cine stie in ce conditi mizere, fara ventilatie si lumina corespunzatoare, practic o forma de viata supusa torturii zilnic, sa stii ca te inseli amarnic, asta nu e o planta pentru orice cocletar si strut cu 10 clase, care nu l-a dus capu sa mearga mai departe si care vrea sa faca bani repede si usor din asta, ca nu-i deloc asa, daca nu ii oferi respect si intelegerea de care are nevoie, si nu incerci sa depui un efort sa inveti si sa faci research de un minim pe care il ai nevoie sa cresti o planta si sa-i creezi niste conditii armonioase de dezvoltare si nu s-o supui stresului zilnic, doar ca esti tu un lenes infect si mergi pe premisa romanului tipic "las-o ba ca merge si asa" eu iti zic de pe acum sa nu te apuci sa chinui o forma de viata care saraca nu are nici o vina!

Asa ca, caramele, apuca-te tatuta si citeste, ia si invata ca noi nu suntem aici sa-ti dam informatia ca la botu calului, exista net, exista site-ul asta minunat plin cu informatii la orice pas, ai functie de search, ai tot ce vrea pl ta la dispozitie pe partea de informatie. Restul depinde de tine, de ambitia si vointa ta sa reusesti, singurele limite care exista sunt cele care tu singur le creezi.

Ajutorul meu se extinde cam pana aici, daca nu vad ca ai un minim de interes si vrei sa inveti si sa te vad ca depui suflet in ceea ce faci, eu ma retrag din a-ti mai da vreo indicatie. Noroc

camelzzz

New member
In aproximativ 2-3 saptamani voi aparea cu niste poze day 1 cu mariana, ce soiuri recomandati ? Ce soiuri super high ati crescut ?

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
leduri banda? nu m-am uitat niciodata la ele asa ca nu pot comenta
sunt ok pt lumina ambientala dar pt un indoor prefer ceva ce da mai multa lumina si ocupa mai putin spatiu. Cel mai eficient ar fi un hps dar am vazut si chestii misto in sectiunea de micro grows cu leduri cu fasung traditional (e27). daca fac un grow indoor mai mult ca sigur merg pe astea.

soiuri misto? Mie personal mi-au placut: skunk, sweet tooth#3, si cativa hibrizi de Hindu Kush.

:tiphat:

camelzzz

New member
Si am spus banda led din 2 avantaje, unul ar fi consumul extrem de redus de energie, iar al doilea caldura, degaja foarte putina

plm

Member
Haze - De regula o sativa cu o perioada de inflorescenta mai indelungata cunoscuta pentru high-ul complex.

Kush - In mare parte soiuri de indica care se trag din zona originara si anume muntii Hindu Kush. Inconfundabil pentru gustul / mirosul tipic de Kush.

Skunk - Hibrizi de sativa (mai mult sativa) si indica care produc muguri foarte puternic mirositori, ca un skunk daca vrei asa :D

camelzzz

New member
Haideti sa mai combatem si alt subiect, va multumesc si apreciez mult ca v-ati batut capul cu mine
Ce parere aveti despre securitatea aplicatiilor de genul whatsapp sau telegram? Ma gandeam ca ar merge um grup. Eu unul am incredere mai multa sa zic asa in aplicatia surespot

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Degaja putina caldura banda led pentru ca si face putina lumina. Avantajul ei e ca ocupa doar 1 cm din inaltimea verticala si poti tine plantele la 5-10 cm distanta de tavan. Pe cand cu orice alt tip de bec numai becul ocupa 10-15 cm.
Totusi, ca sa ai lumina necesara unui grow va trebui sa umplii tavanul growului cu banda, fasie langa fasie. Chiar si asa, ajungi la un maxim de cateva sute de W pe care ii poti instala maxim pe un mp.
Cat despre aplicatii si grupuri, exista chat aici si oricum nu il foloseste nimeni. Eu nu as folosi un telefon mobil sau o tableta pentru ceva de genul asta, adica ilegal. Iar daca vorbim de un telefon ce mai are si cartela sim in el, cu atat mai mult devine un mare risc pentru securitate.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Haideti sa mai combatem si alt subiect, va multumesc si apreciez mult ca v-ati batut capul cu mine
Ce parere aveti despre securitatea aplicatiilor de genul whatsapp sau telegram? Ma gandeam ca ar merge um grup. Eu unul am incredere mai multa sa zic asa in aplicatia surespot

1. Un grup pe whatsapp man? Esti for real? Eu zic sa pui tu intai un scan cu buletinul, si daca mai continui asa, te intreb si de grad...

2. Pentru incepatori, dulii si becuri LED, Philips, Lohuis, Osram. Avansati? Tot asa, sau diy cu COB. Sau MH/HPS.. Benzi LED? PC grow poate, sau alte spatii hiper inghesuite.

3. Pai daca tu nu ti-ai luat semintele inca, nu stiu cum o sa ai tu verde in timp asa de scurt. A, se poate, dar... e altceva... Inseamna comanda astazi, plata cu cardul sau bitcoin, transport rapid.

Latest posts

Latest posts