ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Mulțumesc de îndrumări explo grantz și plm! Explo prima oara le-am dat topor apoi le-am dat un jet de apa pe ea apoi am început să fac purring sau cum dracu se numește tehnica că nu știu , am tăiat toate frunzele de trim leam pus deoparte și buzi am inceput sa ai pun pe categorii deci am mai multe borcane in care fac watercuringul cei care au fost pe alte tulpini care nu a avut treabă cu mucegaiul le am separat apoi cei pe care sa agățat puțin mucegaiul ii am in alt borcan și pe cei care a stat mucegaiul in alt borcan! Toate separat pe 3 categorii ! A doua nu a avut nimic că are buzi mai lunguieți că cei de sativa! Total pe ambele cu tot cu trim am aproximat cam 150 grame ud scădem trimul cam 40 grame minus cam 10 grame de cei afectați deci uscat și sănătos ramane cam 40 - 50 grame ! Din trim voi face hash, din cei afectați fac un canna sau rețetă aia de ceai cu cate un mugure mic și o lingura de grăsime și cei sănătoși raman la fumat! Eu sunt mulțumit și așa! Data viitoare nu mai plec in concediu pana nu termina ! Învățătura de minte!
Sau previi dezechilibre ce pot aparea in mediu, cum ar fi temperatura, circulatia aerului si umiditatea, poti face si defoliere la un anumit punct si inainte de trecerea de 12/12 e cel mai recomandat, daca ai jungla la nivelul canopiei.
Tocmai am terminat de deceruit un extract pentru vaporizat si am probat un deep hit cu varianta nediluata, adica o picatura din cei 9-10 ml rezultati din 50 grame de popcorn.
plutesc.
Laso ba ca merge asa!!! Cică se întâlnesc doi surzi unu întreabă : unde te duci la pescuit? Al 2 - lea : nu ba mă duc la pescuit! Primul : aaaa credeam că te duci la pescuit! Muahaha
Și o clona se vanzare care MAi dorește
Mie imi e cam lene sa ma apuc iar de germinat, dar urmatoarea tura vreau sa pun un diesel, ori sssdh ori ceva cross cu ecsd. Preferate is prea multe ca sa ma apuc sa fac liste, fiecare are momentul ei..
Eu cred ca bag o tura de kush-uri urmatorul, ma gandeam la critical kush ( critical mass x og kush) si bubble kush (bubblegum x og kush) dar nu stiu ce varianta sa iau de la rqs sau barney's farm...
Tocmai am terminat de deceruit un extract pentru vaporizat si am probat un deep hit cu varianta nediluata, adica o picatura din cei 9-10 ml rezultati din 50 grame de popcorn.
plutesc.
Nu credeam ca imi vor trimite dar au venit, astia de ati mai cerut free seeds de la skunks 24 ati primit?
Eu am asa:
Big DevilXL Auto (Sweet Seeds)
Sweet Skunk Auto (Sweet Seeds)
La Diva Auto (Delicious Seeds)
Fruit Auto (Dinafem)
Cheese Fem (Bulk Feminized)
Critical Kush Fem (Barney's Farm)