What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Mi-a inflorit un Peyote. Mai corect, peyotl, Lophophora williamsii. La ora asta, floarea e inchisa, pun maine poze cand o prind deschisa.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Halucinogen e impropriu spus. Bine, asa le zic "oamenii de stiinta". Da, din aia sunt. Sunt poate printre singurele plante enteogene reale, fara efecte secundare pe termen lung (pe termen scurt in general apare greata, dar depinde de cantitate). Eu am folosit intotdeauna foarte putin, poate un cactus de 3-4 cm, maxim, dar ... sunt mai senzitiv.
Experientele... de la persoana la persoana, in cazul meu, experienta de referinta a fost exceptionala, cu o cantitate mica, si la peste 12 ore de la ingestie, deci a fost intr-o stare de "trezie", peyotele fiind mai degraba un fel de "catalizator".
In fapt, chiar acum ma duceam sa "rememorez" experienta respectiva, care a avut loc acum vreun an si ceva...

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Místo! Dar sunt interzisi in Romania
Din cate stiu! Și mai era salvia divinorum care rupea rău !!! Dar cică îți tăia filmul vreo 5 minute! Scria a acolo că trebuie să fii însoțit când consumi!! Că faci numai​ prostii !!!

Mago

Member
Sincer nu recomand salvie...e mult prea puternica.. trip x40 si vedeam cum se contorsiona pamantul si mutrele prietenilor mei...urat sentiment.

plm

Member
Eu am mai incercat o singura data ciuperci psilocybe cubensis si nu stiu a fost o experienta confuza asa, nu prea am inteles mare lucru, eram 7 oameni intr-o camera, fiecare pe filmul lui, dar nu ne intelegeam unu cu celalalt, unu era pe podea se credea in razboi, altul era pe geam si urla ca "vai cat de misto e afara" eu nu prea am inteles mare lucru, cu siguranta nu o sa mai repet, pentru ca dupa 7 ore cat a tinut efectul, m-a lasat cu un crash asa, o anxietate, nu foarte severa dar era, nu tot ceea ce creeaza natura e bun si destinat consumului.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Tot mai buna e iarba!!! Prinsesem o iarba care avea un buzz body extraordinar de puternic și o botezasem iarbă cu vibromasaj incorporat!!!

plm

Member
Si eu raman la aceeasi parere, iarba este una dintre cele mai safe plante pe care un om le poate ingesta cat si substantele si compusii ce se regasesc in aceasta, nu te rupe de realitate complet, inca ai control pe tine, ba chiar dimpotriva, pe unii ii ajuta la problemele cu care se confrunta inv viata de zi cu zi, altii devin mai productivi, dau randament mai bun ei ca persoane... nici nu mai incape vorba despre efectele extraordinare pe care le are atunci cand e folosita in scop medicinal.

Nu ma bag sa judec acum mescalina, psilocibina, LSD, DMT etc. sa le demonizez sa spun ca sunt rele dar dupa mine aceste substante te rup complet de realitate si te propulseaza cu totul intr-o alta lume a iluziilor si cam atat, nimic de acolo nu e real, cum ca nu stiu ce shaman spune ca a calatorit prin univers si a intalnit civlizatii, constructii si tehnologii mega avansate si mai stiu eu ce doamne iarta-ma, hai sa fim seriosi ca suntem toti oameni maturi aici pana la urma.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@plm: Cica un shaman de pe la 1500 a calatorit prin univers pe un trip cu peyote, si a vazut o chestie ciudata: oamenii vorbeau unii cu altii de pe un munte pe altul cu niste chestii pe care le tineau la ureche. Rupt de realitate saracul...

Glumesc desigur dar, totusi, lucrurile sunt cu dus si intors in toaste situatiile mentionate mai sus. Iarba e safe sau nu de la om la om, de la doza la doza. Ia intreaba pe-aici cum e pe 20 de grame de iarba. Iarba si opiul sunt totusi stupefiante, ele nu te rup de realitatea consensuala fizica (decat poate la megadoze). Efectul este mai degraba acela al distorsionarii (placute sau nu) a realitatii.

In ceea ce priveste celelalte substante mentionate, cu exceptia poate a mescalinei (sigur, LSDul este oarecum in aceeasi clasa, dar este de sinteza, cu efecte secundare serioase), sunt destul de periculoase daca sunt utilizate ca iarba, insa ele nu sunt destinate unei utilizari recreationale, si nicidecum de zi cu zi. Este o cu totul alta categorie de substante decat stupefiantele (opiu, iarba) sau depresantele (alcoolul) sau stimulentele (cofeina). Daca ma intrebi pe mine, nici astea nu sunt destinate utilizarii zilnice :D
Cat priveste efectele lor, este o discutie complexa: chiar daca "universurile" noi catre care te propulseaza ar fi reale, mintii ii lipseste cadrul de referinta din care sa le interpreteze, si atunci "viziunile" sunt adeseori iluzorii, daca nu ai in prealabil un antrenament specific pentru a "corecta" problema asta, ca sa zic asa.
In doze mici, ele pot fi utilizate chiar terapeutic. Insa asta este alta poveste.

Mago

Member
Merg si eu la un botez ca tot românul,si ies sa imi fumez tigarea electronica...bineinteles in terasa restaurantului...dupa 2 minute nevasta-mea imi da usor cu picioru pe sub măsuța....ma uit la ea ..si imi sopteste..ASTIA AU PLANTE DALEA DE CARE AI SI TU..

Stiu ca nu este MJ...dar sa fiu al draq de nu seamana bine rau de tot..app si miroase usor daca o agiti..

Stie cineva cum se cheama?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Dar de ce ai iesi sa fumezi electronica afara? Nu mai e voie nici de aia la interior?
Adica vrei sa spui ca tu asimilezi tot THCul/nicotina la o inspiratie? Si da, se pare ca legea s-a modificat in directia asta. La o adica, da-o-ncolo, la un moment dat, acum cativa ani, ma nimerii si eu intr-un mijloc de transport in comun, si guess what? Era unul pe acolo care baga vapori intr-una.
Bine, nu stii ce e mai rau, sa inhalezi niste nicotina, sau efluviile la unul car enu s-a spalat de o saptamana...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@vasy:

Arata ca niste... cactusi.
Ca o observatie: daca cineva isi inchipuie ca dureaza mult pana cresti un Haze, este bine sa stie ca acesti cactusi sunt mama lu' cactus Haze. Dureaza cativa ani pana cand un asemenea cactus e bun de papat. Minim 3, chiar si 15.
Si nu, cactusii astia nu sunt ilegali in RO, pe cate stiu, ci doar mescalina. Probabil ca nu s-a gandit nimeni ca cineva ar creste un cactus 5 ani ca sa se drogheze. La o adica, mai poti numi asta drogangeala?
Sincer, nici eu nu ma gandesc sa ii mananc.
Sigur, poti sa iti pui seminte, pentru cateva sute de cactusi, sa zicem cate 20-30 pe an, si incepand de peste 5 ani, ai marfa.

Cine se baga?
:laughing:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu stiu ca is ilegali. Cum si cannabisul e ilegal pentru ca se considera ca produci thc, nu ca ar scrie in lege ca planta este ilegala. E povestea aia cu "cultivarea, producerea, extragerea etc.".

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Din cate imi aduc aminte sunt interzisi dar nu am chef sa dau un search!! Si o mica vedere:
picture.php
welcome to paradise!!! Nu imi ziceți cumva că nu va place poza!!! Da?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu sunt in Anexele la legea 394. Mescalina este, plantele nu. La cannabis se specifica destul de clar si plantele. Ce e drept, nu m-as risca sa intreb la DIICOT. Daca aveti o alta referinta clara, sunt chiar curios.

Latest posts

Latest posts