Pot spune ca eu gandesc contrariul, avand de cand ma stiu o viata agitata si foarte activa, nu mi pot imagina cum ar fii altfel, iar despre iarba pot spune ca un ghiveci langa geam m-ar satisface pt a-mi scadea barii dintr-o zii agitataSafe??? In ziua de azi ești urmărit până si cand té duci la toaletă! Dapai când crești o năpădită de iarbă! Visul meu e următorul sa traiesc intr-un pustiu de țară unde casele sunt la depărtare de km intre ele și să nu treacă pe acolo nici vrăbiile!! Și în fața casei sa am o lesă de iarbă stand afara intr-un jilț și privind la gradina unde am muncit cu greu sa pot gusta din munca mea ! Nu nu mă refer numai la iarbă dar și legume care sa le cresc din dragoste și să fiu satisfăcut pentru munca prestată și seara târziu stand in jilț cu jointul in gură că după o zi lunga de munca omul trebuie să se si relaxeze! Mult noroc !!! Voi la ce visați???
adevarul e ca suntem atat de multi romani pe chatul icmag ca nu ne intelegem unul cu altul, ne trebuie si alte canale de comunicatie..