What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
nimic nu e safe man. tor? dark web? nimic nu e 100% safe. Silk Road era pe dark web. Cat de safe e cand deja doua versiuni au fost inchise de FBI?

Whatsapp? HA!

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Safe??? In ziua de azi ești urmărit până si cand té duci la toaletă! Dapai când crești o năpădită de iarbă! Visul meu e următorul sa traiesc intr-un pustiu de țară unde casele sunt la depărtare de km intre ele și să nu treacă pe acolo nici vrăbiile!! Și în fața casei sa am o lesă de iarbă stand afara intr-un jilț și privind la gradina unde am muncit cu greu sa pot gusta din munca mea ! Nu nu mă refer numai la iarbă dar și legume care sa le cresc din dragoste și să fiu satisfăcut pentru munca prestată și seara târziu stand in jilț cu jointul in gură că după o zi lunga de munca omul trebuie să se si relaxeze! Mult noroc !!! Voi la ce visați???

camelzzz

New member
Safe??? In ziua de azi ești urmărit până si cand té duci la toaletă! Dapai când crești o năpădită de iarbă! Visul meu e următorul sa traiesc intr-un pustiu de țară unde casele sunt la depărtare de km intre ele și să nu treacă pe acolo nici vrăbiile!! Și în fața casei sa am o lesă de iarbă stand afara intr-un jilț și privind la gradina unde am muncit cu greu sa pot gusta din munca mea ! Nu nu mă refer numai la iarbă dar și legume care sa le cresc din dragoste și să fiu satisfăcut pentru munca prestată și seara târziu stand in jilț cu jointul in gură că după o zi lunga de munca omul trebuie să se si relaxeze! Mult noroc !!! Voi la ce visați???
Pot spune ca eu gandesc contrariul, avand de cand ma stiu o viata agitata si foarte activa, nu mi pot imagina cum ar fii altfel, iar despre iarba pot spune ca un ghiveci langa geam m-ar satisface pt a-mi scadea barii dintr-o zii agitata

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@camel: Ce-mi place Camelule este ca, dupa cateva posturi de genul (citez din clasici, ca sa nu il pun din nou pe al meu):
"nimic nu e safe man. tor? dark web? nimic nu e 100% safe. [...]".

Dupa care tu vii si intrebi din nou de grupuri, si nu oricum, ci incepand cu "DAR"!

Acuma, is doua variante, care is mai multe:
1. Esti nauc de felul tau. Ti-o face iarba bine?
2. Nu citesti postarile altora. Totusi e ciudat...
3. Esti spart, si nu intelegi ce citesti. Hmmm, poate...
4. Te simti atat de singur, incat ai ideea asta fixa cu grupurile. Insa ai o viata extrem de agitata si activa, asta de obicei are loc in grupuri, deci nu inteleg, iarasi...
5. Esti un bot de facut grupuri de whatsapp. Inseamna ca esti cel mai avansat bot pe care l-am vazut.
6. Esti un ofiter stresat de la DIICOT, incercand sa castigi o avansare, o prima, sau ce se mai da pe acolo, si atunci insisti obsesiv (DAR), desi deja ti s-a spus parerea.
7. [...] Asta nu pot sa o scriu, caci te-ar jigni, si nu tin neaparat asta. Dar daca mai continui asa, o scriu.

plm

Member
Poate il preseaza baietii de la IPJ cu raportu' pe luna asta si n-are ce sa dea, ca altfel nu-mi explic ce-i cu atatea intrebari suplimentare si inutile :snap out of it:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
adevarul e ca suntem atat de multi romani pe chatul icmag ca nu ne intelegem unul cu altul, ne trebuie si alte canale de comunicatie..

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Eu zic sa nu ne stresăm atâta.
Aici lumea creste, învață, își da cu parerea sau încearcă să facă impresie ca sa fie un "cineva" pe internet.
Cu timpul fiecare ne va arata cine este cu adevarat.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Depinde. Dacă vrei să ai semințe cu ceva genetică de ruderalis in bud.... atunci nu e e nici o problemă. Budu va fi ok dar plin de semințe.

Dacă vrei sinsemilla...atunci ar fi bine sa eviți zona.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Merge pentru hash. Avantajul zonelor cu canepa este ca poti camufla zeci de plante daca esti putin creativ. Si iti faci hash cat sa te tina un deceniu. Dar bud de fumat, nu prea.. multe seminte.

camelzzz

New member
Nu prea ma omor dupa hash, este mai costisitor de obtinut, care ar fii distanta optima dintre bud ul meu si canepa ca totul sa fir safe?

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
sa vedem... daca poti opri toti polenizatori si vantul... poti chiar langa ele.

in mod normal ai nevoie ca plantele tale sa fie cat mai departe si inconjurate de cat mai multa verdeata. in luminis intr-o padure, pe munte, intr-un growbox, in o sera.

sau calculezi cand avem o luna de vreme buna in primavara si scoti niste clone deja vegetate. sau auto.

exista numeroase optiuni. dar cand esti lenes si nu vrei sa citesti sau sa gandesti pe cont propriu, nu ai nici o optiune care sa mearga.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
apai daca si hashul din outdoor e scump, cand e aproape gratis (exceptand munca), nu cred ca s-a inventat inca metoda aia ieftina pe care o vrei tu. Ia si fumeaza mugurii cu seminte in ei, ca e mai ieftin. :joint:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Ruderalis??? După părerea mea e industriala !!! Ruderalis pe vremea asta e terminată! În fine cu una + alta daca vrei sa crești și nu vrei semințe​ trebuie să o ai la o depărtare 2-3-4-5 km depărtare de plantele tale !! Cu cat mai departe cu atât mai bine! Și să fie înconjurată de cat mai multa vegetație că așa ajunge mai greu granulele de polen la planta ta și dacă ajunge minimul de polen , atunci nu mai e o problema ! 2-3-4 semințe părerea mea e că nu contează chiar așa mult!!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
E toata industriala, nu cred ca gasiti rudy pe la noi. Mai credeam si eu asta, dar... mi-a trecut.

Apropo de asta, frate, facui un drum pe A2 zilele trecute. Apoi daca nu am vazut toate lanurile alea de porumb, floarea soarelui, tapsane, movile, dealuri, pline de canepa salbatica, nu am vazut nimic. Man, puse cap la cap, cred ca am vazut cateva hectare!

Eu unul as baga printre ele, la greu... Watercured hash :D

Latest posts

Latest posts