ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Si sa inteleg că de data asta ai să faci un indoor?? Dacă va fi indoor te roagă frumos colegii ăștia de pe forum inclusiv eu sa faci un mic jurnal cu bunătățile care le faci tu acolo să ne mai clătim și noi ochii! Mersi
Parcă mă bate gândul să arunc și eu câteva!!!(Regulare) și aș vrea să le pun direct in pamant dar noaptea e cam frig pe tărâmurile astea ! Noaptea. Ai 10-15 grade și mie frica sa nu le omoare!!
ba, cred ca am pus prea mult, am 120 g fumate intr-o luna,majoritatea la joint, mi-am futut gatul, help cu ceva pastile ca sa mai pot fuma, tot bag miere, ceaiuri, dar nimic, am exagerat putin vara aceasta cu ganja.
Eu tot în șervețele le germineze!! E foarte buna metoda! Dar mă gândeam să pun pe un camp din apropiere de munca si la mumca nu am unde sa le germineze! De-asta am zis că le Arunc in pamant dar îmi era frica că dacă le arunc așa am șanse să nu germineze nici una! Mersi fain băieți!
Faza mișto cu doua-trei șervețele e ca le transporti in o punga lejer.
Faza si mai mișto cu niste pahare cu pământ si plante de o saptamana doua e ca le pui in o cutie si cutia in un rucsac mic si le transporti lejer in spinare.