What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
394355968_223171120776330_8709776349253539878_n.jpg

hhc arata bine!! dar tot nu las fuma!

vasile

Well-known member
Veteran
Nu mi-as da seama ca ala nu e hash normal,

La mugure iti mai dai seama cand e cbd penal stropit cu hhc dar la hashu ala e imposibil .

Aseara am fost la iepuri cu sarbacana - Wappa pt energie si rachiu de porumb pt frig, am adormit pe camp... :biggrin:
Am luat bere si m-am dres cu aia si Triple Cheese pe la 10... Am adormit in șanț. :LOL:

Interesant vanatul cu sarbanca, si eu voiam sa vanez cativa cotoi care se iau de motanul meu, l-au batut pe asta al meu de nu mai iese din casa, dar sincer imi e mila sa trag in ei, nu e vina lor ca motanu meu e ultima pizda...

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Nu prea mai fumam ca nu avem loc de militieni. Prea multi dealeri drogati in sistem.
Parca suntem in anii '90, dupa ce iti puneau fiola, solicitai o fiola si pentru ei pentru ca erau mai beti/drogati decat tine :joint:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Băă!!! Unde a-ți fugit toți??
Dacă nu mai zic eu o prostie, nu mai zice nimeni nimic?
Eu mă tot chinui cu iarba asta, nu mă mai i-a!
O simt iarba (efectul) ca un bâzâit in urechi dar parcă nu am nimic, fumez si din joint și din pipă și din bong o mică amețeală și gata!
Da o pauză ar mai trebui! Stai sa mai ruleZ unu! Puff Puff pass

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Am inceput si eu sa culeg out-ul...
Pe 14 i-am luat varfu' lu' Cheese (cola si primele 6 crengute), aproape ca l-am si tuns.
Azi am taiat varfurile lu' Wappa si Purple Bud, p-astea le-am spalat (acid citric / bicarbonat / apa), elicopterizat, uscat in soare si vant iar acu-s in dulap la uscare fortata peste noapte cu ventilatia la max.
Le-am tinut cat de tarziu am putut ca sa iasa cat mai puturoase, s-a movulit putin PBud iar Wappa e infiorator de trippy (!?) :biggrin: Remarcabil cata potenta da soarele.
shantz14nov.jpg motzuCheese.jpg
O sa mai revin cu poze si etc... :joint:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
NU stiu daca la indoor se poate dar trebuie avut in vedere ca pot creste pana la 5 metri inaltime!
Si tulpina e lemnoasa !
Mai baga si tu un search na google si mai vezi detalii care te pot ajuta !

piramidon

Veteran
Băă!!! Unde a-ți fugit toți?? ...
Ma-ncearca acelasi sentiment...
Out-u-i cules da' sta spanzurat in magazie, n-am nici un chef sa le tund, doar varfurile le-am facut pan-acu'..
Banuiesc ca toti is apatici de la vremea asta, eu unul nu fac fata decat spart, dimineata fac dansu' lu' "ma pis pe mine" sa nu cumva sa merg la buda fara cui si cafea. :biggrin:
Nasol de tine vasy ca tre' sa faci pauza, da' te abtii macar o sapt si se simte diferenta. :good:

piramidon

Veteran
Ce bate vantu' p-aci, mai trebe doar tumbleweed-uri... :tumbleweed:
Cre' ka explo se simte ca primaru' dintr-un sat pustiu. :biggrin:
Doar ca nu-si ia vacante parlamentare, le face pe banii lui. :tiphat: