What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasile

Well-known member
Veteran
Din cauza unui copil prost ca Vlad Pascu care a omorat 2 oameni drogat s-au marit controalele si filtrele prin tara cu cel putin 3-4 ori.

A dat tara inapoi cu 10 ani la capitolul droguri. Daca mai era o sansa de a decriminaliza iarba in tara s-a dus pe pula! Nici UE nu ne mai salveaza!

In timp ce ministru sanatatii din Germania vorbeste despre cat de safe e iarba ca drog, la noi ministru sanatatii e un papleaca care zice ca nu are nici un beneficiu si ca e periculos.

Oricum cat de prost sa fii sa faci accident in timp ce esti rupt pe cocaina si speed care ar trebui sa te faca mai alert si atent, nu am cuvinte.

In Bucuresti zilele trecute a fost oprit un prieten de 3 ori in aceiasi seara in locuri diferite.

Presedintele tarii vorbeste despre testarea copiilor, ba chiar sa le dea adeverinta de "NEDROGAT" copiilor!

E de ras rau de tot jur!

De testele alea nu mai zic!

Cred ca ma mut in munti!

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Toti dubiosii sunt la conducere, oameni fara carte, crescuti si dresati de altii :)
In loc sa opreasca tonele de cocaina care intra prin port stau calare pe oameni. O sa se ajunga cum este o tara din vest, 1-2 ani pentru cateva kg de praf maro :) si permisul suspendat pentru un joint amarat! (Numai ca la noi partea cu permisul o sa fie ca un bonus)

Pentru un fumator categoria grea sau centura ninja :)), dupa cat timp de pauza poti avea un rezultat negativ la testul cu saliva?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cam minim o luna, poate 2, testase unul pe forum cu teste de la farmacie si a ajuns pe la 50 de zile cu test pozitiv. Cele de la politie trebuie sa fie mai sensibile decat niste teste de cativa euro de la farmacie..

vasile

Well-known member
Veteran
Cam minim o luna, poate 2, testase unul pe forum cu teste de la farmacie si a ajuns pe la 50 de zile cu test pozitiv. Cele de la politie trebuie sa fie mai sensibile decat niste teste de cativa euro de la farmacie..
Lasa testele alea rapide care sunt ultimele panarame, la sange cum e? Din ce informatii am eu dupa 24h de la ultimu contact cu THC-ul ar trebui sa ai doar canabinoizi inactivi in sange si cei de la laborator sa isi dea seama de asta!

Toti dubiosii sunt la conducere, oameni fara carte, crescuti si dresati de altii :)
In loc sa opreasca tonele de cocaina care intra prin port stau calare pe oameni. O sa se ajunga cum este o tara din vest, 1-2 ani pentru cateva kg de praf maro :) si permisul suspendat pentru un joint amarat! (Numai ca la noi partea cu permisul o sa fie ca un bonus)

Pentru un fumator categoria grea sau centura ninja :)), dupa cat timp de pauza poti avea un rezultat negativ la testul cu saliva?

Premierul tarii a zis astazi ca o sa propuna 10 ani de suspendare carnet de soferi daca ai condus sub influenta ierbi plus confiscarea masinii!

Muncesti din greu sa iti iei o masina care nu e un harb total, fumezi un cui, conduci a doua zi si te trezesti ca iti ia statu tot! Masina si dreptu de a conduce 10 ani! Ca ai fumat cu o seara in urma!

O duceam cat de cat bine in tara dar usor usor cred ca ma indrept spre Spania!

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Nu au de unde sa mai mulga si nu stiu pe ce parti sa mai omoare economia, fara masina scad oportunitatile in viata (Un + pentru calitatea aerului).

@vasile, dupa ce te muti in Spania si iti prescrii permisul de conducere, ramai fara el in Romania sa zicem, cand te intorci, poti sa-l recuperezi fara probleme/teste/examen etc?

@exploziv, ramane destul de mult. Prefer sa ma las de condus decat de fumat sau sa locuiesc intr-o tara normala din punctul acesta de vedere.

Voi ce alegeti? Ce preferati?

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Tranny:
tranny1sept.jpg trannycojones.jpg
Avea doar 4 boashe la baza tulpinei mai lungi, le-am eliminat si o verific zilnic.

Serbetu' de portocale:
micro1sept.jpg orangesherbert.jpg
Miroase a orice numai a iarba nu! Dulceag si discret exact ca portocala. :good:

Prin sant au aparut (si se propaga) deficientele de azot, semn ca schimba macazu' spre inflorire.
De acum incep sa diluez aportul de azot ca sa le ajute (oblige) sa intre odata-n floare, adica inlocuiesc fertul de grow cu cel de flower si reduc treptat cal-mag-u' ca asta are 10 N. Am inceput de azi...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Lasa testele alea rapide care sunt ultimele panarame, la sange cum e? Din ce informatii am eu dupa 24h de la ultimu contact cu THC-ul ar trebui sa ai doar canabinoizi inactivi in sange si cei de la laborator sa isi dea seama de asta!
La sange, mai ales in cazul unui fumator mai serios.. o sa ai thc neprocesat in tesutul adipos, si te poti trezi si dupa luni de zile ca ai facut ceva efort si iti iese in sange. Sa nu uitam ca se masoara in nanograme per ml THC-ul in sange. Nu stiu ce limita or folosi astia in romania, eu zic ca e cea de detectie, adica cat pot masura minim. Si atunci, nu prea e bine nici asa.

vasile

Well-known member
Veteran
Nu au de unde sa mai mulga si nu stiu pe ce parti sa mai omoare economia, fara masina scad oportunitatile in viata (Un + pentru calitatea aerului).

@vasile, dupa ce te muti in Spania si iti prescrii permisul de conducere, ramai fara el in Romania sa zicem, cand te intorci, poti sa-l recuperezi fara probleme/teste/examen etc?

@exploziv, ramane destul de mult. Prefer sa ma las de condus decat de fumat sau sa locuiesc intr-o tara normala din punctul acesta de vedere.

Voi ce alegeti? Ce preferati?

Nu stiu sa raspund la prima intrebare, cred ca un permis valabil in UE nu trebuie prescris, o data pierdut in Romania se pierde si in Spania, nu poti sa il "recuperezi".

La sange, mai ales in cazul unui fumator mai serios.. o sa ai thc neprocesat in tesutul adipos, si te poti trezi si dupa luni de zile ca ai facut ceva efort si iti iese in sange. Sa nu uitam ca se masoara in nanograme per ml THC-ul in sange. Nu stiu ce limita or folosi astia in romania, eu zic ca e cea de detectie, adica cat pot masura minim. Si atunci, nu prea e bine nici asa.

M-am uitat la un podcast cu umflatu ala de Gojira si Doctorul legist Gabriel Gorun si este mentionat ca nici ei nu prea stiu limita de detectie a thc-ului activ, adica fiecare poate sa interpreteze cum vrea pula lui.

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
@vasile, de exemplu: daca locuiesti si esti inregistrat intr-o tara din ue, dupa 6 luni de zile esti obligat sa-ti prescrii permisul de conducere (de multe ori nu se aplica legea dar nu stii ce dubios te poate opri). Poate in tara respectiva este o limita mai mare decat in Romania sa zicem..

Cunosc persoane care au ramas fara carnet de conducere pentru concentratie de THC foarte mare, nu pot sa mai conduca in regiunea respectiva dar in alta regiune nu se aplica.
Exemplu, permis prescris in vest, ridicat tot in vest, acasa declarat pierdut si obtinut cel romanesc, avand un accident auto in vest (alta regiune), nu s-a pus problema consumului de THC dupa accidentul respectiv, persoana in cauza conduce si in ziua de astazi.
Pentru obtinerea dreptului de conducere necesita examen, test psihologic, test par, unghie blabla plus o taxa pe masura pentru examenul respectiv.

Sunt la regim de o zi deci posibil sa o ard aiurea, dau vina pe sevraj.

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Pana la urma maine o sa fie prima zi de regim. Nu poti incepe in weekend pentru ca nu este indica t.

Fac pauza cat pot de mult :joint:
Ar trebui facuta o aplicatie, Highdrive.. pentru siguranta soferilor vechi.
Daca permisiunea ta vine cu imunitate ma bag!

DcSantos

Active member

Premierul tarii a zis astazi ca o sa propuna 10 ani de suspendare carnet de soferi daca ai condus sub influenta ierbi plus confiscarea masinii!

Muncesti din greu sa iti iei o masina care nu e un harb total, fumezi un cui, conduci a doua zi si te trezesti ca iti ia statu tot! Masina si dreptu de a conduce 10 ani! Ca ai fumat cu o seara in urma!

O duceam cat de cat bine in tara dar usor usor cred ca ma indrept spre Spania!
poate nu ii aproba legea ,doamne ajuta !

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
M-am mai uitat si eu prin siteuri de stiri si are multe idei de astea, cine stie cate dintre ele vor ajunge legi, momentan da cu gura.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ca parca ar fi altfel decat la alcool. Da de cand cu ala de pe la mare se dau toti cu fundul de pamant...
In tot cazul, mai oameni buni, exista mijloace de transport in comun, cam in toate localitatile din tara. Sigur, in unele cazuri este extrem de dificil, dar daca se ajunge la chestii grele, better safe than sorry. Plus, unii mai dau burtica jos.

Si cu ce era drogat bovinul ala, ca auzii dar nu prea citii presa...?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
In fundu gradinii, da eu ziceam sa sapi si sa si astupi! Ca nu cred ca ai tu gradina suficient de mare incat sa nu mearga polenul cand bate vantul. :muahaha:
Mai explo, acuma, si cu polenul asta, doar daca il duc spiridusii prin aer fix unde trebuie, ca oricat de mult polen ar avea un mascul pirpiriu, tot nu are atata incat sa umple un unghi solid de... 180 de grade (?meh?)... A, ca poate sa ajunga la 1km, e altceva. Daca esti ghinionist si esti pe langa un DN, sau o tufa de haldan, ala esti.

Eu am avut in curte canepa (haldan) care in noiembrie nu avea seminte, si erau niste masculei prin preajma (putini si mici). Bine, nu am stat sa o pigulesc. Este drept ca avea gard viu de 2m pe toate partile, ceea ce nu e cazul la piramidon, dar na, stiu niste C99 pe un camp, care sigur au niste haldan pe ici pe colo pe undeva, si nu au simtit inca. Le mai intreb...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
totusi sunt studii pe net care zic ca sunt cazuri demostrate de polenizari la 40-80 km distanta. polenul are capacitatea sa circule daca e vant, masculul are sute de mii de granule de polen, are cu ce, cum s-ar zice, dar normal, trebuie sa se si intalneasca cu pistilul femelei. aici intervine soarta. eu am patit-o in oras de vreo 2 ori, si fara urma de hermafrodeala. dupa ce am inceput sa pun filtru hepa pe intake, nu am mai patit multi ani la rand, deci... se poate mai nene si cand nu te astepti.

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Din studiul institutului piramidon reiese ca un hermafrodit inspectat minutios (zilnic), izolat intr-o incinta/filtru (gluga de coceni captusita cu paie si carpe) plus un filtru natural de vegetatie aflat sub vant fata de femele, are mai putine sanse de polenizare decat un mascul cu mii de coaie si milioane de spori / coi plasat pe vant. :biggrin:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
totusi sunt studii pe net care zic ca sunt cazuri demostrate de polenizari la 40-80 km distanta. polenul are capacitatea sa circule daca e vant, masculul are sute de mii de granule de polen, are cu ce, cum s-ar zice, dar normal, trebuie sa se si intalneasca cu pistilul femelei. aici intervine soarta. eu am patit-o in oras de vreo 2 ori, si fara urma de hermafrodeala. dupa ce am inceput sa pun filtru hepa pe intake, nu am mai patit multi ani la rand, deci... se poate mai nene si cand nu te astept
Clar ca se poate, si decat cu grija, mai bine fara de grija. Oricum, un caz ca asta, adica in oras, etc, e uimitor. E karma nene, sau n-ai avut fengshuiu bun. Io, tot in oras, geam larg deschis (cu plasa de tzantzari, vara/toamna, no problem. Na, la mine e clar, mi-a spus mama ce-am mancat in frageda pruncie...

Din studiul institutului piramidon reiese ca un hermafrodit inspectat minutios (zilnic), izolat intr-o incinta/filtru (gluga de coceni captusita cu paie si carpe) plus un filtru natural de vegetatie aflat sub vant fata de femele, are mai putine sanse de polenizare decat un mascul cu mii de coaie si milioane de spori / coi plasat pe vant. :biggrin:
Dedicatie. Precizie. Obsesie. Chestii.
In zonele cu vant quasipermanent intr-o directie (vale, depresiune, etc), chiar ca e bine de utilizat directia predominanta. Un lucru nu am inteles: cum intra lumina in gluga aia de coceni, ca de obicei is ca niste corturi. Ultima oara cand le-am vazut cel putin...