What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

DcSantos

Active member
Ce se intampla daca pui materialul(verde,ne pus la uscat ) la congelator?
Si cand ai nevoie sa iti iei sa pui la cuptor sal usuci (si dupa sa fumezi)
Merge asa poti strica materialul?
eu cred ca daca pui verdele ud in congelator o sa inghete ca un brocoli si cand il dezgheti probabil o sa fie ud fleasca si aiurea la gust probabil. Nu ai cum usca materialul ?:joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Il strici de 2 ori. Odata explodezi tricomii prin inghetare, apoi vaporizezi prin incalzire ce era in ei. Daca il usuci, faci curing, bagi la congelator, si apoi il fumezi relativ repede dupa ce il scoti de la rece (borcanele mici, pt maxim o saptamana), e mult mai bine. Darnu merita decat pentru stocare pe termen lung, peste 8-12 luni. Altfel il poti tine la temp camerei si va fi mai bun.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
FB_IMG_1690446226024.jpg

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
"It's not THAT the wind is blowing, it's WHAT the wind is blowing... " :biggrin:
Cand am vazut norii, am pus rpd cativa busteni peste groapa.
Au prins vreo doua crengi..
Dar daca pun vreodata un ghiveci afara, fie si-n sant, il ancorez ca pe stupi. Un pic de sarma si vreo doi-trei tarusi..

vasile

Well-known member
Veteran
eu am bagat la congelator muguri mici si frunzulite fara sa le usuc, am facut dry hash din ele peste 1 an si spargea destul de bine,

cam ud dry hashu a trebuit uscat, si avea culoare spre verde de la clorofila mai ales spre ultimele extrageri, nu e cel mai bun hash dar daca nu ai cum sa usuci tot merge si asa ..

piramidon

Veteran
Pe furtuna nu prea ai ce sa faci, raman in vigoare doar masurile pe care le-ai luat si restu-i noroc.
Eu le-am protejat de inec iar pozitia joasa reduce mult expunerea la vant.
Cand vad ca se-aduna nori de urgie, trantesc cateva crengi mai groase (ca o grila) peste groapa si strang din buci. Ultima oara am avut noroc..
Dar nu le pot proteja de mine. :biggrin:
Am facut ce-am facut si am omorat una din cele doua Triple Cheese, cel mai probabil ph-u'...
A ramas cea din dulap, cam de un deget inaltime, inflorita de curand.
O scot in sant fara transplantare, doar fixez ghiveciul pt vant...

piramidon

Veteran
Nici o postare de-o sapt...
O sa las in dulap a doua Triple Cheese, dac-o omoara vreo vijelie ma zgarii pe ochi ca p-asta n-am gustat-o inca.
A sarit de-o palma inaltime si are doua varfuri, de la zbuciumare, fara topinguri...
Cele de-afar' aveau ceva deficienta de fosfor, sper sa mai creasca un pic pana or inflori.
Macar anul asta le-am scos afara mai devreme decat sezonul trecut.
In dulap arata bine, Orange Sherbert e dezvoltata, intra acu-n sapt 3 de flower, x3 cheese-u' e-n urma cu cel putin o sapt. P def... pfff!
:tiphat:
Bag si poze c-am facut rost de laptop nou, da' mai dureaza ceva.

piramidon

Veteran
Pana bag pozele alea mai fac un update textual...
In micro totul arata ok: 1- am defoliat sever Orange Sherbert, adica i-am luat aproape toate fan leaves, in principal pt a face loc luminii pt ca are muuulte flori deabia incepe sapt 3 de flower. Riscant, recunosc, dar alcoolul n-a facut pe nimeni mai destept. :biggrin: A-nceput sa se zahariseasce de la varf, am luat un pic pe deget sa verific mirosul si am simtit doar un iz usor citric de portocala, nu lamaie.
Triple Cheese e putin mutanta - tulpina dubla (bifurcata) in stagii diferite de flower, arata ca si cum ar fi cam o sapt intre ele dar stiu sigur ca-s doar 4-5 zile. Per total arata cam de-o luna dar o tradeaza nr de internoduri, in plus stiu c-a germinat cam pe 2 iunie si a sarit de 20cm h... :biggrin: are deja tenta mov pe frunzele alea de indica, am nimerit feno bun de data asta. :good:
Ambele is surprinzator de sanatoase (de unde si defolierea), noroc c-am luat poze pe 25 iulie si azi 6 aug pt comparatie, ultimele 3-4 zile au fost miraculoase pt dezvoltarea tuturor (inclusiv out-ul).

Surpriza frumoasa si la out, cu dezvoltare accelerata si viguroasa la toate trei - Wappa, Cheese si Purple Bud, in special ultima a sarit in 2 zile de la subnutrita la... planturoasa. :LOL: A luat si-n volum si-n h.
Va trebui sa fie al dreaku de buna x3 cheese asta ca s-o mai cresc vreodata, ca pan-acu' doar batai de cap.