What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasile

Well-known member
Veteran
e vara ... lumea e plecata la mare, azi au murit 3 insi la mamaia inecati si unu la venus, asta in timp ce la costinesti a bubuit o mina subacvatica care s-a lovit de un dig

la eforie e mai chill, dar e infestatie cu ecoli pentru ca lumea face caca si pisu in mare

in vama veche sunt cei mai multi civili pe metru patrat, cred ca sunt mai slabe sansele de a te prinde garda daca fumezi pe strada in bucuresti pe la unirii decat in vama veche ascuns

eu inca astept concediu in grecia, mult mai ieftin si mai luxos decat ce as fi putut avea pe litoralul romanesc, cu apa cristalina nu cu caca, alge si pishu :smoke:

la noi orice panarama de pizza facuta cu sunca praga (in loc de prosciutto), ketchup ( in loc de sos de rosii / san marzano), cascaval (in loc de mozarella/fior di latte) e 50 lei, pe cand la ei bag fructe de mare fresh si poate ramane si de o bere.

partea proasta e ca nu o sa am ce fuma pe acolo, dar cred ca rezolv eu :smoke:

Last edited:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Să mai clătim ochii cu niște imagini create de inteligenta artificiala!
FB_IMG_1691955150730.jpg
FB_IMG_1691955160102.jpg
FB_IMG_1691955166357.jpg
FB_IMG_1691955172069.jpg

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Fac si eu un mic update cu grourili in progres...

In sant au ramas, de la st la dr Cheese, Wappa si Purple Bud. Inainte si mai acum pt comparatie.
26iul.jpg 08aug.jpg 26aug.jpg
Triple cheese a cam dat coltzu', cele ramase au (de la dr la st) 1,1m , 1m si 0,9m.
Is cam mari pt gustul meu, dar ma consolez cu faptul ca planta mare = mai mult bud...

In micro lucrurile stau cam asa:
micro25iul.jpg micro6aug.jpg micro25aug.jpg varf25aug.jpg
In fund e Orange Sherbert iar asta din fata e Triple Cheese, singura ramasa si cam ciudatica.
F sensibila la ph (branza), cu chiu cu vai am intors-o de la groapa iar acum a dezvoltat doua varfuri din care cel mai inalt (care era de caruta) a luat-o la galop si nu e doar mai inalt decat fra-su ci si cu o sapt de floare inainte. Is un tip bizar deci e oarecum firesc sa am plante bizare... :biggrin:
Al doilea varf s-a dezvoltat intr-o sapt mai mult si mai rpd decat in cele peste 2 luni de viata ajungand in bec, asa c-am ridicat putin panoul. Chiar daca-i câș, macar am dat un 15-20cm distanta pana la varful rebel.
Serbetu' a primit neshte pk 13-14 ca a intrat in sapt 5.
Cam atat. :tiphat:

Last edited:

piramidon

Veteran
Triple Chees-u' din dulap a cam facut coitze, asa c-o sa-l scot afara dar nici nu pot sa-l pun in sant pt ca-mi poate contamina fetele d-acolo. O sa-i gasesc eu un coltz stingher in care sa termine de-nflorit...
E in sapt 3 de flower iar programul de lumina e 12/12 de la 07:00 la 19:00., deci cel mai probabil o bag la-ntuneric maine dimineatza, apoi o scot seara afara.
N-ar trebui sa fie pb ca suntem deja in sept (in 3 zile..) asa ca trag nadejde sa nu revegeteze.
Daca aveti alte pareri sau sugestii, va multumesc anticipat. :tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
In fundu gradinii, da eu ziceam sa sapi si sa si astupi! Ca nu cred ca ai tu gradina suficient de mare incat sa nu mearga polenul cand bate vantul. :muahaha:

piramidon

Veteran
Bah, daca polenul ar merge, n-ar fi nici o pb, da' al dreaku' a-navztzat sa zboare.. :biggrin:
Nu-i cazul de sapat, doar sa fie la SE ori NV la un 15m, asa am facut si-n alte dati si-a iesit bine.

DcSantos

Active member
eu zic ca si din transee are sanse mari sa polenizeze . nu trebuie tare mult vant sa care polenul si e a dracului de eficient;un mascul poate sa polenizeze toate femelele de pe o raza de cativa kilometri. a patit cineva vreodata sa creasca indica si sativa afara si sa ii fie polenizata de canepa mioritica ? cele mai multe specimene de canepa salbatica pe care le-am vazut erau masculi ...:joint:

piramidon

Veteran
eu zic ca si din transee are sanse mari sa polenizeze . nu trebuie tare mult vant sa care polenul si e a dracului de eficient;un mascul poate sa polenizeze toate femelele de pe o raza de cativa kilometri. a patit cineva vreodata sa creasca indica si sativa afara si sa ii fie polenizata de canepa mioritica ? cele mai multe specimene de canepa salbatica pe care le-am vazut erau masculi ...:joint:
De acord si cu explo si cu tine, ce zic eu e ca-mi asum riscul.
Acum ce-o sa fac? Ma apuc de guerilla pe coclauri?
E mai comod aproape si oricum am luat masuri, in plus, pe umezeala si cu filtrul de vegetatie existent riscul e f mic.
Eu zic ca oricine a crescut pe camp (sau langa) si-a lachit fetele cu polen de ruderica, n-am germinat toate semintele dar n-am intalnit nici un fenotip d-ala chior, poate ceva autoflower dar la vremea aia nici nu bagam de seama, ma bucuram doar ca termina mai repede. :biggrin:

piramidon

Veteran
Ah, uitasem:
Azi am scos afara trans-u' :biggrin: , l-am pus cam la 20m de sant si asa cum ziceam mai sus, is convins ca n-o sa polenizeze septelu'.
Sper doar sa nu dea inapoi (reveg) dar a-nceput bine c-o superluna albastra (rara) si e deja in sapt 3+ de flower asa ca... Vom vedea.
Oricum m-am vindecat de Branza Tripla, din 2 seminte una a sucombat iar astalalta nu mai zic... Sensibila al dreaku' si la ph si la udare, scartzaie din orice, are toane si pofte, colectioneaza deficiente ca nerdu' reviste comice. :LOL:

Latest posts

Latest posts