What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

Sargemilla

Member
Ce ziceti de urmatoarul gand disperat:
Cam care sunt efectele daca tai un bud micut dintr-un side-branch? Sau tot branchul.. Este vorba de o pheno bag seed care mai are poate 3-4 saptamani pana la harvest

plm

Member
Ce ziceti de urmatoarul gand disperat:
Cam care sunt efectele daca tai un bud micut dintr-un side-branch? Sau tot branchul.. Este vorba de o pheno bag seed care mai are poate 3-4 saptamani pana la harvest

La primul meu grow, aveam inghesuit intr-un spatiu de 2.4m2 10 plante care au crescut mai mult pe verticala, mai aveam 2 saptamani pana la un harvest regulamentar, si am bagat sficu sa mai elimin din frunzele arse (tineam prea aproape HPS de 600W si fara cooltube, in fine greseli de noob) si din cauza aglomeratiei n-am vazut si accidental am taiat o ramura adiacenta tulpinei principale, am pus pe un ziar frumos, le-am lasat 3 zile, apoi i-am dat bataie, nu s-a intamplat nimic, a ramas ciuntit acolo.

Planta continua sa-si redirectioneze energia acolo unde este nevoie, nu-i problema.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ma omule, planta poate n-o sa fie deranjata asa tare, dar tu o sa fumezi ceva de cacat, care peste alea 3-4 saptamani ar fi minim dublu cantitativ si calitate inzecita. Ia o bere si lasa poftele. Ca ii bati joc de recolta. Care banuiesc ca nu e mare oricum, ca sa iti permiti sa ciupesti din ea de pe acum.

plm

Member
Daca tot tii neaparat, poti taia un bud mic, il bagi la microunde 10sec si dupaia il fumezi, dar o sa aiba gust de covor, o mizerie totala, asa ca mai bine asteapta produsul final, dublu ca, cantitate cat si calitate.

Pana una alta eu mai bag niste ice hash:joint:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Cum intră ??
Răspuns: Îndesat!!!
Eu abia am terminat primul pe ziua de azi!
De-abia acum începe distracția!
Poftă bună la kief maistre! Mai zi multe ori ca să îmi curgă balele din gura!!!
:muahaha:
Ce ma luat flama!
:smoker:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Bun.. Pana maine car eu stafeta! Am 2-3 grame de kief in fata, suficient pentru seara si noaptea asta :D..

plm

Member
D-abea m-am trezit, wake and bake, mi-am pregatit un load de afghani (heavy indica) mai am vreo 2-3g cred ca o sa ma culce inapoi cel putin 30min:))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai hai sa ne drogam..
vad ca tocmai sagermilla a disparut azi, cand zicea ca are si el material sa bage cu noi!

:joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
de cateva ore bag pipa dupa pipa, cum imi revin putin tot bag inca una plina si tot asa si de vreo 3-4 pipe tot zic ca e cam ultima si ca ma va lesina. n-a fost sa fie, inca, dar nici multe pipe nu mai or fi pana acolo.