What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cand ziceai ca bagi 200 gr pe an glumeai? Ca nu prea ai avea de ce sa stai 2 saptamani in pauza. Media ar veni peste juma de gram pe zi, suficient cat sa bagi aproape zilnic daca iti doresti asta.
In concluzie, hai sa ne drogam.

Sargemilla

Member
Normal bag mai putin, dar 200g ar fi cam maximum pe care l-as putea baga daca as avea la discrectie. Motivul pentru care nu am fumat de 2 saptamani este ca N-AM :(. Mi-am fumat pana si stemurile si am curatat grinderu ala pana l-am slefuit :)) M-am mutat de un an aici si nu gasesc un fking dealer.. ma rog de unu altu sa-mi trimita pe tren sau de pe la colegi, dar putin 2-3g, iti dai seama ca nu pot sa le cer prea mult ca nu-s nici ei dealer sa-mi care 10-20g.. e greu :D De aia m-am cam apucat de crescut

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nasol.. dar asta cu maximul care l-ai baga daca ai avea la discretie nu o Afli inainte sa ai suficient cat sa testezi. Si eu aveam ani de 150-200 chiar si cand aveam mai mult de atat.. dar in timp apare toleranta crescuta si mai inveti sa faci si unt/kief/hash care halesc de 10 ori mai mult decat fumatul la cui. Iti zic sigur ca se poate mai bine de 200 gr pe an si daca nu bagi zilnic.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ca tot vorbisem de unt, am mai bagat o data azi-noapte si e usor de simtit ca e mai concentrat decat il faceam de obicei. Tura urmatoare o sa fac concentratie 1:1 dar tin pe foc minim 12 ore ca sa vad daca potenta crescuta tine numai de faptul ca am pus material diblu sau si fierberea mai lunga joaca un rol. Iar daca e de la material doar, inseamna ca untul poate prelua potenta chiar si asa, si raman la formula asta concentrata, ca e mai usor de folosit. Saptamana viitoare incerc sa gatesc ceva, sa vedem ce iese. Ma astept sa nu se mai simta deloc ca e gatit cu cannabuter si nu unt normal. Chiar si la concentratie mai mica de abia se simtea iarba in mancare. Ar trebui sa fie ok. Vedem ce iese.
Pana una alta am ramas fara bud de swazi, mai am putin kief ramas, dar il pastrez pt ocazii mai speciale. Momentan zbor pe kief de blueberry, in timp ce mananc afine. :muahaha:

OakyJoe

TC Nursery est 2020
Veteran
Numa drogati..

1532896426-putinapproved.jpg

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Merge Maistre, merge! Eu sunt pe un unknown mov ( fialová) dá mă rupe rău! Ceva in genul ăla " îmi mai dau un premiu" :muahaha:

Latest posts

Latest posts