ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Acusi am inceput tura 2.. ca nu am putut sa bag 200 gr intr-o singura incarcatura. Mai e ceva pana gust.
Hehe.. nu is chiar matinal, da stiam ca o sa imi ia toata ziua si am zis macar pana in 10 sa ma apuc. Si am fost chiar mai vrednic decat ma asteptam cu trezirea. Graba nu e, e mai mult curiozitate. De abia astept sa vad ce iese. Dar mai sunt ceva ore bune pana la test. Ne relaxam cu cuie si pipe. Apropo, as vrea sa ma las de cuie si sa raman numai pe bud la vape si kief la pipa. Vedem daca pot face miscarea asta..
Muahahha ce spart is. Am s
Zis ca scriu rapid 3 vorbe si a iesit ditamai postul. Se simte ca nu am tinut contul la cuiele fumate azi!! sper sa fiti si voi macar atat de spart cat sunt eu acum!
Pai cum sa nu?? La mine e al 3 le-a pe ziua de azi!! Am gustat din VIP Dwarf azi indică 100% un efect puternic , mult body high, a privire foarte atenta (fixa) și stare de somnolență și moleșeală! Am pârlito de două ori cu fosfor! Zbor și eu acuși!
Nu, ca mai mi-am revenit. Bagasem putin peste 6 grame de unt, care teoretic ar trebui sa reprezinte 10 grame de bud (daca extractia ar fi 100%). doar ca a iesit mai concentrat decat ce bagam eu pana acum ca fiind echivalentul a 10 grame de bud. poate pentru ca facand 2 ture separate am tinut la fiert practic peste 12 ore, si nu 6-8 ca de obicei. trebuie sa se explice cumva, poate extractie mai buna, poate decarboxilare mai buna.
sparge rau, si ma bucur ca nu am incercat sa bag doza de 10 gr unt din prima. tine si mai mult ca durata, juma de zi am fost mort. si nu e gluma chiar am crezut ca mor pentru o vreme. iar jumatatea asta de zi a fost ca un secol, s-a desfasurat in slow motion.
cum ziceam mai de mult, trebuie luat incet cu cannabuterul.