What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca vorbim de outdoor degeaba termina mai devreme cu 1 luna daca recolta e de cateva ori mai mica decat la o planta normala.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Știi vorba aia explo ?? Mai bine mai puțin decât deloc!
Pui și tu mai multe! Și ai mai multă muncă! Dar poate merită!
Depinde de persoana!
Si preferințele fiecărui individ!
Altu e mai leneș , altul mai cu chef de adrenalină! Etc.
Într-adevăr plantele puse târziu au o recoltă mult mai mică!
Dar și 10 plante mai mici îți dă cât una cu o perioadă mai mare de vegetație!

:joint: hai la fumat maistre! :smoker:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar nu am plecat de la fumat de mult... sunt aici pe baricade.. cu pipa la indemana!
Si daca e pe lene si pe alte de-astea eu as merge pe economie de munca si bani, nu as pune 10, as pune cateva sute sau 1000 bucati, din seminte facute de mine sau primite pe gratis.. fara ingrijiri si m-as baza pe o medie de 10 grame de la fiecare femela.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
O informație destul de bună pentru cei care nu știu ce strain să aleagă!

picture.php

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Astea is valabile pentru dispensare sau alte locatii de retail ce vand aceeasi genetica testata in prealabil pentru a afla ce substante si in ce concentratii se afla in aceea genetica. Daca cresti din seminte nu se va mai potrivi aceea poveste, iar daca cresti acelasi strain de la alt producator e foarte posibil sa fii total pe langa.
Nu m-ar mira ca acest tabel sa fie chiar de la vre-un dispensar. Parerea mea e ca e inutil, chiar si la dispensar mai bine te sfatuiesti cu budtenterul care stie tot ce misca si iti poate face cea mai precisa recomandare din stocul disponibil.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Asta imi aminteste de clubul meu preferat unde si ingrijitorul de spala pe jos iti poate face recomandari valabile. Mai ales daca ii dai si lui de un cui din cand in cand. Ba chiar vine uneori cu juma de gram sau un gram din ceva stoc nou care nu e nici pus la vanzare inca si imi da sa incerc. Baiat valabil. Mi-a zis ca ii place sa interactioneze cu oamenii ca sa isi exerseze engleza.

Sargemilla

Member
eu ma duc la o nunta imediat. raman doar pe alcool in seara asta. dar am bagat azi vreo 4 incepand de dimineata. good stuff avea dealerul, aduce a ceva haze

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu nu as merge la o nunta fara vreo 10 cuie sau macar 3 blunturi la mine.. sunt totusi aproape 10 ore..

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Și la mine mai merge 2 jointuri până mai pe seara când mă va baga la somn!!
Dorm foarte liniștit după ce fumez iarbă!
Ca un bebeluș!!

:joint: