What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu eram leșinat de mult! Abia terminasem jointul și venise un vecin și a aprins și el un cui deci am fumat și cu el! Așa că ieri am fost mortăciune toată ziua! Nici să scriu nu prea eram in stare! Că până găseam literele pe tastatura uitam ce vroiam să scriu! :muahaha: :tiphat:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Atunci hai să băgăm!
picture.php

:tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ce e aia man? Sticla de plastic taiata pe post de borcan? Si pixelii unde au fugit? :joint:
Eu am bagat 2 cuie la cafea de dimineata, acum lucrez la un blunt cu bud si kief. Plutesc. Stau pe balcon si observ lumea la piscina si daca ma concentrez pe niste persoane parca ma transfer langa ele si intru in discutie hahaha. Evident, e doar in capul meu! :joint:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Da exact așa, o sticla de 10 litri de plastic tăiată pe post de borcan! Sunt in vizita la cineva și așa țin ei iarba ce sa le fac!??!! Am fumat cate un cui cu iarba din sticla! Apoi am plecat la un minigolf! :tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
greu domne, greu! ma pun si eu la piscina sa ma relaxez dupa 2 cuie cu bud si kief.. si ce sa vezi, vine gagica de la echipa de entertainment si ma ia la water polo. ce a iesit.. a fost mai demn de mr bean decat de water polo!! Si am castigat un cocktail pe treaba asta. cocktail care mi-l puteam lua si eu oricum! :muahaha: :joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar ne mai drogam si noi sau ce facem? Eu is pe la jumatatea pungii cu iarba dupa eforturile din seara asta. Si cred ca maine e zi de fumat si mancat de la roomservice, ca altfel nu am nici o sansa sa termin materialul pana plec.
Si restu, in afara de vasy, unde sunteti? Sau eu cu el am mai ramas activi pe aici si gata? Stingem lumina, inchidem usa si aruncam cheia de la sectiunea romaneasca?

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
La câtă experiență are bunica !! Știe ea ce zice!!! :muahaha:

Va recomandam sa nu incercati acasă aici au jucat persoane cu multa experiență!
:muahaha:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da, ii converteste prin email omu'.
Azi am bagat 3 cuie si multe pipe cu kief. Mai am de niste blunturi pentru la noapte si niste pipe maine dimineata inainte de plecare.
Drept urmare am reusit sa fac o medie de peste un gr de kief si de vreo 5 gr de bud pe zi pe durata acestui concediu. Si nici macar nu is la Ams. :muahaha:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Astazi nu am fumat nimic dar îmi voi aprinde și eu unu mai târziu că mi sa făcut cam poftă! Sa ai poftă explo!
:tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Am revenit si eu din concediu. Mai bag in seara asta niste cuie si poate niste pipe cu kief, dar de maine ma gandesc sa mai bag o pauza. Ca a fost foarte tare highul dupa pauza ce am tinut-o in urma cu cateva saptamani.