ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
A trecut, treptat, de fumat bud si kief mai m-am bagat. dar tot o sa incerc sa stau sub 15 gr per portie la edibles de acum incolo. Cand oi baga, ca nu m-am mai incumetat de atunci, oricum.
Si eu am mancat niste cookies facute la cineva, a zis ca a folosit in total 50g de weed cu o concentratie de 18% asa considera el, si am fost 2 zile super high, nu am fost cred ca niciodata atat de high si efectul sa persiste atat de mult, oricum la un moment dat m-a rupt tare rau, urca intensitatea starii, ca la psihedelice pana atingea un varf si apoi un comedown linistit, nu cred ca o sa mai incerc prea curand)
Depinde de cantitate. Eu imi fac uneori o tava din 2-3 grame (4-5+ pentru voi, profesionistii .. eu sunt inca cumparator si cuiul meu are 0.2 cel mult), de unde am 2-3 saptamani. Nu o fac pentru a ma sparge dar e un high asa foarte light si placut, potrivit pentru activitati sociale sau chiar pe la munci. E doar o chestie, asa ca un side-dish sa am un high light de vreo 2 ore. Un brownie adevarat n-am incercat inca si sincer nu sunt prea tentat
Orice daca ii depozitat bine tine mult, fara sa piarda din potenta. Eu am facut brownies si dupa 2 sapt inca erau bune. Am impachetat fiecare bucata separat in ciolofan si bagat la frigider. Un prieten isi face 100 de biscuiti (gen american cookies) si are 3 luni de acolo fara nici o problema
Mi se pare cam extrem. Si daca is bune de mancat, gustul si textura nu pot sa mai fie la fel dupa atat timp. Eu cand am facut prajituri intotdeauna am incercat sa le consum in maxim 3-5 zile, si tin minte ca erau innecacioase dupa cateva zile. Asa ca prefer sa fac unt foarte potent si sa adaug pe loc peste ce fac fresh de mancare.
Legat de asta, urmatorul batch de unt vreau sa fie mai concentrat ca niciodata, vreau sa incerc sa trec de 2 gr bud/gr de unt. In acest fel cred ca o sa pot sa adaug in orice o portie de cateva grame fara sa se simta gustul de unt ori iarba.
Depinde mult de zona, de vreme.. si de noroc.
Dar sunt multe chestii ce se pot face ca sa previi sau limitezi distrugerile cauzate de natura si daunatori. Totul e sa iti placa sa fii in natura si sa muncesti ceva pentru acele plante. Altfel va fi un chin.
S-o pune si asta. Dar eu nu am intalnit inca planta la out care sa scoata mai putin de 10-20 grame daca supravietuieste out. Asa ca scoti mai mult chiar si asa.
Eu imi tot fac curaj sa o dau pe edibles maine. Adica de dimineata o sa ma pun pe gatit cea mai concentrata tura de ghee de pana acum. Si pe seara.. zburam!!!
Eu imi tot fac curaj sa o dau pe edibles maine. Adica de dimineata o sa ma pun pe gatit cea mai concentrata tura de ghee de pana acum. Si pe seara.. zburam!!!