What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Acum că ma mai lăsat un pic mai fac unu!!! Și poate chiar 2!
Hai noroc maistre sa trăiești că ai revenit printre fumaciosi!!!
:tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu am vrut sa incerc, mi se pare ca efectele negative sunt mult mai mari decat ce ofera ca si efecte pozitive. Si din ce stiu parca a fost interzis in ro si multe alte tari, asa ca nu mai e asa raspandit consumul precum era in urma cu vreo 10 ani.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
picture.php

VIP Dwarf auto fem!

gumzgi

Well-known member
sper sa termine inca nu a intrat in floare. am un ak tot marimea asta cred ca in 4 saptamani termina cu totul.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Succes.
Ak poate sa termine in 4 saptamani doar daca e auto. Altfel de abia de luna viitoare ar trebui sa inceapa inflorirea.

gumzgi

Well-known member
e din martie afara si e bob facut, regulara de ak 47 polenizat cu autoflower. o sa pun o poza zilele astea.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Cum se numea autoflowerul?
Era regulară autoflowerul?
Auto regular sunt foarte puține bănci care vînd !!! Una dintre ele e tao seed, și sunt majoritar sativa! Acum doar tu știi ce ai făcut acolo!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
De fapt problema e ca sunt putine banci care fac asa ceva. Ca si cele feminizate, ar fi mai ok daca ar proveni din o linie lucrata normal, si feminizata dupa selectie. Dar cine are timp pentru asa ceva. Majoritatea vor seminte si bani pe ele repede, nu conteaza calitatea sau altceva. S1 si gata, eventual vandute si fara test de germinare in prealabil.

Dar sa trecem peste asta, si sa fumam ceva. Eu sunt intr-un mic concediu, am la mine doar cateva gr de kief si o promisiune ca o sa primesc niste bud local de la cineva in curand.
Drept urmare, kief la pipa. ;)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu de dimineață sunt spart ! A venit un Uzbekistanez și am fumat cu el un cui, după înca doua de sunt așa spart că nici nu pot scrie ! Continuu.......!!!
Spart!!! :muahaha:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si la mine a venit mos craciun. A fost chiar prea darnic. Mai am de stat in concediu 5 zile si am primit cam 25-30gr de bud. Habar nu am ce e, pare ceva kush. Dar nu e indicos 100%, se simte si putin high. :joint: