ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Moșule nu îți fa probleme pentru mine!
Voi o să muriți toți de atâta bătrânețe!!!!
Eu sunt încă tânăr și plin de energie!
+ De asta fiecare își apără viața cum stie el cel mai bine!
Mult noroc și să ne vedem sănătoși!!
L.E: Scuza mă dar eram spart când am scris!
Și acuma la fel,.
Si de ciuperci is lecuit pe moment. Mai asteptam..
De cand nu mai fumez am observat ca amun simt olfactiv foarte puternic. Le miros culturile la toti vecinii cand merg pe strada, desi inainte simteam miros doar din 2 locuri, unde e mai puternic.
Daca esti pe site-ul asta si ti se pare ca legea e o problema.. trebuie sa fie trist rau sentimentul.
Orice ar fi, spaniolii n-au nici o vina cu treaba asta.
Pai aia e ideea. Fa ce simti ca trebuie sa faci, ca doar e viata ta nu a altora. Legile se vor schimba si ele dupa mentalitatea oamenilor, daca vor fi destui care sa considere ca nu e bine asa.. schimbarea va veni.
Pana una alta zi-ne si noua ce cresti, cc, ca sa nu mai zica baietii ca esti in albastru.
Mai fumăm și noi ceva că văd că lumea pe aici e plina de invidie! Măcar ne mai relaxăm și mai uitam de presiunile și problemele cotidiene!
Hai noroc meștere! Eu l-am aprins deja!
Eu cred ca se va legaliza, daca nu cumva vine sfarsitul lumii prea curand..
SI daca climatul politic global se mai linisteste s-ar putea sa se legalizeze sau tolereze chiar inainte ca majoritatea oamenilor sa fie pregatiti pentru aceasta miscare.