What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
fix la asta ma gandeam si eu..
M-am agitat toata ziua sa rezolv niste probleme, acum ca am terminat treaba, merit un blunt cu extra kief in el.. :joint:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Așa maestre! Bravo! După muncă și răsplată!!!
Eu deja călătoresc prin ținuturi îndepărtate și necunoscute!
Mai bag o bere rece și un cui să mă bage la somn! :tiphat:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Pineapple meu sa schimbat total ! La început îmi dădea un high specific unei sative dar acum după curing sa dus spre indică mult! Echilibrul e la pământ! mă învârt ca o curca plouată! De zici că am băut vreo 3 zile la rand , ochii roșii , nu mă deformează la fata asta mă bucură! Body high foarte puțin un relax la mușchii de la picioare parca te moaie! Și nu mai simți gustul la băuturi si mâncăruri! Au un gust foarte ciudat , apoi te întrebi singur cum pot bea eu așa ceva sau cum pot eu mănânca așa ceva ,e dezgustător! Și te întrebi tot felul de chestii ilogice care nu au treaba cu realitatea și te străduiești sa le găsești răspunsul cu toate că știi că e o prostie ! Mai târziu plec de la munca și pe drum am să bag un cui , de dimineață la 6:00 nu am avut pofta când ma invitat colegul la cui! Și la magazin o bere rece că gheața că e cald aici 32 de grade!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Am o sativa, sta in acelasi spatiu cu alte plante (flowerroom) si am terminat 2 ture pe langa ea, dar ea nu da mai multe semne de inflorire decat niste preflowers. E sativa 100%, dar nu mai stiu ce e, ca e plantata anul trecut si am mutat-o pana am uitat de ea. Prima tura cand nu inflorea am zis ca am scapari de lumina. Am terminat tura, cu celelalte plante ok, ne strsate, fara hermie.. apoi am testat spatiul, lumini de jur imprejur, eu inauntru pe un scaunel stat in bezna vreo 10 minute. Nici un semn de lumina. Apoi am reglat luminile pe 11 on/ 13 off, pentru a 2a tura. Au aparut preflowers dar nimic mai mult. Planta a crescut asa de mult in astea cateva luni de "flower" incat ori trebuie tunsa ori trebuie aruncata cu totul. Nu stiu ce sa ii mai fac.. parca nu as baga inca o tura la 10 /14 doar de curiozitate. Alte solutii? Ati mai intalnit asa ceva? Ati mai citit despre asa ceva?

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Încearcă maistre la programul de 10/14 pentru câteva zile și urmărește schimbările! Poate plecă pe drumul cel bun! Și încearcă să ții un pic mai răcoros pe timp de noapte ( light off) ! Poate ajuta și asta! Chiar nu am alte idei!! Noroc!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
I veged it at 24 on then nothing at 12/12 for 9 weeks, then nothing except preflowers at 11/13 for another 2 months+.
All my sativas, including the ones from same seeds as this flowered just fine at 12/12.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cu ce-i mai la indemana..
Eu am cam luat-o pe pipe cu kief de la o vreme.
Tot ce am avut buzi mai vechi sau care nu imi placeau in mod special la cui le-am facut kief si am obtinut un borcanel de kief cu 4 strainuri in el care ma trimite fix pe luna dupa o pipa de 0.1-0.15g. Pana nu il termin nu ma las. :muahaha:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
E interesant, mai ales ca are si 100% sativa, si ceva hibrizi + ceva aproape 100% indica in el (budul de la concurs, cand am vazut ca s-a facut prea indica in timpul curingului, l-am bagat si pe el.
Loveste diferit in functie de ce nimeresti mai mult in fiecare incarcatura. Si posibil sa difere efectele si in functie de dispozitia pe care o am cand fumez. Ce e misto e ca nu creste toleranta ca atunci cand bag kief din un singur strain. Ba chiar nu o creste deloc. Dupa mai bine de o saptamana de bagat zilnic tot imi ajung 1.5-3 grame pe zi. Daca bagam kief di tr-un singur strain as fi fost la 4-5 gr pe zi lejer pana acum.
Concluzia e ca o sa trec pe mixuri de strainuri la kief de acum.. poate doar sativele 100% sa le mai extrag si separat pentru cand am chef de head rush. In rest mixul pare mai bun pt zi de zi.
Si plamanii cam se simt mai bine decat cand bag cateva cuie pe zi.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Sa vedem... Eu bag automate
Mango Cream
Sweet Skunk
Monster Mash
Bloody Skunk
.... Din care nu mai am mult din păcate...
Dar in curând pun la curing Fruit Auto și Cream Mandarine

Latest posts

Latest posts