What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Blockhead x angels breathe au fost.
Arde imediat, nu i-as zice wet hash pentru ca rasina nu interactioneaza cu apa deci o data luata de pe lama foarfecii poate maxim sa aiba o mica pelicula de seva pe deasupra, dar la primul contact cu flacara se duce. Imi place ca aroma e mai intensa si highul e mai complex datorita concentratiei mai mare de compusi aromatici ce potenteaza highul.
Am trimuit cam 2 ore si am strans vreo 2 grame de rasina, in plus fata de ce am fumat in timp ce trimuiam. In seara asta ma fac varza.
Si trimul de l-am dat jos de pe ele e destul de cristalizat incat o sa il bag la proba in sita rotativa, sa vad ce iese (dupa ce se usuca). Nu e mult, dar ar trebui sa iasa cateva grame de kief. Numai buna o tura de proba sa calibrez viteza de rotatie.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Pai ce sa zic distracție plăcută pe terasă! Mă duc și eu la un cui după masă să îți țin companie! Până văd că nu mai răspunzi și atunci voi fi sigur că ești acolo unde vrei sa fii!! Adică fffff bine! Hai noroc maestre :tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Am mancat si 2 mango deci plutesc bine de tot! Cred ca si maine cand ma scol o sa plutesc inca.. :muahaha:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
MOROCCAN PRIMERO HASH
$2,100.00 $2,000.00

Effects: Fasten your seat belt as your head is about to get a belt. People love the intense cerebral high. Great for active people. Can make superb medicine for those in need. Moroccan Primero Hash is a realistic hash clone. It is worldwide legal, and it will be legal forever. It does NOT contain any THC, synthetic cannabinoids or other research chemicals (like JWH-018, JWH-073, JWH-250, AM-2209 etc.). It is probably the best legal hashish clone on the market. We only use natural, food quality materials. It looks like real hash. Moroccan Primero hashish only differs in colour from our other products. If you are not familiar with our products, buy a sample pack first. The shipping is free. Buy more from our legal hash clone products and the price will be lower.

Availability: Moroccan Primero Hash has become a scarce commodity. Unless you live around the Moroccan region you can forget about...

Ce vrea să zică ?? Ce au mai scos ăștia pe piață! Că nu înțeleg? Iar am dat peste legale?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
E un cacat. Arde ca dracu, are chimicale in el, si e colorat cu henna! Am cumparat o data din intamplare in maroc si nu am stiut ce e dar am stiut ca nu e ce trebuie. Dupa am vorbit cu niste localnici din zona producatoare de hash si mi-au spus ca in orasele turistice din maroc se vinde aproape numai cacat de asta, si ca ce fac ei, adica hashul adevarat pleaca la export cam tot. Adevarul e ca e trist, dar in zonele turistice din maroc e greu de gasit hash bun..
In schimb un incepator ar putea sa fie fraierit de cacatul ala, mai ales daca a fumat numai prostii la viata lui. Totusi la cum arde si ce miros scoate si ce dureri de cap da as zice ca are inclusiv plastic sau ceva compus asemanator prin el. Plus ceva rasini naturale si coloranti.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Da e păcat! Mă uitam după top 10 cele mai bune strain-uri pentru hașiș și pe primul loc cică ar fi hash plant dar mai văd și G13
White widow OG Kush Chemdawg Sour Diesel si hash berry! Ma gândesc că cea mai apreciata este hash plant pentru fumători care iubesc hașișul! Că hașiș poți face din oricare alt strain! Dar na ....fiecare cu gusturile lor!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu as merge pe o planta putin pretentioasa pentru hash. Daca as planta special pentru hash. Dar eu nu fac asta, pun la hash ce e extra, ce nu apuc sa fumez, outurile care nu apuca sa se coaca total din cauza vremii etc.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Totusi, ne mai drogam si noi? :joint:
Azi m-am decis sa bag si niste bud in ecuatie, asa ca am facut un fresh de portocale si am rulat un blunt cu swazi + kief de bb. Pe la pranz am treaba la munca, asa ca am sarit pe el de dimineata, sunt pe la juma deja.
Puff, puff! :joint:

Pillang

Well-known member
Eu am un set de 5 bags ice-o-lator, iti recomand ori ice-o-lator (posibil sa fii schimbat numele, dar sunt facuti de the pollinator company din amsterdam), ori bubble bags (brand bubblebags facute de bubbleman). Pentru treaba calumea iti trebuie minim 4-5 bags, evident filterbag-ul de 220 e de nelipsit, apoi iti trebuie un filterbag suplimentar de 160-190, si pentru colectare un bag intre 90-150 (sau chiar 2 in acest interval) + bag-urile de 70 si 43-45 care sunt obligatorii. Daca vrei sa nu pierzi capetele de tricomi sparte sau tricomii fara cap.. iti trebuie si bag-ul de 25. Dar ce ramane in ala se foloseste mai mult la edibles decat la fumat.
Eu am 25-43-70-160-220 din ce imi aduc aminte. Setul de sativa cum s-ar zice. Pentru indica poti inlocui sacul de 25 cu cel de 110, sau mai bine iei direct set de 7 bags si aia e. Ca si eu regret ca nu l-am luat asa din prima, am luat set de 3 si apoi am dat inca 20-30 euro pe sacii suplimentari, cand puteam sa dau aceeasi bani de la inceput si sa iau set de 7. Nu merita sa faci economie, ca daca ii iei de calitate sunt durabili. Ii am de vreo 10 ani, si au filtrat ceva multe k de iarba cu sucess pana acum.
Pentru calitate.. vezi si tu in albumul asta:
https://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=9115
Tine cont ca depinde de ce bagi, adica daca bagi bud bun o sa iasa ce trebuie, daca bagi trim o sa iasa mai putin si mai slabut si faramicios. Eu am incercat cu trim o singura data de test, foarte putin, si am decis ca nu merita sa tocesc sacii cu asa ceva. iese undeva in jur de 4-5% yeld, si e munca la fel ca atunci cand faci din bud. trimul prefer sa il adaug la unt ca umplutura. sau la compost direct.

Mersi pt raspunsul lung! Si inca o intrebare, care sac (cite micron?) iti da cel mai bun bubblehash?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Depinde de marimea tricomilor respectivului strain. Si evident, conteaza si ce saci de filtrare ai inaintea respectivului sac. La sative de obicei e sacul de 40-45, la indica sacul de 70, cel de 90, sau uneori chiar mai mare daca vorbim de indica 100%, cu capete de tricomi mari.
Conteaza foarte mult sa izolezi capetele de tricomi intregi cat mai bine diferentiate de restul materiei. De aceea iti recomandam un set de 7 saci. E mai usor asa.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu sunt mort de dimineață!
Ma învățat Moldoveni să fumez la" bubuleatrã" !
:muahaha:
picture.php

Last edited:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
La mine arde al - trei- lea cui lângă o bere rece că gheața! Și muzică veche ani 80' 90'

Poftă la fumat băieți!!
:smoker: :joint: