ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
@ vasy: Bai vasy bai, ea iti voia binele mai, e aur femeia aia mai...!
@ slug: vorba lui hempie, i-ai dat putin pe la pasarica cu cannaghee, din 200% contra o faci 300% pentru
Mai fumăm și noi ceva??
..........?
Hai poate îl corupem și pe jtm sa se apuce iar de fumat! Că văd că intră din an in Paște deci sa lăsat și de crescut și de fumat!
@: Jtm hai că ți-o dau tie femeia dacă zici că e aur!
Apai eu tocmai rulez un cui, ma pregatesc sa ies pe terasa si sa il fumez. As mai zice si eu de fumat din cand in cand, dar vad ca mai nimeni nu mai e pe aici ca sa se alature.
Chiar si preludiul ala de concurs a ramas semi abandonat pe final..
Pai narcox a terminat primul apoi eu apoi cristocel tu și urmează hemp!
Cred că pe tine nu te-ai numărat!
Data viitoare face cum facă ăștia de la seedman trimitem semințe moca(gratuit) cu condiția să facă grow jurnal!
Zici și eu o idee! poate între timp mai prindem și un Sandel macar avem caterinca pe forum și bineînțeles multe sfaturi ! Învață să crească o buruiană și
au și ce fuma ( de-ale gurii) !!
Tu ai dreptate, la oraasta oricum nu mai o nimeresc cu numaratorile.
Am mancat si 2 mango si acusi mi-am amintit si ca am un mix de fructe de padure fresh in frigider..
Pofta bună !
Ceva rece cu gheata merge!
Eu mă duc la țigară îmi iau cu mine o bere și mai am un joint rulat în asta am îndesat mai mult ma rupe de nu am să mă mai țin pe picioare apoi am să văd patul că și cum vezi lumina de la capătul tunelului!
: muahaha:
Hai noroc Maistre! Respect!
Fum linistit. Am baut si eu o bere buna mai devreme, tot la un cui.
De atunci au mai fost cateva cuie, totusi! Asa ca zbor interplanetar. La altitudine inalta si cu viteza supersonica.
Mersi mult explo ! Am reușit să îl fumez pe tot! Dar mă rupt pe măsură! Auzeam pe afară diferite zgomote stăteam sa le analizez și nu reușeam să depistez ce e?
Dar tot eu la un moment dat zic :
"Cred că iar e un experiment eșuat"
Sunt spart ce să zic!
Hahaha.. am fumat asears un blunt de m-o trimis pe luna. Am adormit pe fotoliu cu ultimul sfert de blunt in scrumiera, dupa ce am devorat toate fructele din casa.
Azi o iau incet, ca m-am trezit inca putin aerian.