What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu azi învăț moldoveni la munca să fumeze! :muahaha:îmi aprind eu cate un joint apoi când ajung pe la jumate îl strig: Ba , ia vino incoa! Fumezi?
Saraci nu au nici măcar țigări! Și când aud că e iarbă , Zici că ia apucat Dumnezeu de un picior! Bucuroși! :muahaha:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu am venit la parcul zoo, am fumat un cui in masina, si acum vorbesc cu animalele.. :muahaha:
E o vreme superba, pacat ca nu ma pot ocupa de out anul asta.

Goldslug

Active member
Guardian de iepuri 🐰💀

Attachments

• IMG_20180530_135637.jpg
    IMG_20180530_135637.jpg
    84.3 KB · Views: 21

Goldslug

Active member
Eu azi învăț moldoveni la munca să fumeze! :muahaha:îmi aprind eu cate un joint apoi când ajung pe la jumate îl strig: Ba , ia vino incoa! Fumezi?
Saraci nu au nici măcar țigări! Și când aud că e iarbă , Zici că ia apucat Dumnezeu de un picior! Bucuroși! :muahaha:
Da-le frt daca ai ca si eu am fost in postura de ,moldovean sarac , si nu se uita . Nu le da de baut ca pleaca cu tot cu tine :)))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Adevarat, astia beau pana nu mai ai ce munci cu ei.. si daca le dai un avans inainte ramai si pagubit.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Cât am mai ras de mă doare burta!!!
Auzi ce mă întreabă un moldovean!
" Da e hidroponică??? Sau e de grădină???"
:muahaha:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Mort ca o cizmă!!!! :muahaha:
Care se mai baga la o prăjeala ??
La un cui , joint, bong , pipa, din rola de hârtie igienică, pe rusă (bubuleatra)? :muahaha: fumuri ușoare la toată lumea!

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Acum l-am băgat pe al 5 lea nici nu știu cum să găsesc patul!! Cred că cad de la etaj in pat! Sunt foarte bine;!!!! Mă nimerit de data asta! :smoker: :joint:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Bă!!! Mai fumăm și noi ceva? Sa cam învechit placa asta!!!
Reînnoim vorba : Bă!!!! Mai mergem și noi la o vânătoare de neuroni!!! Că au cam dispărut de pe aici!!!
Ultimul neuron îl voi folosi sa pot aprinde un joint!
Ce rupt sunt! :muahaha:

Latest posts

Latest posts