What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran

Bloody Skunk Auto - Sweet Seeds

Din tot ce mai am asta e cel mai mult. Asta nu pt ca am avut o recolta frumoasa (daca te uiti la grow-ul meu de skunk 2017 ai sa vezi ca nu prea am avut de unde - partial din vina mea) ci pur si simplu ca nu m-a vrajit si am tras mai mult spre Mango Cream - care chiar miroase a mango. E si posibil ca vina sa fie in totalitate a mea. Usuc tot relativ repede - pana cand iarba miroase a fan. Cand vine vorba de uscat...mai am mult de invatat...

Pillang

Well-known member
Pai de invatat invatam, pina cind facem growul asta. Cam de 10 ani fac gerilla si in fiecare an am impresia, ca anul trecut nu stiam nimic, in fiecare an invat cel putin un lucru important despre ceea ce fac. De asta nu ma satur :) tare fain bloody skunk-ul asta...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Virtual, cum sa nu..
Oricum, au si la magazinul din colt chestii decente, daca ai de gand sa mergi asa departe pentru kief.

Azi am trisat, am bagat si niste bubble hash.. :blowbubbles:

Pillang

Well-known member
Virtual, cum sa nu..
Oricum, au si la magazinul din colt chestii decente, daca ai de gand sa mergi asa departe pentru kief.

Azi am trisat, am bagat si niste bubble hash.. :blowbubbles:

De un an joc cu gindul, ca trebuie sa cumpar un bubble bag, pentru ca nu prea imi place prajitura din canna ghee, dar e pacat, sa arunc frunzele mici. Cam ma chinuiesc cu hash extract cu alcohol... De cind o ai? Cite si cite micron? Merita, sa cumperi? Calitate/cantitate? Si zi te rog, daca mai merita stiut ceva despre tema asta (teoretic stiu cum functioneaza)... Mersi Explo!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu am un set de 5 bags ice-o-lator, iti recomand ori ice-o-lator (posibil sa fii schimbat numele, dar sunt facuti de the pollinator company din amsterdam), ori bubble bags (brand bubblebags facute de bubbleman). Pentru treaba calumea iti trebuie minim 4-5 bags, evident filterbag-ul de 220 e de nelipsit, apoi iti trebuie un filterbag suplimentar de 160-190, si pentru colectare un bag intre 90-150 (sau chiar 2 in acest interval) + bag-urile de 70 si 43-45 care sunt obligatorii. Daca vrei sa nu pierzi capetele de tricomi sparte sau tricomii fara cap.. iti trebuie si bag-ul de 25. Dar ce ramane in ala se foloseste mai mult la edibles decat la fumat.
Eu am 25-43-70-160-220 din ce imi aduc aminte. Setul de sativa cum s-ar zice. Pentru indica poti inlocui sacul de 25 cu cel de 110, sau mai bine iei direct set de 7 bags si aia e. Ca si eu regret ca nu l-am luat asa din prima, am luat set de 3 si apoi am dat inca 20-30 euro pe sacii suplimentari, cand puteam sa dau aceeasi bani de la inceput si sa iau set de 7. Nu merita sa faci economie, ca daca ii iei de calitate sunt durabili. Ii am de vreo 10 ani, si au filtrat ceva multe k de iarba cu sucess pana acum.
Pentru calitate.. vezi si tu in albumul asta:
https://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=9115
Tine cont ca depinde de ce bagi, adica daca bagi bud bun o sa iasa ce trebuie, daca bagi trim o sa iasa mai putin si mai slabut si faramicios. Eu am incercat cu trim o singura data de test, foarte putin, si am decis ca nu merita sa tocesc sacii cu asa ceva. iese undeva in jur de 4-5% yeld, si e munca la fel ca atunci cand faci din bud. trimul prefer sa il adaug la unt ca umplutura. sau la compost direct.

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
era o gluma iti dai seama magazinul din colt are numai "rebuturi":)

Aci nu e asa, la capitolul kief chiar sunt chestii bune. Ca nu e asa pur ca ala de il faci acasa, da, ok, dar e kief si e potent. :tiphat:
L.e: plus ca vine in niste borcanele misto..

practic pui geata cu apa si frunze sau ce ai tu si mix cu ceva pana cad cristalele si trec prin sitele de la sac:D

Uiti de gheata..

Last edited:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
practic pui geata cu apa si frunze sau ce ai tu si mix cu ceva pana cad cristalele si trec prin sitele de la sac:D

Practic nu ai uitat de gheață tu ai specificat acolo de ea, numai că sau încurcat degetele ! Nu că ai fi bătrân și uiți, mă tem ca alta e cauza! Cred că i-ai furat lui explo. Din kief! :tiphat:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Numa sparți!! Vorbește unuvei mai spart ca voi! :smoker: :tiphat:

P.S.: Mai împușcăm și noi un neuron ???
Eu împușc de la 10 de dimineață , și nimic!
Împușc numai pe lângă de spart ce sunt!
:muahaha:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Apai eu nu m-am mai oprit din spart de ceva vreme.. stau cu un borcanel de kief si o pipa si o bricheta chiar si pe noptiera.. asa ca, de mine sa nu iti faci probleme, is cu tine la fiecare puff, plus cateva puffuri intre puffuri. Iar in pauza de pufaiala, mai bag cateva pipe. :muahaha:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Bravo maestre, așa te vreau!
Eu după iarba asta cam fac ravagii in frigider!
Și mă uit la un film " Mutant 3(2004)" cam vechi dar mișto, nu l-am văzut până acum!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu mai da vina pe mine.. eu bag pentru mine, tu baga pentru tine. Si.. hai sane drogam! Stau pe terasa, ma pregatesc sa admir apusul cu mult kief plus ceva scissor hash de la recolta de aseara.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Ce ai recoltat aseară vreo sativa?
Ce strain ?

Mi-ai lăsat gura apa cu acel wet kief(fingers hash) după ce au făcut biluta de hash o poți savura imediat sau trebuie să aștepți câteva zile sa se usuce puțin!
Cum arde mai bine la pipa?