ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Hai noroc băieți!
Ieri am primit o pună plină cu bud gratis are în jur de 120 de grame! Pentru că i-am dat cam 30 de semințe care sunt cu low thc si hi CBD! Omul a zis ca o sa mai crească vreo câteva la el la gradina si la toamnă mi le dă! M-am scos am outul asigurat! Lumea aici crește fără frică! Ce mișto e !
Nu Am ničí unul! Problema e alta! Ca mie milă și că e prea proastă de îmi vine să o omor! Sa nu fac dracu vreo prostie să îi dau una sa o bag prin spital! Asta nu vreau!
Nu Am ničí unul! Problema e alta! Ca mie milă și că e prea proastă de îmi vine să o omor! Sa nu fac dracu vreo prostie să îi dau una sa o bag prin spital! Asta nu vreau!
Ea nu fumeaza man ? A mea e psiholoaga si inainte de mine era 200% contra ele . Asta ca nu stia cu ce se "mananca" si era manipulata de televizor si media. Dupa intrarea "Mariei" in viata noastra pot sa zic ca e cel mai frumos lucru intamplat pana acum . Deci trebuie educata )