What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ardem si noi ceva? :joint:
Hai, toti, sa arza!!! (sau sa se sublimeze, na, ca sa nu aiba obiectii hemp!)

:wave:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Hai noroc băieți! :tiphat:
Ieri am primit o pună plină cu bud gratis are în jur de 120 de grame! Pentru că i-am dat cam 30 de semințe care sunt cu low thc si hi CBD! Omul a zis ca o sa mai crească vreo câteva la el la gradina si la toamnă mi le dă! M-am scos am outul asigurat! Lumea aici crește fără frică! Ce mișto e ! :D

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Nu Am ničí unul! Problema e alta! Ca mie milă și că e prea proastă de îmi vine să o omor! Sa nu fac dracu vreo prostie să îi dau una sa o bag prin spital! Asta nu vreau!

Goldslug

Active member
Nu Am ničí unul! Problema e alta! Ca mie milă și că e prea proastă de îmi vine să o omor! Sa nu fac dracu vreo prostie să îi dau una sa o bag prin spital! Asta nu vreau!

Ea nu fumeaza man ? A mea e psiholoaga si inainte de mine era 200% contra ele . Asta ca nu stia cu ce se "mananca" si era manipulata de televizor si media. Dupa intrarea "Mariei" in viata noastra pot sa zic ca e cel mai frumos lucru intamplat pana acum . Deci trebuie educata :)):tiphat:

OakyJoe

TC Nursery est 2020
Veteran
for exploziv

[YOUTUBEIF]WznLv41fOL0[/YOUTUBEIF]

[YOUTUBEIF]3Ej3tFOFJmg[/YOUTUBEIF]

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cum e ma vasy, plange dupa tine? ce ai facut? ai ramas cu ochii nemachiati? :joint:

si cauta-mi si mie una, si asa vreau sa dau o fuga pe acolo cand vin spre ro.

Latest posts

Latest posts