Ceva de genul, acum în ultima perioadă a înțeles că nu are ce îmi face așa că sa a renunțat la ideea asta!
Crema ajuta mai mult la probleme ale pielii si tesuturilor superioare. Pentru durere cronica e mai buna tinctura direct sub limba.Aici unde m-am uitat la niște rețete mai recomandă si untul de bambus care e la fel de bun ca cel de cocos! Si am sa mai dau un search pe google să văd și cum se extrage uleiul din acea cânepă ca nu am nici o idee!
Fac aceasta crema si sper sa o ajute pe femeie! O doare laba piciorului a fost operată de 4 ori si din când în când o mai supăra durerile la acel picior!
Iau fost distruse acele ligamente si după operație merge dar are dureri mari! (Aceste probleme le are de la naștere)
Sper sa o pot ajuta!
L.E.: Bai ce prost sunt!
Metoda Rick Simpson!
Se mai întâmplă de la prea multa iarbă!
the nose always knows
Au fost discutii despre cat de sub papuc e omul nostru, dar aia cu cablurile e clasica, din alte surse de pe net. Nu imi amintesc sa fii luat cineva bataie pe aici in acest mod. Poate sa fii primit vasy vre-un sfat sa dea si el inapoi, dar mai mult nu. Omu e pasnic si ii place sa fie persecutat.Cu ceva ani in urma se purtau tot pe threadul asta niste discutii profunde despre cazuri de violenta domestica, cabluri de alimentare si alte "detalii" de genul asta, evident corelate pe subiect
Dar eram prea spart sa-mi aduc aminte exact contextul
For now you are right, I smell burned weed around me.
And also kief. Kinda too much kief. Was using 0.1gr per puff 2 weeks ago, now I am at a pipe full (0.2-0.3) each time I light it.
It takes me more time to make the kief than to smoke it. )
And from us to you..
[YOUTUBEIF]QdX4a8B4BZo[/YOUTUBEIF]