What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

Goldslug

Active member
Ma baieti am un grower la mine pe scara cam neglijent , adica pute de cum intri in scara :))) sa i las sub usa un bilet cu invitatie la sectie sa l terorizez putin ? poate se invata minte si pune si el un filtru de carbon :)))))

Pillang

Well-known member
Ma baieti am un grower la mine pe scara cam neglijent , adica pute de cum intri in scara :))) sa i las sub usa un bilet cu invitatie la sectie sa l terorizez putin ? poate se invata minte si pune si el un filtru de carbon :)))))

Daca nu tia facut nimic rau growerul asta, atunci nu! Dar oricum sal avertizezi, noi groweri sa ajutam unul pe altul, cum facem si aici!

Pillang

Well-known member
bai vedeti ca astia de la seedsman dau seminte gratis , eu acum le-am dat datele si astept sa-mi ajunga , check it out

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=351108

Astea de la Seedsman sint foarte de treaba, iti trimit 9 seminte + grinder si alte cadouri. Normal, ca astept si ei ceva de la tine, thread cu poze si text, (minimal english recomandat) dar daca oricum vrei sa faci o gradina anul asta, ai ocazia sa incerci citeva strainuri noi gratis ;) succes!

iceiceice

Member
Dar trebuie sa faci thread cu growul din ce vad.

da , pai nu mi greu ca oricum imi documentez growu , mai fac un thread si pt seedsman separat , ma murdaresc putin de engleza pe la gura si aia e.

dar asta cu threadu cred ca e valabila doar daca vrei sa intri in concurs , de trimis ti le trimit oricum . revin cu poze cu semintele cand ajung

Așteptăm growuri noi! Succes iceice!

mersi , succes si tie!

Last edited:

Goldslug

Active member
Daca nu tia facut nimic rau growerul asta, atunci nu! Dar oricum sal avertizezi, noi groweri sa ajutam unul pe altul, cum facem si aici!

Pai asta e ideea ca nu mi a facut nimic rau doar ca neatentia il va costa , nu il cunosc , nu l am vazut niciodata, sub forma de avertizare . Pute a skunc tot blocu de la partier deciii .. Poate pune si el un filtru de carbon :))) la ce fel pute cred ca el ar putea sa ma ajute cu un mic bud 😂😂

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Ba, Da ce e cu liniștea asta???? M-ați lăsat singur în pustietatea asta? Mai fumăm si noi ceva? Eu spart mort !! :smoker:

Ce mort sunt! :muahaha:
L.E.

Last edited:

SandalE

Member
Ba ma joc ceva Fortnite pe ps4, am tras doua fumuri din ceva sativa si m-am inscris la contestu ala de seedsman. Outdoor ceva ...

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
După câteva eșecuri la out , ca mi-a mâncat caprele plantele, am zis ca nu mai pun! Dacă nu am un loc cum trebuie! Dar până la urmă am germinat 9 semințe,din care am plantat 7 , din care vreo trei vor fi coiosi , doua le mănâncă caprele, una o calca porci în picioare mai rămân cu una! Dacă nu o fi si ala coios!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cand va aud cu outul aproape ca imi vine sa scot si eu ceva afara, chiar daca sansele sunt foarte mari sa nu mai fiu aici pana la recolta.
Pana una alta Puff Puff!:joint:

SandalE

Member
Stonareala de dimineata, brainstorming cu "where your life is going".
Cat despre out, e obtiunea ce-a mai fiabila daca nu vrei sa platesti prea mult curent (momentan am doar 200w hps, planuiam sa fie 300 pana ma apuc). Ma gandeam la un auto, vegetat in casa vreo 2-3 saptamani si aruncat afara (avand in vedere ca m-am relocat prin Spania si vremea e super ok), de ce nu ?

Anyway, probleme cu gatitul, ce mai recomandati de munchies ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pe acolo pe unde zici ca te-ai mutat eu am reusit sa termin anul trecut hibrizi majoritari sativa de 11-13 sapt flower. Cred ca e pacat sa pui auto cand clima iti permite sa cresti regulare.
Iar auto din ce stiu ii dauneaza la recolta daca ii schimbi lumina/ghiveciul cand e in veg. De aia multi germineaza in sera si le transplanteaza la maxim o saptamana direct outdoor. Sau le planteaza direct in sera..
Asta iar e misto ca daca esti in zona cu multe sere iti poti face una cu invelis matuit, prin care nu se vede ce ai inauntru, si nimeni nu va banui ce faci tu acolo. Eu nu is in astfel de zona, dar daca as mai reveni aici asa as face.
Pt munchies fructe, ca doar e sezonul lor. Eu beau cativa litri de suc proaspat stors sau smoothie pe zi, mancare mai putina de cand a dat caldura. E pacat sa fii aici si sa nu profiti. Aici dau 10-20 euro pe fructe pe care in romania as da 80-100, si asta doar cand le gasesc, cu greu, si state prin frigidere si depozite cu lunile.

Aa.. si de ce n-ai venit la cupa daca tot erai asa aproape??

SandalE

Member
Clima e buna, restu conditiilor (spatiu) nu prea imi spun favorabile, iar ochii vecinilor sunt destul de ascutiti, gardul meu nefiind prea inalt. De sera nu se pune problema, curtea mea de 8mp nu ma prea ajuta in directia asta. De aceea am luat hotararea asta, un auto micut sa imi reamintesc placerea de a creste. Oricum de la seedsman astia vreau sa comand si o feminizata, pe langa 2 auto, azi fac lista. Ii dau tare frumos cu fructele, iar mancatu mai light a intrat si in regimul meu nu de mult, numa ca stii cum e, ma dezvat greu de sarmale si mancarea noastra traditional carnoasa' !

Cat despre cupa, sincer nu am job si nu ma pot gandii la "petreceri" pana nu rezolv situatia financiara, care e precare momentan ...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Avand in vedere ca ai doar 8 mp si vecini atenti, poate mai bine ramai la indoor. Si avand in vedere ca e cald, leduri, clar. Nu sunt asa ieftine ca in romania dar poti gasi oferte in jur de 3 euro la 10-15w philips/ osram.

SandalE

Member
Acuma intelegi de ce nu vreau nici sa ma arunc ? Iar guerilla e hardcore cand nu stii bine nici orasu, apai coclaurile de prin jur. Anyway, pana atunci am hotarat 3 strainuri pt seeds give away 'u cu seedsman. Nu intrebati de ce sunt acestea alegerile, poate ca ma simt "ca la inceput" cu lowryderu ala, purpelu imi place iar de jack herer sunt super curios care-i schema !

Lowryder #2 Auto Feminised Seeds
Purple Ryder Auto Fem Seeds
Jack Herer FAST Feminised Seeds