What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai important e ce iese din seminte decat chestiile astea colorate ce vin in pachet. Parerea mea..

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
O părere buna. Dar nu contează dacă poți cumpăra genetica de cea mai bună calitate la un preț accesibil, dacă nu ajunge la tine.

E ușor sa uiți de asta. Aici în Spania poți întra în growshop fără panica și te poți întoarce acasă cu tot ce ai nevoie pt a crește. Dacă vrei poți face și comanda și tot ești mult mai chill decât în România. Te plimbi și mai vezi câte o planta la fereastra sau în balcon.

Ce mișto ar fi dacă și în România ar fi asa... Fără panica și fără pagini mincinoase cu genetica dubioasa sau inexistenta...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Plus mirosul de iarba arsa ce te imbie la fiecare 2-3 intersectii si prin parcuri daca te plimbi seara.. :)
Pentru genetica poti sa te imprietenesti cu lumea la un social club si ai seminte si clone mai multe decat iti trebuie. Pana acum, cam orice am fumat si mi-a placut mi-a fost oferit sub forma de clone sau seminte.
Plus ca aici poti face comanda linistit de pe net. Politia are treburi mai bune de facut decat sa deranjeze micile afaceri ce isi platesc taxele sau growerii ce cresc cateva plante fara sa deranjeze pe altii. Iar constitutia e prezenta ca sa te protejeze, nu ca sa te calce pe cap cand mai ai putin si te inneci. Mai e ceva pana romani are sansa sa ajunga la acest nivel. Dar intai trebuie sa isi schimbe lumea mentalitatea. Nu e o problema strict legata de legi in romania!

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Dacă ar avea mai mulți romani o sursa sigura de unde sa ia genetică atunci cine știe ce schimbări vom vedea în timp....

Pillang

Well-known member
La fel și la mine frate. Semințe, grinder, foite, mănuși și punguțe...
Eu sincer cred ca am sa scap de punguțe. Dacă ma vizitează vreodată vreun garcel or sa zică ca am planuri de afaceri...
:tiphat:

O ideie buna! Si eu am primit pungute de la seedsman, prima miscare a fost, ca le am aruncat. Mi a durut inima, fiindca sint de calitate, aluminiu, dar e mai periculos, ca cintarul, ca asta, daca ai probleme, nu poti nicicum sa explici... Succes pentru toti la seedsman contest!!! :D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Treaba asta cu cantarul sunt si eu interesat de ea. Ca sa nu existe dubii,de fel il tin in seif, langa bani si bijuterii. Un avocat mi-a zis mai de mult ca asta ar trebui sa fie ok pentru orice procuror si judecator rezonabil. (Tot el mi-a spus si ca e neaparat sa taci din gura daca esti prins cu astfel de obiecte si incearca sa te faca cumva sa recunosti/te scapi ca exista o legatura intre ele si activitatea ilegala. ) Acum, sincer, nu as vrea sa aflu ce se intampla in viata reala daca se ajunge acolo. Dar sper ca e ok.
Iar pungi, daca vor sa te bage, te baga si cu alea, ca sigur iti gasesc vreunele de la niste seminte sau de prin bucatarie pentru sandwichuri daca chiar se chinuie.
Dar oare.. e nesimtirea atat de mare? Inca? La o adica te poate baga si cu un cantar pentru corp, sau pentru bucatarie.. Legea spune ca doar daca exista o legatura clara intre activitatea ilegala si aceste accesorii ele intra la agravante. Adica ar trebui sa gaseasca marfa ambalata sau in curs de portionare si ambalare in pungi, cantarul langa iarba sau cu iarba pe el.. etc. Cum o fi in realitate, sper sa aflu de la altii.. sau sa ramana un mister.

Pillang

Well-known member
Am un prieten, care a fost saracul prins cu 100+ de plante. A avut 2 negocieri, primul judecator a zis, ca cintarul este dovada, ca a si vindut, al doilea a spus, oricine poate sa aiba cintar in casa...

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Mai bine sa previi decat sa tratezi.
Cam la fel stiu si eu. Ciocu mic. Tot ce spui va fi folosit impotriva ta. Absolut tot. Asa ca mai bine taci. Avocatul se va descurca mai usor daca nu trebuie sa lupte si contra lucrurilor pe care le-ai spus tu. Nu conteaza ca nu au nici o legatura. TACI. Politia are baieti destepti ce sunt gata sa foloseasca orice smecherie, amenintare si o caruta de trucuri psihologice ca sa scoata ceva de la tine. ORICE. Politia nu iti vrea binele. Daca te-au saltat: nume, prenume, cnp daca stii si tacere. Nu raspunzi la nici o intrebare in absenta avocatului tau, nu conteaza tema sau cat de prietenos e agentul.

Vezi tu. Sistemul legal spune ca ei pot sa te acuze si nu au nevoie sa demonstreze nimic. Tu trebuie sa demonstrezi ca esti nevinovat. Asa ca daca nu ai nimic care sa sugereze vreo activitate economica ilegala e mai usor. Absenta elementelor necesare face aceste acuzatii aberante sa dispara din start.

Nu am pungute, nu am nici macar cantar de bucatarie. Toata iarba e in borcane langa un bong si un munte de hartiute, grinder si altele. E mai usor sa arat ca tot ce am e pt consum propriu.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca o luam asa.. si in borcane e iarba portionata, nu? Cine poate demostra ca nu esti un nou tip de dealer care vinde la borcan? :muahaha:

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Am cantitati diferite in fiecare borcan, nu am cantitati suspecte de bani la indemana, vizitatori numerosi si am un trai relativ modest.
Absenta dealerilor ce vand la borcan arata clar ca nu exista o piata pt asaceva. Argumentul in sine e ridicol. In plus, vanzatorii au cantar, pachetele si unitati standard de vanzare. Asta face ca tranzactia sa fie rapida si relativ similara celorlalte tranzactii.

Dar daca vrei sa argumentezi ca e posibil ca sa dealuiesc cu borcane de mayoneza, mustar si muraturi - borcane ce inca mai au eticheta originala - te rog sa o faci. Cu siguranta e mai usor asa decat cu pungute si masuri exacte.

Goldslug

Active member
Ma baieti am un grower la mine pe scara cam neglijent , adica pute de cum intri in scara :))) sa i las sub usa un bilet cu invitatie la sectie sa l terorizez putin ? poate se invata minte si pune si el un filtru de carbon :)))))

free seeds , super tare , au si ajuns intr-o saptamana si am mai primit si foite, grinder si o pereche de manusi for some reason, mai pot sa zic ceva? nu mai pot dom'le

View attachment 454046

Salutare , cam in cat timp ti-au trimis semintele de cand le ai lasat datele celor de la seedsman ?

Goldslug

Active member
cat de spart sa fii cand e fix in quote-ul dat de tine raspunsul??

WTF!

:laughing::laughing: Eu n-am facut nimic man :))))

Am vrut sa zic ca din momentul cand le ai lasat datele .. in cat timp a ajuns pachetul .. Ulterior am recitit si am inteles ca omu scriese ca intr-o saptamana uooff vaii shit de dealeri dar imi sparge tzeasta .. Daca tot am inceput vorbaraia , revin cu o noua intrebare .. Intro saptamana ti-au ajuns in RO? asta defapt ma intereseaza pe mine
Ma intelegi voi :tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai cum sa nu fumam??! de abia am facut niste kief si tot balotez din gramajoara in pipa cate putin...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da man! Asa zic si eu.. tot gust din toate cate putin in fiecare zi.. nu ma droghez! E stiinta! :joint:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Da cine a zis ca ne drogam??? Noi doar cercetăm !!! În numele științei!!! :muahaha:

P.S. Păcat că nu am stofă de cercetător!

Latest posts

Latest posts