What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
N-aveti somn fratica. Azinoapte am lesinat cand dupa o tura de jurizat de vreo 5-6 ore (aproape 10 gr fumate) am baut 800 ml de suc de mango. Azi nu voi mai face aceasta greseala. Azi e zi de party!

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Cam ce soiuri se învârt la cupă? Multe sative, sau indice, mixuri? Care ți-a plăcut cel mai mult dinte toate si cum se numește?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sunt inca secrete numele. La ceremonie diseara aflam. Acum ma duc pentru morning puff.
Indicele nu le-am testat. Eu am vrut decat sative plus bud de la cluburi (hibrizi). Iarba e buna dar la multe curingul e dezamagitor.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Frumoasă pipă!
picture.php

eska

Member
#ex muahaha n-ai cu cine... niste tzarani =))

la multzean, petrecere frumoasa ăncontinuare :thank you:

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu-i chiar asa, ca daca te pui pe kief ajungi de bagi ca pe iarba dupa maxim 2 saptamani. Creste toleranta mult la extracte.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Camarade mai poți fuma ?? Eu ași fi fost mort până acum! Am luat un mugurel micuț și firav din una din cele 3 ma duc la țigară , așa că îl voi gusta să văd cei poate pielea! A stat 3 zile aproape 4 la uscat Sper sa nu fiu dezamăgit! :woohoo:

Latest posts

Latest posts