What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu sunt fan hash! Îmi place foarte mult! În urma cu 11-12 ani fumasem hașiș zi de zi , ajunsesem să fumez singur cam 4,5 grame singur! Asta a fost recordul meu! După aia m-am lăsat de iarbă vre-o 3 ani! Apoi am început iar dar de data asta iarbă!
Până în ziua de azi! :smoker: :tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ce facem baieti? Ne drogam si noi?
Aici nu mai e nimeni. Sunt absolut singur. Putem spune ca s-a terminat treaba pe anul asta.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Noi am avut concert live de jazz de 420. Super tare. Si muzicienii erau sparti.
Acum bag un cui de ssh cu ice-o-lator de gsc.

SandalE

Member
Expo, tu oricum te delectezi cu super strainuri si bunatati tot anul !

Iar jtm crede ca e always right, da de data asta e in sort of paradise ....

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Asta cam asa e. Macar ale mele au si curingul facut cam toate. Asta m-a deranjat cel mai mult la cupa. Iarba buna care a ajuns mediocra din cauza tratamentului primit fix inainte si dupa recoltare. Cateva au fost pline de nutrienti, fara flush cel mai probabil si ardeau greu si nu mai simteai nici o aroma cand ardea, iar restul, cam aproape jumatate au fost fara curing, o parte acceptabila si inca cateva perfecte. Si problemele astea au fost si la breederi si la groweri. La groweri mai o scuz. La breederi e rusinos.

SandalE

Member
Poate s-au grabit sa prinda cupa. Sincer nu stiu ce fel de oameni sunt pe la asemenea competitii ca nu am ajuns niciodata, dar imi imaginam sa fie mai selectivi, sa expuna ce au mai bun. Nu imi imaginez de ce sunt delasatori, poate publicul lor tinta e "omu de rand" ce nu cunoaste asemenea detalii

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
O buna parte testau cu tutun in cui.. asa ca se pot scapa aceste calitati negative. Unii testau doar dupa potenta in mare parte. Dar am intalnit si vreo 5-10 oameni care luau totul in calcul si testau fara tutun.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Părerea mea e că dacă participi ca juriu la un asemenea concurs si sa testezi cu tutun în două e o rușine, eu să fiu mai bine nu particip!! Îmi aduc aminte că văzusem niște clipuri de pe la cupe care stăteau afara si gustau diferite ierburi si le testau la blunt!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Fiecare face cum stie. Ei au zis ca asa fumeaza de obicei si asa judeca cel mai bine. Nu stiu ce mare lucru judecau ca am pufait de la mai multi si la unii era mai mult tutun decat iarba. Am prins si cateva cu tutun de calitate, si am primit si un filtru ceramic cu carbon cu care am facut un joint cu iarba tutun si hash marocan. Asa a fost mai ok ca experienta, dar tot nu mai se simteau aromele cum trebuie. In plus, nicotina interactioneaza cu cannabinoizii si asta poate schimba efectul.