What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

Goldslug

Active member
Acuma intelegi de ce nu vreau nici sa ma arunc ? Iar guerilla e hardcore cand nu stii bine nici orasu, apai coclaurile de prin jur. Anyway, pana atunci am hotarat 3 strainuri pt seeds give away 'u cu seedsman. Nu intrebati de ce sunt acestea alegerile, poate ca ma simt "ca la inceput" cu lowryderu ala, purpelu imi place iar de jack herer sunt super curios care-i schema !

Lowryder #2 Auto Feminised Seeds
Purple Ryder Auto Fem Seeds
Jack Herer FAST Feminised Seeds

LowRyder2 auto am avut eu OUT ,nu o sa ai probleme cu el . Pamant bun ( Compo Sana pentru plante verzi) si apa atat e tot ce are nevoie .

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Problema cu uscarea intr-un mediu mai "murdar" este ca trebuie uscat rapid daca nu vrei mucegai, si asta inseamna ca sansele de a rata momentul optim pentru bagatul la borcan cresc. In rest, cu grija si ceva experienta sau incercari nu tocmai reusite inainte, cred ca se poate ajunge la uscare + curing ok chiar si fara un spatiu optim.

OakyJoe

TC Nursery est 2020
Veteran
Nah! We puffin mint tea here.

il_570xN.1283122629_fa41.jpg

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ucraina,posesia a 10 plante e decriminalizata si posesia a 5 grame pe strada ;)

Esti sigur? Eu stiu ca legile sunt mai crunte decat la romani. Chiar daca lumea e mai deschisa putin la minte si mai multi tineri fumeaza (de multe ori in locuri publice) decat la noi.
S-au schimbat legile recent sau ai luat informatia de pe vre-un site de ala de nu are treaba cu realitatea?

SandalE

Member
De fapt nu zice prostii baiatu, wikipedia spune asemanator la enforcement :

According to Article 106-2 KUoAP, cultivation (without intent to sell) up to 10 cannabis plants qualifies as an administrative violation, with a fine of from 18 to 100 non-taxable income units (300-1700 hryvnia in 2011) and the seizure of plants.[1]

The limit for possession without intent to sell, for which no criminal liability is given, is up to 5 grams of cannabis.[citation needed] However, there are plans to raise this limit to 10 grams.[2]

1700UAH acuma e echivalentu a 50+euro :tiphat:

Edit : Deci doar trebuie sa fi atent unde iti plantezi cele 9 plante, ca daunatorii pot fii niste bombe sau rachete, rusesti !

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
S-o fi schimbat recent legea, ca pana in 2014 nici vorba de asa ceva. 1 planta in casa sau 1 gr pe strada inseamna amenda penala sau 1-3 ani de puscarie pe atunci.

cristocel420

Active member
E posibil ca prietenii tai sa nu stie ce se intampla la ei in tara si eu când am plecat prima data din tara au intrat legalele habar nu aveam ,cand am venit înapoi toata lumea era prajita ,sinucigasi etc.

iceiceice

Member
free seeds , super tare , au si ajuns intr-o saptamana si am mai primit si foite, grinder si o pereche de manusi for some reason, mai pot sa zic ceva? nu mai pot dom'le

DSCF4870.jpg

Last edited:

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
La fel și la mine frate. Semințe, grinder, foite, mănuși și punguțe....
Eu sincer cred ca am sa scap de punguțe. Dacă ma vizitează vreodată vreun garcel or sa zică ca am planuri de afaceri...
Acum nu știu dacă tu ești în Ro sau care sunteți acolo, dar dacă participați și primiți putem ști ca și de de la acest magazin se pot face cumpărături fără probleme.
:tiphat:

Latest posts

Latest posts