ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Sincer ?? Eu fumez în fiecare zi dar nu depășesc juma de gram! Sunt la muncă nu imi permit să fiu mort! Dacă mă omoară acel joint de nu mai pot munci atunci pleacă acasă cam 10 oameni în acea zi de asta nu îmi permit! Răspunderi, știți cum e! :Smoker:
Asa si eu.. vreo juma de gram de hash si vreo 1.5-2 gr acasa + inca pe atat la munca. Paote as baga mai mult dar nu as mai ajunge de acasa la munca si de la munca acasa.
Eu care credeam ca sunt exagerat la 1-2g / zi, totusi ... ce facem cu dependenta ? Voi cum o administrati ? Ma tot chinui de cateva saptamani sa fac si eu o pauza si nu reusesc, sevraj in toata regula ... pentru cei ce au incercat, merge cu microdozare ? Pentru cold-turkey style ar trebui sa-mi iau concediu.
De ce pauza ?
Dupa o saptamana cica te pulesti altfel, vreau sa incerc ca parca nu ma mai sparg asa ca la inceput si ... imediat se termina un bagseed si trebuie intampinat cum se cuvine
Eu incerc sa schimb cat mai des strainul si sa variez kief cu bubblehash si cu bud cat mai mult. Tot creste putin toleranta, dar mult mai treptat decat daca as fuma acelasi lucru mereu. Pauza o sa iau curand cand plec in concediu, ca nu am de gand sa am de-a face cu dealari si sa imi risc libertatea pentru o iarba mediocra. Altfel nu prea am de ce sa fac pauza.
Voi ce mai faceti? Eu nu mai pot sa cresc weed in momentul unde stau, cam din aceeasi cauza ca si la vasy, noua mea gagica nu e de acord cu asta, dar cred ca bag pula si ma despart de ea, pai ce dracu, noroc ca mai am prieteni gradinari, mai capt si eu cate ceva, dar rar, oricum incepe sezonul de out acum, dar parca as baga si pe IN ceva, insa mi-a placut experienta pe shrooms, si am vb cu tov meu si mi-a dat si mie un kit, gagica-mea nu stie, cand vine il pitesc, cam asa arata treaba.
Stiu ca sunt cubensis specia Cambodian Gold, Cambodian X Golden Teacher, acum sa vedem ce-o iesi, prima saptamana nu s-a intamplat nimic, insa astazi m-am trezit ca au rasarit)
Salut! La ciupercutele Alea nu le trebuie lumină!!!! Alea au nevoie de umezeala căldură undeva la 25-28, si lumina foarte putina o semiumbră ceva ! Ca si cum ar fi sub masă în bucătărie sau ceva de genul si acei spori se risipesc în aer deci pot fi o problema pentru sănătate! Hai succes!
Mersi de sfaturi Vasy, e lumina de afara care bate printre jaluzele nimic mai mult, tovarasul ala al meu a zis ca le trebuie putina lumina indirecta cat sa declanseze fototropismul, la temperatura sta in 23 - 24 constant si umezeala nu-i problema ca sunt acoperite de un dom de umiditate ca un sac de plastic de previne iesirea umiditatii si a sporiilor in aer deci e ok, sper )
Si legat de toleranta, am uitat sa mentionez cannabutterul. Ala nu am observat sa imi creasca vreodata toleranta, nici pentru el, nici pe cea legata de iarba ori hash. In ultimele 2 saptamani am bagat echivalentul a peste 100 gr de bud in unt, in 5-6 repruze diferite, si nu am observat nici o crestere a tolerantei. Ba chiar am scutit iarba si hash pentru aproape o zi intreaga cand am bagat prea mult unt, l-am combinat si cu mango si am fost spart si a 2-a zi (peste 24 ore in total). Daca ar fi crescut toleranta de la unt as fi ajuns sa fumez 10 gr de bud pe zi lejer. Dar nu se intampla asta.
Faza acum la muncă: vine sefu în vizită pe la mine si eram cu un coleg, si zice :
Am auzit că aici cam toată lumea fumează iarba, nu mai fumați ca nu face bine va prăjește creierele!!! Si a plecat!
Ati avut experiente cu strain-uri medicale ? Mi-a picat in mana de la un diler acum ceva timp niste iarba foarte interesanta (el zice ca-i medicala), te relaxeaza dar esti pe deplin functional / lucid / fara probleme de coordonare sau memorie serioase, high-ul dureaza putin (1h maxim) dar ramai dupa cu starea de relaxare aproape toata ziua
As vrea sa cresc asa ceva, CBD mare si thc cat sa fiu functional ... recomandari de strain-uri ?
Eu doar cu harlequin am avut de-a face, si cam asa e, parca highul dureaza mai mult dar ramai activ. Te calmeaza corporal si are doar putin head high. Dar, daca nu ai nevoie de beneficiile medicale, poti la fel de bine sa bagi cantitati mici de sative 100%. Si atunci ai putin high si relaxare completa, plus ca devii mai sociabil si cu o creativitate sporita.
Hibrid de Herijuana. Fum narcotic. Am picat în canapea și am paralizat acolo. Amorțit și amețit. Nu a fost cel mai mișto high și nu mi-a plăcut ca a fost strong rău de tot. Dar pentru cineva cu nevoi medicale ardei fost super.
Herijuana - îți ia durerea cu mâna.
Și-au dat seama ca nu au nici o baza dogmatica și au plecat.
Orice religie are o baza, precepte, ritualuri și sacramente.
Dar la ei zeul e...... Presupun ca au o baza teoretic creștină având în vedere vedeniile cu 666. În rest Ganja Miluiește!
Scopul creației? Paradis THC? Păcate? Mântuire?
Sau "everything goes"?
Vrei sa fii patriarhul bisericii fumacioase? Ok frate.
Dar măcar fă-ți temele ca să nu ajungă "religia" ta o glumă.