What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
De xateva seri tot incerc doze din ce in ce mai mici de unt in timp ce bag si mango si constat ca highul e prea puternic si la dozele ce echivaleaza 5 gr de bud. Trebuie avuta mare grija cu fructele de genul asta, pot modifica dozajul substantial.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sa vii si pe chat man, cu fenomeno nu ma inteleg, cred ca nu mai poate vorbi de cat s-o drogat.. :joint:
brb ma duc sa iau un mango la cutit.

Jukebox

Member
Salutare la toata lumea!Ma bucur ca am gasit forumul acesta si o comunitate din Ro!Vreau si eu sa incep primul grow indoor cu ceva autoflower,poate poate ma risc si la concurs :D

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Salutare! Eu unu îți recomand pentru început regulare! Pentru că nu sunt așa pretențioase cum sunt cele auto! Regulare le sunt mai iertatoare cu incepatori! Acum tu știi mai bine ce vrei să crești! Eu unu tot auto am dar eu am avut doar regulare pentru început și am căpătat ceva experiență cu regulare dacă ar fi fost auto pentru prima oară cred că ar fi fost o dezamăgire! Aceatea fiind spuse îți urez succes! Si te așteptăm la concursul nostru!!!

Jukebox

Member
Sunt deschis la alte ideii,citesc de cateva zile tot felu de chestii pe forum,dar chiar sunt un mare noob in acest domeniu,am atat de multe intrebari si chestii in cap si nu vreau sa fac un topic nou pentru ca ma gandesc ca mai sunt si altele dar eu nu ma prea descurc cu acest forum sa caut ce si cum.Cum putem comunica mai eficient,si cine ar avea nervii necesari sa poarte cu mine o discutie de lamurire? :d

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
mai eficient decat sa citesti pe foum si sa intrebi ce nu intelegi nu vad cum. Poti face si thread, ca doar zici ca vrei sa cresti, nu e nimic gresit sa ai totul la indemana. Dar studiaza inainte, nu o lua de la capat cu toate intrebarile care sunt peste tot puse de 10 ori..

Jukebox

Member
Tocmai de aceea nu am deschis topic nou pentru ca vreau sa ma mai documentez putin,sa nu pun intrebari la care deja sunt raspunsuri,stau prost cu semnitele chiar nu am nici ceea mai mica idee de unde sa le iau,initial am vrut sa le comand din ro dar dupa ce am citit putin pe aici am renuntat la idee si acum sunt in dilema si cu genetica.Initial am zis ca e mai simplu si mai eficient sa incerc cu cele auto,dar a zis un coleg mai sus ca nu sunt ok pentru incepatori,mai studiem putin.Multumesc pentru raspunsuri si rabdare!Deabea astept sa incep sa cresc propria marfa ca deja m'am saturat de cacaturile astea de la asa zisi dealari.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Gresit sunt prea hiiiiiiii sa Mai vorbesc sunt undeva intrun gól imens! Má simt singur intro lume asa Mare! :muahaha: ce spart sunt!