Ba fix asta ar trebui sa faci daca chiar ai recunoasterea oameni sau institutii mai de success in domeniu. Unii platesc pentru a putea spune ca sunt afiliati unor entitati ce le ofera credibilitate. Tu spui ca nu vrei sa te folosesti de acest atuu. Mi se pare putin ciudat."
Frate eu știu că ți se pare ciudat, dar oamenilor ca mine li se întâmplă lucruri în viața pe care nu le pot explica unei persoane care nu are credință sau macar ceva esoterism învățat. Credința în general e greu de explicat ,vine din suflet iar noi românii suntem un popor credincios și nu o spun doar eu, o spun statisticile, o spune istoria când a vorbit de Zamolxe pe vremea când Iisus nu exista, dacă alte culte religioase blamează folosirea cannabisului în sacramentul religios al enoriașilor săi , noi suntem special pentru așa ceva, pe noi doar asta ne ajută să ne înțelegem religia in totalitate, inclusiv la atei la fel e, ei vorbesc cu zeul lor, ei sunt zeul lor, ei cred doar în el și ei folosesc cannabisul in sacramentul lor religios dar nu au puterea de înțelegere a divinității așa cum o are o persoana credincioasă, aura unei persoane religioase e diferită și aura frate e tot dovedit că există dpdv științific, ateii chiar ar trebui sa creadă în aură.
Cat despre minimul acela, poate s-a mai micsorat, cand am cochetat cu ideea asta, prin 2010, un jurist a studiat legea de atunci, si pentru infiintarea unui cult religios trebuiau semnaturi de la 0.5% din populatia tarii. La 20 mil (estimat) locuitori, asta ar venit undeva la 100.000 oameni. Eu cand am auzit asta am renuntat. Tu spui ca sunteti multi. Sunteti macar 10.000 oameni care sa sustina asta? Altfel, cu toate reclamele de pe facebook va vor trebui ani de zile ca sa ajungeti la 100.000 oameni dispusi sa semneze.
E alta legea, e un număr mai mic de susținători, am pus copy paste direct de pe site-ul ministerelor cultelor. Și am pus frate copy paste, nu pentru că vrem sa ne folosim de un tertip legal ci pentru că trebuie să avem o forma de organizare juridică, am vrut că oamenii să vadă că și legea e de partea noastră nu doar zeul nostru că noi degeaba avem credință daca Cezarul ne contrariază cu legea data de el, vrea sa ne schingiuiască punându-ne in temnițe cu infractori adevărați, sa ne ducă in spitale cu celule de gumă că sa ne vindecam creierele, noi suntem perfect sănătoși, noi credem în cannabis, știm că este o plantă vindecătoare chiar daca medicii nu aprobă, noi știm, e credința noastră este ReligiaNoastra, Cannabisul ne ajuta sa intram in comuniune cu zeul nostru.
Si te mai intreb ceva, poti sa raspunzi sau poti sa nu raspunzi. Cum selectezi oamenii care intra in secta, atat timp cat e ilegal? Adica cum faci sa nu te trezesti ca atunci cand puneti iarba pe masa la "slujba" vine garda peste voi? Mai precis, cum iti protejezi membrii pe care deja ii ai de potentialele pericole de natura legala?
Ba fix asta ar trebui sa faci daca chiar ai recunoasterea oameni sau institutii mai de success in domeniu. Unii platesc pentru a putea spune ca sunt afiliati unor entitati ce le ofera credibilitate. Tu spui ca nu vrei sa te folosesti de acest atuu. Mi se pare putin ciudat.
Cat despre minimul acela, poate s-a mai micsorat, cand am cochetat cu ideea asta, prin 2010, un jurist a studiat legea de atunci, si pentru infiintarea unui cult religios trebuiau semnaturi de la 0.5% din populatia tarii. La 20 mil (estimat) locuitori, asta ar venit undeva la 100.000 oameni. Eu cand am auzit asta am renuntat. Tu spui ca sunteti multi. Sunteti macar 10.000 oameni care sa sustina asta? Altfel, cu toate reclamele de pe facebook va vor trebui ani de zile ca sa ajungeti la 100.000 oameni dispusi sa semneze.
Si te mai intreb ceva, poti sa raspunzi sau poti sa nu raspunzi. Cum selectezi oamenii care intra in secta, atat timp cat e ilegal? Adica cum faci sa nu te trezesti ca atunci cand puneti iarba pe masa la "slujba" vine garda peste voi? Mai precis, cum iti protejezi membrii pe care deja ii ai de potentialele pericole de natura legala?
Baieti am facut o cercetare pe facebook-ul lor ce sa vezi. Cine administreaza pagina? Un tinerel ca mine pe la 26-27 de ani. Care are la zona in care traieste Amsterdam. Deci numele lor E Prima Biserica de Cannabis. Voi ziceti ca vreti sa reveniti la cultura voastra disparuta de 50 de ani. But i dont understand. Voi nu ati existat niciodata dupa cele gasite pe net. Explica-ne si noua ca am cautat si am gasit cum ai zis tu. Pentru colegul nostru fenomeno_djo te invit sa intri pe topicul meu te-am citat acolo pentru a raspunde unor niste intrebari te rog. Multumesc.
Putem vorbi despre orice topic
Da-le un copy paste aici pe icmag ca nu am facebk si nici daca as avea n-as intra la povesti despre iarba pe cea mai mare platforma online.