Hai explo mai fumăm si noi ceva?
Sa prinda alt genotip nu prea are cum. Decat daca e folosit alt mascul, sau alta femela. Poate afiseaza alt fenotip.Bravo, bravo, așa te vreau!
Da a început să pută din ce în ce mai mult Alea ale mele! Am 1 mai indicoasa si doua mai sative ! A prins un alt genotip! Ele sunt 60sativa si 40 indica! Așa că două sau sunt mai sativa si una mai spre indică , aia mai indicoasa a arăta ceva probleme, sau lăsat frunzele si cele mai sative sunt mult mai dezvoltate si rigide si sănătoase! Acum nu stiu ce sa mai zic ! Poate cea indica ceva nui place!
Ba ce foame mi se face cand v-aud
N-ai filtru man? Putin dupa mijlocul perioadei de inflorire, cand e perioada maxima de activitate a compusilor volatili s-ar putea sa miroasa chiar mai grav de 3x fata de inceputul infloririi. Doar ca te mai obisnuiesti cu mirosul si s-ar putea sa nu iti mai para asa puternic. Imi aduc aminte de perioadele cand nu vizitam plantele 2-3 saptamani, si apoi, cand reveneam si erau aproape de terminare simteam mirosul dinainte sa deschid usa la growroom. Cu filtru cu tot, si destul de etanse toate crapaturile. )A început să pută groaznic în floare va mirosi încă de 3 ori pe atât!