What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu azi am fost pe tort cu blat pe baza de cannabutter toata ziua! Is spart in milioane de bucatele.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Bravo, bravo, așa te vreau!

Da a început să pută din ce în ce mai mult Alea ale mele! Am 1 mai indicoasa si doua mai sative ! A prins un alt genotip! Ele sunt 60sativa si 40 indica! Așa că două sau sunt mai sativa si una mai spre indică , aia mai indicoasa a arăta ceva probleme, sau lăsat frunzele si cele mai sative sunt mult mai dezvoltate si rigide si sănătoase! Acum nu stiu ce sa mai zic ! Poate cea indica ceva nui place!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Bravo, bravo, așa te vreau!

Da a început să pută din ce în ce mai mult Alea ale mele! Am 1 mai indicoasa si doua mai sative ! A prins un alt genotip! Ele sunt 60sativa si 40 indica! Așa că două sau sunt mai sativa si una mai spre indică , aia mai indicoasa a arăta ceva probleme, sau lăsat frunzele si cele mai sative sunt mult mai dezvoltate si rigide si sănătoase! Acum nu stiu ce sa mai zic ! Poate cea indica ceva nui place!
Sa prinda alt genotip nu prea are cum. Decat daca e folosit alt mascul, sau alta femela. Poate afiseaza alt fenotip.
Si la ale mele e ciudat ca una are frunzele mai lasate mereu, una putin lasate si 2 deloc. Le-am tot schimbat pozitiile in grow sa vad daca se schimba ceva, si nu, tot asa raman. Dar am cautat poze cu parintii si pare ca black domina are frunzele mai lasate de fel, asa ca m-am mai linistit.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ba ce foame mi se face cand v-aud

Apropo de foame, am rupt frigiderul astazi, dupa 2 fwlii de tort la 15+ gr de bud extras in fiecare am mancat cat pt 2 -3 zile. Si mai am cateva felii si pt maine!!!! Poate mai bag una si in seara asta, sa dorm bine. :muahaha:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Un alt fenotip am vrut sa zic ! Dar le cam încurc! Am avut un mic accident aseară a intrat o frunză la ventilator si a ciufulito un pic! Pentru asta ma arde de 2 g la recoltă!

Azi am să mai fac un update când ajung acasă!

A început să pută groaznic în floare va mirosi încă de 3 ori pe atât!

:smoker: :joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Iar astazi a trebuit sa merg la cumparaturi dupa ce am mancat inca o felie de tort. Am incalcat regula magica de a nu merge la shopping spart. Am cumparat tot ce mi-au vazut ochii..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
A început să pută groaznic în floare va mirosi încă de 3 ori pe atât!

:smoker: :joint:
N-ai filtru man? Putin dupa mijlocul perioadei de inflorire, cand e perioada maxima de activitate a compusilor volatili s-ar putea sa miroasa chiar mai grav de 3x fata de inceputul infloririi. Doar ca te mai obisnuiesti cu mirosul si s-ar putea sa nu iti mai para asa puternic. Imi aduc aminte de perioadele cand nu vizitam plantele 2-3 saptamani, si apoi, cand reveneam si erau aproape de terminare simteam mirosul dinainte sa deschid usa la growroom. Cu filtru cu tot, si destul de etanse toate crapaturile. :))

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
O deranjează pe femeie zgomotul am alergat săptămână asta după ventilatoare silențioase si am cumpărat vreo două! Am aruncat bani degeaba ca după ce le-am montat mi-a zis ca face gălăgie! Până la urmă rămân cu cele de pc la 60 % din putere ca așa a zis ca nu se aude dar mă gândesc că nu va avea forță să tragă prin filtru! Doar să pun vreo trei în rând toate la 60% din putere,poate poate rezolv așa !

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Puterea ventilatoarelor puse in linie nu se aduna, in schimb zgomotul creste. Tie iti trebuie un extractor serios, de cateva ori mai mare decat maximul de volum de aer de care ai nevoie, turat la minimul posibil (undeva la 40-50 %). Eu am un vortice (vortex fan made in france) de 800 mc/h, turat la 40-45 % se aude mai incet decat zgomotul produs de aerul care iese pe exhaust. Adica aproape ca nu il auzi la 1-2 m distanta. Partea buna e ca oricand treci la un room mai mare, chiar si de cativa metrii patrati acest extractor va face fata daca il lasi la maxim. Si nici la maxim nu e foarte galagios, e mai silentios ca unul de ala de 100-200 mc/h, de plastic. La maxim se aude in camera in care ruleaza, dar nu si prin o usa normala de interior. Deci nu il auzi din camera cealalta sau de pe hol.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Mai fumăm si noi ceva explo?!
Si in legătură cu Autoflowering să știi că ai dreptate!!! Te susțin în ceea ce zici! Ca o genetica normală regulară nu se poate cu auto! Gândește-te ca ruderalisul are 2 % thc si daca incrucisezi cu una de 15% thc deci rezultatul va fi o plantă auto cu maxim 7% thc eu așa văd logica!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Azi trebuie sa termin tortul! Am mancat o felie la cafea, si mai am una pentru diseaara!
Ruderalisul are gene mai dominante decat hibrizii de obicei, deci thcul scade mai mult la un cross cu ruderalis.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Si acum sa înțeleg că nu mă sparge cum sunt învățat eu? Fumez numai regulare! Dar fumez puțin! Spre exemplu acum am o impresie că totul se mișcă în jurul meu numai eu sunt nemișcat si mic! :muahaha: ce spart sunt!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ramane sa vezi la recolta si sa ne zici si noua, daca fumezi putin e posibil sa fii multumit cat de cat de ce iese. Macar ai posibilitatea sa fumezi mai mult daca e nevoie.
Azi putem sa fumam, s-a terminat tortul, si dupa ce patanii am avut pe edibles in ultimul timp cred ca o sa stau o vreme fara. Acum m-am apucat sa fac niste kief, sa tocesc sitele, ca urmeaza sa le inlocuiesc oricum cu unele cu site din otel inoxidabil.
evident, lucrez cu pipa in gura si am spor mai mult la fumat decat la facut kief.. :muahaha:

VanLife

Member
Explo, de fumat fumezi si la vaporizator?
Ai incercat cumva vape electric? Pareri?

Nu stiu cat este marketing din fraza urmatoare, insa daca-i pe bune, as zice ca s-ar merita o investitie intr-un vape
"One of the most overlooked benefits of using a dry herb vaporizer is that is going to actually help to conserve your material. There have been studies done that prove using traditional smoking methods will only give you 50-80% of THC while using a vape will produce over 90% of THC"

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Am si vape, daca iei unul iti recomand unul desktop. Cele portabile au probleme cu mentinerea constanta a temperaturii si cu durata de viata a bateriei.
Si na, poti face economie cu el, dar ce e acolo e cam fake, pentru ca la fumat nu beneficiezi de 50+% dintre thc-ul disponibil. Poate fumul contine peste 50% din thc-ul disponibil, dar plamanii nu absorb 100% din ce e disponibil in fum. La fel si la vape, se poate folosi mai econom decat daca ai fuma la joint, dar nu te astepta sa folosesti aproape tot thc-ul din iarba. Eu am probat la fumat iarba deja vaporizata si inca mai sparge, deci cu siguranta nu obtii 90% din thc-ul disponibil nici asa, poate nici 50%.. dar nu am cu ce masura asa ca nu are rost aceasta discutie.
Dar e o metoda mai sanatoasa de consum, aromele sunt mai intense, de aceea eu il folosesc la smoke reporturi mai ales cand vreau sa identific toate aromele, fara ca acestea sa fie acoperite de fum.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Il folosesc, uneori mai mult, uneori mai putin. Daca il tin pe masa il folosesc aproape zilnic, daca e in dulap cum e acum.. mai rar.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
O idee foarte bună pentru iubitorii de BHO !

picture.php