What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
E o sticlă plină cu bud! Din care să extras BHO! Acel ulei! Prin metoda cu gazul de brichetă! Si sa făcut în sticlă ca sticla e un material inert!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sticla e ok, putin riscant daca o spargi cand strangi clema, cu dopul si plasticul de sub el as avea eu probleme. Pentru cine e mare fan bho isi poate face una din teava de inox + capace de teava.
Parerea mea e ca e mai sanatos sa folosim kief, bubblehash sau rosin in loc de bho. Si daca vorbim de kief si bubble, sunt si mai aromate. Iar rosinul e mai concentrat. Numai beneficii, comparate cu bho-ul. Mai ales ca fara evaporare sub vid nu ai sanse sa scapi de tot butanul, si oricum chiar si asa raman contaminantii daca folosim gaz la spray. Eu am zis ca e ok, pana am bagat 2 grame de bho intr-o zi si m-a luat durerea de plamani si aveam wheezing. De atunci nu mai ma ating de asa ceva.
O alta dovada ca butanul nu se evapora complet este ca am uitat odata budul in extractor dupa ce am facut o extractie, si a stat asa vreo 2-3 ani, iar cand l-am desfacut inca mirosea puternic a butan materialul. Mai mult decat mirosea a iarba, chiar. Si cel putin in teorie, ar trebui sa ia mult mai putin de cativa ani sa se evapore total orice urma de butan la temperatura camerei. Dar nu se intampla asa. Si am folosit butan colibri "zero impurities", care e primul (sau al 2-lea) in top ca brand de gaz recomandat pentru asa ceva.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai ardem si noi ceva? Eu de ieri m-am dat pe kief. am bagat aseara 2 grame in 2-3 ore si m-am lesinat. Azi deja am bagat inca pe atat.. ramane de vazut ce se intampla pana diseara! Let's get high as fuck!! :muahaha:

VanLife

Member
Eu am pipat un paiutul acum vreo 3-4 ore si inca sunt bine. Imi place cum organismul meu scapa de toxine, si reziduri, astfel ca si 2-3 saptamani daca nu mai fumez, ma revirginizez, imi scade toleranta de la 80% la 0.05% :laughing::dance013:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
E clar ca esti bine, ca n-are nici o logica ce ai scris mai sus! :muhaha:
Tot ca sa ma curat de toxine vreau sa stau si eu pe kief vreo 1-2 saptamani, si fara cuie.
Numai ca o sa ma doara mana de cat kief trebuie sa fac, in primele 2 zile am depasit 5 gr.. si nu s-a terminat ziua a2a inca! :D

VanLife

Member
bubblehash-ul se face doar din frunza de la trimm? Sau merg si frunzele batrane?

Am vazut ca sunt cel putin 2 metode prin care se face bubblehash-ul, una din ele presupune amestecarea frunzei cu gheata, si scuturand energic continutul, intr-un bag cu sita prin care se strecoara materia finala.
Cealalta metoda, presupune amestecarea frunzei cu apa si gheata, iar amestecul asta urmand a se mixa foarte bine. Apoi se strecoara continutul de apa, iar ce ramane se pune la uscat.

Care dintre variante vi se pare mai eficiente?

In afara de frunza de trimm si buzi, mai este vreo parte din planta din care ne putem atinge "foloase psihoactive"?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Bubblehash poti face doar din frunzele acoperite cu tricomi. Dar trebuie tinut cont ca frunzele au mai mult cbd si mai putin thc, deci hashul din trim nu va fi la fel de bun ca cel din buzi. Si iesi si mai putin cand faci din trim, undeva la maxim 5% yeld.
Ca sa faci bubblehash iti trebuie un set complet de filter bags, de preferat ceva de calitate precum bubblehash bags sau ice-o-lator bags. Fereste-te mai ales de cele chinezesti care au in loc de pereti din tesatura waterproof au tesatura normala imbracata in plastic. Plastic ce se decojeste si ajunge in hashul tau!!
Fara sa ai sitele necesare separarii materialului verde si a contaminantilor din hash, nu ai mari sanse de reusita, iar rezultatul va fi departe de ceva ce poate fi numic bubble hash.
Toate partile superioare are plantei contin substante psihoactive, insa in cantitati mici si greu de extras din alte parti decat bud ori sugar trim.
Eu ti-as recomanda sa folosesti buzii mai mici la hash, si trimul eventual la gatit, dar cand strangi destul. Il poti tine la congelator cat timp strangi de la mai multe growuri. Frunzele mari sunt bune de compost poate, alte utilizari nu prea ai ce.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
E muncă grea! Ca si când te punea mama să cerni faina pentru mămăligă! Obositor? Asa-i? :muahaha:

Cam asa ceva. Si cum am un singur strain din care am destul bud acum incat sa imi permit sa fac kief din el, toleranta o sa creasca rapid. Poate va trebui sa ma dau pe vape dupa cateva zile de astea nebune de aproape 5 gr sau peste. :laughing:
Momentan mai am vreo 5-6 gr din ce am facut aseara in 40-50 minute de dat la sita. Promit sa ma sparg cel putin la fel de tare ca aseara cand am lesinat. :tiphat:

VanLife

Member
Bubblehash poti face doar din frunzele acoperite cu tricomi. Dar trebuie tinut cont ca frunzele au mai mult cbd si mai putin thc, deci hashul din trim nu va fi la fel de bun ca cel din buzi. Si iesi si mai putin cand faci din trim, undeva la maxim 5% yeld.
Ca sa faci bubblehash iti trebuie un set complet de filter bags, de preferat ceva de calitate precum bubblehash bags sau ice-o-lator bags. Fereste-te mai ales de cele chinezesti care au in loc de pereti din tesatura waterproof au tesatura normala imbracata in plastic. Plastic ce se decojeste si ajunge in hashul tau!!
Fara sa ai sitele necesare separarii materialului verde si a contaminantilor din hash, nu ai mari sanse de reusita, iar rezultatul va fi departe de ceva ce poate fi numic bubble hash.
Toate partile superioare are plantei contin substante psihoactive, insa in cantitati mici si greu de extras din alte parti decat bud ori sugar trim.
Eu ti-as recomanda sa folosesti buzii mai mici la hash, si trimul eventual la gatit, dar cand strangi destul. Il poti tine la congelator cat timp strangi de la mai multe growuri. Frunzele mari sunt bune de compost poate, alte utilizari nu prea ai ce.

Chiar acum ma uitam la chinezarii, pana sa iti citesc postul :tiphat:

Cam asa ceva. Si cum am un singur strain din care am destul bud acum incat sa imi permit sa fac kief din el, toleranta o sa creasca rapid. Poate va trebui sa ma dau pe vape dupa cateva zile de astea nebune de aproape 5 gr sau peste. :laughing:
Momentan mai am vreo 5-6 gr din ce am facut aseara in 40-50 minute de dat la sita. Promit sa ma sparg cel putin la fel de tare ca aseara cand am lesinat. :tiphat:

ba ce SPARTan esti:laughing:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Haha.. azi mai stau pe kief si de diseara sau maine ma mut pe vape ca nu se mai poate. Mult prea brutal. Parca nu mai duc chiar asa cum duceam. Desi daca stau sa ma gandesc rar am depasit 5 gr de kiefpe zi pana acum. Si mai ales facut din sativa, niciodata.

Si decat sacii aia chinezesti mai bine iei doar sitele serigrafice si le pui pe niste rame pentru facut kief.. si aia e. Daca nu ai de prelucrat mai mult de 100 gr de bud pe zi nu o sa te doara mainile. Si poti folosi materialul deja extras la gatit, in loc de sugar trim. Sau la fumat, ca inlocuitor de tutun.. etc.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Cine vine cum mine să tragem câte un foc!

picture.php

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Hahahah! Buna asta!
Cred ca e mai mult de decor (a se citi "show"), daca nu cumva ai si o bricheta capabila sa le aprinda pe toate o data si plamani de 10 litri.. banuiesc ca va functiona mai prost decat un bowl normal. De fapt sunt destul de sigur, chiar si un bowl prea mare functioneaza mai prost daca nu il poti aprinde uniform. Dar de pus in vitrina e superb!

Puff puff puff!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Probabil si pretul e mult prea mare pentru un obiect de sticla ce se va afla pe langa drogalai.. :D

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Așa e ! Am spart si eu un bong! Eram vreo 4 stăteam la masă beam bere si fumam la bong! , Si cum mă prins flama am început să vorbesc si sa explic si sa gesticulez dar extrem de i-am dat una de a zburat de pe masă , după aia plângeam ca nu aveam foite să rulam! :muahaha:

Latest posts

Latest posts