E muncă grea! Ca si când te punea mama să cerni faina pentru mămăligă! Obositor? Asa-i?
Bubblehash poti face doar din frunzele acoperite cu tricomi. Dar trebuie tinut cont ca frunzele au mai mult cbd si mai putin thc, deci hashul din trim nu va fi la fel de bun ca cel din buzi. Si iesi si mai putin cand faci din trim, undeva la maxim 5% yeld.
Ca sa faci bubblehash iti trebuie un set complet de filter bags, de preferat ceva de calitate precum bubblehash bags sau ice-o-lator bags. Fereste-te mai ales de cele chinezesti care au in loc de pereti din tesatura waterproof au tesatura normala imbracata in plastic. Plastic ce se decojeste si ajunge in hashul tau!!
Fara sa ai sitele necesare separarii materialului verde si a contaminantilor din hash, nu ai mari sanse de reusita, iar rezultatul va fi departe de ceva ce poate fi numic bubble hash.
Toate partile superioare are plantei contin substante psihoactive, insa in cantitati mici si greu de extras din alte parti decat bud ori sugar trim.
Eu ti-as recomanda sa folosesti buzii mai mici la hash, si trimul eventual la gatit, dar cand strangi destul. Il poti tine la congelator cat timp strangi de la mai multe growuri. Frunzele mari sunt bune de compost poate, alte utilizari nu prea ai ce.
Cam asa ceva. Si cum am un singur strain din care am destul bud acum incat sa imi permit sa fac kief din el, toleranta o sa creasca rapid. Poate va trebui sa ma dau pe vape dupa cateva zile de astea nebune de aproape 5 gr sau peste.
Momentan mai am vreo 5-6 gr din ce am facut aseara in 40-50 minute de dat la sita. Promit sa ma sparg cel putin la fel de tare ca aseara cand am lesinat.